gebelik kesesi

Oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Zaten kendi Dr değildi haftasonu olduğu için nöbetçi Dr du ve ayakustu bakti. Ultrason cihazi ile bakti vaginal degil. Aynen kendi Dr unda ultrason ile bakariz eğer gormezsek kan tahsilini tekrarlariz dedi. Çok korkuyorum saskinim ama bu bebeği de çok istiyorum. İnş ben ve benim gibi olan herkes saglikli bir hamilelik geçirdikten sonra saglikla kucagina alir bebislerini. Aminnn

benimde bildiğim kadarıyla kese görünmediği durumlarda beta değerine bakılarak durum takip ediliyor

[QUönce doktora gittim. Vaginal ultrasinda kese göründü ama kanamada var düşük riskin var dedi progestan verdi kese tam yusyuvarlak degil dedi ne demek anlamadim tam olarak haftaya gelisip gelismedigine bakicak tekrar ve benim suan kanamam var gene dua edin lutfen.
do"cuteheart, post: 37812849, member: 438089"]Muhtemelen daha cok kucuk oldugu icin gorulmemistir. Insallah sorun yasamazsiniz. Vajinal ultrasonla daha rahat gorurdu. Eger o sekilde bile bakip goremediyse, cok miniktir henuz yada dr.un ultrason cihazi bozuktur. Ayrica yine beta
bakmaliydi bu durumda size.[/QUOTE]

benimde bildiğim kadarıyla kese görünmediği durumlarda beta değerine bakılarak durum takip ediliyor
Az once
Az once

Az önce doktora gittim vaginal ultrasonla keseyi gördü küçük daha ve kanamada gördü düşük tehlikesi var dedi ve protestan verdi ayrica kese yusyuvarlak değil dedi tam olarak ne demek istedi anlamadim haftaya tekrar cagirdi kesenin gelişip gelismedigine bakicak. Dua edin kozlar kanamamda oldu simdi vaginal baktigi için midir sizce?

inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey ama bence içini ferah tut iyi düşün birde mutlaka dinlen dikkat et kendine.

inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey ama bence içini ferah tut iyi düşün birde mutlaka dinlen dikkat et kendine.
İnşallah içimi ferah tutmaya calisiyorum ama yinede insan tedirginlik yaratiyor. Yanliz kanamam devam ettiği için dun doktor cagirdi kese büyümüş dedi şeklinde beğendim dedi ama kanama devam ediyor kesenin disindaymis kanama. Bakalim 10 gün sonra tekrar cagirdi inş herşey yolunda gider. Siz hamilemisiniz okumuştum sayfayi ama unuttum

evet 14. haftamı bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…