Gebelik Kesesini Görür Müyüm?

Karından görünmesi için değerlerin epey yükselmesi lazımmış. Vajinal baktırırsan görünebilir. Ben de bugün 1800 küsurla baktıracağım. Sonucu yazarım.

Karından görünmesi için değerlerin epey yükselmesi lazımmış. Vajinal baktırırsan görünebilir. Ben de bugün 1800 küsurla baktıracağım. Sonucu yazarım.
Bugün 7 haftalık olarak girdim, kalp atışını da duydum. Geçtiğimiz hafta derinden de olsa duymuştuk.

Keseyi görme ümidiyle bugün kontole gittim ama görülmedi. Vajinal ultrason ile baktı üstelik. Kan değerim de 2400 olmuş. Pazartesi tekrar çağırdı. İkiye katlanıyor gayet güzel. Dış gebelik ihtimali ne kadardır acaba ya. Bitmedi şu süreç.

o

Son düzenleme:
Ikiye katlandığı için dış gebelik ihtimalin yok canim icin rahat olsun bende doktoruma dedim üstelik 817 benimki 415ten çıktı dis gebelik olsa bu kadar yukselmez korkma sağlıklı gebelik geçiriyorsun dedi

Ikiye katlandığı için dış gebelik ihtimalin yok canim icin rahat olsun bende doktoruma dedim üstelik 817 benimki 415ten çıktı dis gebelik olsa bu kadar yukselmez korkma sağlıklı gebelik geçiriyorsun dedi
Pazartesi görürüz umarım o zaman.:/

Buyuk ihtimal gorursun canim degerin en az ikiye katlayacagini dusunursek

Baktirdin mi canım? Benim görünmedi 2400 olduğu halde. Pazartesi tekrar çağırdı.
Kan testi istemedi keseyi görmezsem bakarız değerlere ona göre kan testi yaptır dedi. Şükür ultrosonla keseyi gördük 3mm. 3 4 tane test yazdı sağlık ocağında yaptır, 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi. 1 hafta sonra vajinal ultrasondan da dinlerdik kalbini ama ben vajinalden bakmayı önermiyorum dedi. İnşallah kalbini de duyarım hayırlısıyla. Sende keseyi görürsün inşallah kan değeriyle kese bazen uyuşmuyor kafana takma
Umarım herşey yolunda gider senin için

Tebrik ederim seni. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başıma

Tebrik ederim seni. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başıma ☺
Allah bin kere razı olsun canım benim. İnşallah ben, sen ve senin gibi tüm kadınlarımıza bebeğini ellerine almayı nasip etsin

Kızlar benim değerlerim çok güzel 2 günde bir ikiye katladigi halde kese görülmedi ve bugün dış gebelik teşhisi kondu. Yarın iğne ile tedavi başlıyor maalesef. Ağlıyorum saatlerdir ya değerler neden ikiye katladı o zaman deliricem

gerçekten mi? acaba başka bir doktora daha mı gözüksen ? bende kesemi henüz göremedim yarın gidecektim seninki gibi düzenli yükseliyor

Arkadaşlar benim de internetteki hesaplamalara göre 7 haftalık görünüyor dün doltora gittim görürüm ümidiyle kese göründü fakat bebek görünmüyor dedi yaklaşık 4 -5 haftalık görünüyor bir iki hafta sonra tekrar baktır dedi çok şaşkınım sizdede böyle bir durumla karşılaşan oldumu.

Kesemi gördüm bugun değerim 2717 olmasina rağmen karindan gözükmedi vajinal bakti cok şükür orda gözüktü 4 haftalikmis daha Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhaba hanımlar
Ben ovulasyon takibi yaparak gebe kaldım
Şuan yumurtlamaya gore 3 hafta lik
Adetin ilk günü baz alındığında 5 haftalik oluyorum
Keseyi görürmüyum daha sizce

Selamlar. Bugünkü test sonucumda değer 927 çıktı. 2 gün sonra kontrolüm var keseyi görür müyüm?
Benimde geç döllenme normalde adet tarihime göre 7 buçuk haftalık olması gerekiyor ama 4 buçuk haftalık normal ultrasonda görülmedi vajinal baktı görüldü hafta ya normalden bakıcak kalp atışlarını duymaya çalışıcak bğyğk ihtimal görünür seninkide görğnmexse vajinal ultrasonda bakar onda çok daha erken çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…