Gebelik Kesesini Görür Müyüm?

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Selamlar. Bugünkü test sonucumda değer 927 çıktı. 2 gün sonra kontrolüm var keseyi görür müyüm?

Gebelik kesesi en erken kanda beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Iki gün sonra illaki artar diye düşünüyorum?!

Selamlar. Bugünkü test sonucumda değer 927 çıktı. 2 gün sonra kontrolüm var keseyi görür müyüm?
Canım benım 4 ay önce bir düşüğüm var o zaman degerımı ogrendıgım de 3300 dü ve kese gözükmemişti doktor 2 gun sonra tekrardan cagırmıştı bence 4 gun bekle en az inşallah kucağına almaya nasip etsin Allah

Kese de bebekte 6 haftalıkken görünür - net. Zaten o zaman kalp atışı da dinlenir. Ama varsayalım ki kese görünüyor, ama bebek yok, o zaman 2 hafta daha bekletir maksimum, tekrar kontrol eder. 8inci hafta da olabilir. Sen kaç haftalıksın?

Görünmezse moralimi bozmamalıyım yani :/ Geç döllenme olduğu için 2 haftadır bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.

Görünmezse moralimi bozmamalıyım yani :/ Geç döllenme olduğu için 2 haftadır bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor.
Yanı benimki gec döllenme degıldı BIlmıyorum gec döllnemede ne zaman görülür gec olsun güç olmasın canım inan o kadar bekledikten sonra kaybetmek daha kötü inşallah en yakın zamanda keseyı de görürsün kalp atısını da

Haftasını bilmiyorum. Geç döllenme benimki. Adet tarihine göre 6+4teyim de 2 hafta kadar geriden gidiyor gibi.

Normal başlarda geriden gelir zamanla düzelir. Canını sıkma, o yakalar gününü. Dediğim gibi kalp + kese maksimum 8inci haftada belli olur. Belki bu gidişinde de görürsün. Benimki de 2 hafta ileriden gidiyordu. Ama herşeyimiz normal şükür. Aşırı hiperaktifiz

Çok şükür :) Darısı başıma inşallah. Heyecandan yerimde duramıyorum. Kese ve kalp atışı belli olsa rahatlayacağım.

Çok şükür :) Darısı başıma inşallah. Heyecandan yerimde duramıyorum. Kese ve kalp atışı belli olsa rahatlayacağım.
Inşallah. Ikinciyi istiyorum da, diyorum beraber büyüyüp giderler, babamız istemiyor. 9 aylık oldu. Diğeri olsa, aralarında 1 buçuk yaş olacak tam ... allahım düşüncesi bile heyecan verici, allah herkesin kucağını doldursun

Karından mı baktı vajinal ultrason muydu peki?

Hmm o zaman normal görünmemesi sanırım. Vajinal bakmasını isteyeceğim ben
Vajınal ultrason bıraz tehlikeli diyorlar ama yıne de sız bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…