Karından görünmesi için değerlerin epey yükselmesi lazımmış. Vajinal baktırırsan görünebilir. Ben de bugün 1800 küsurla baktıracağım. Sonucu yazarım.Merhaba arkadaslar benim de betam carsamba gunu 415 dun 817 cikti karindan ultrasonla bakti gozukmedi rahim duvarin kalınlasmis bu iyiye isaret dedi haftaya gel gözükür dedi ama bi sabirsizda ben sali gitsem mi diye düşünüyorum sizce gözükür mu ?
Hayır öyle bir durum yok. Karından görünmemesi durumunda vajinal de bakıyorlar. İçeriden yakınlaşmak gibi düşünün.Vajınal ultrason bıraz tehlikeli diyorlar ama yıne de sız bilirsiniz
Bugün 7 haftalık olarak girdim, kalp atışını da duydum. Geçtiğimiz hafta derinden de olsa duymuştuk.Karından görünmesi için değerlerin epey yükselmesi lazımmış. Vajinal baktırırsan görünebilir. Ben de bugün 1800 küsurla baktıracağım. Sonucu yazarım.
Ikiye katlandığı için dış gebelik ihtimalin yok canim icin rahat olsun bende doktoruma dedim üstelik 817 benimki 415ten çıktı dis gebelik olsa bu kadar yukselmez korkma sağlıklı gebelik geçiriyorsun dediKeseyi görme ümidiyle bugün kontole gittim ama görülmedi. Vajinal ultrason ile baktı üstelik. Kan değerim de 2400 olmuş. Pazartesi tekrar çağırdı. İkiye katlanıyor gayet güzel. Dış gebelik ihtimali ne kadardır acaba ya. Bitmedi şu süreç.
Pazartesi görürüz umarım o zaman.:/Ikiye katlandığı için dış gebelik ihtimalin yok canim icin rahat olsun bende doktoruma dedim üstelik 817 benimki 415ten çıktı dis gebelik olsa bu kadar yukselmez korkma sağlıklı gebelik geçiriyorsun dedi
Baktirdin mi canım? Benim görünmedi 2400 olduğu halde. Pazartesi tekrar çağırdı.galiba vajinal ultrosana baktırıcam yarın çünkü o kadar sabırlı değilim
inşallah ben bir gün daha bekleyip salı gideceğimPazartesi görürüz umarım o zaman.:/
Kan testi istemedi keseyi görmezsem bakarız değerlere ona göre kan testi yaptır dedi. Şükür ultrosonla keseyi gördük 3mm. 3 4 tane test yazdı sağlık ocağında yaptır, 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi. 1 hafta sonra vajinal ultrasondan da dinlerdik kalbini ama ben vajinalden bakmayı önermiyorum dedi. İnşallah kalbini de duyarım hayırlısıyla. Sende keseyi görürsün inşallah kan değeriyle kese bazen uyuşmuyor kafana takmaBaktirdin mi canım? Benim görünmedi 2400 olduğu halde. Pazartesi tekrar çağırdı.
Tebrik ederim seni. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başımaKan testi istemedi keseyi görmezsem bakarız değerlere ona göre kan testi yaptır dedi. Şükür ultrosonla keseyi gördük 3mm. 3 4 tane test yazdı sağlık ocağında yaptır, 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi. 1 hafta sonra vajinal ultrasondan da dinlerdik kalbini ama ben vajinalden bakmayı önermiyorum dedi. İnşallah kalbini de duyarım hayırlısıyla. Sende keseyi görürsün inşallah kan değeriyle kese bazen uyuşmuyor kafana takma
Umarım herşey yolunda gider senin için
Allah bin kere razı olsun canım benim. İnşallah ben, sen ve senin gibi tüm kadınlarımıza bebeğini ellerine almayı nasip etsinTebrik ederim seni. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başıma ☺
gerçekten mi? acaba başka bir doktora daha mı gözüksen ? bende kesemi henüz göremedim yarın gidecektim seninki gibi düzenli yükseliyorKızlar benim değerlerim çok güzel 2 günde bir ikiye katladigi halde kese görülmedi ve bugün dış gebelik teşhisi kondu. Yarın iğne ile tedavi başlıyor maalesef. Ağlıyorum saatlerdir ya değerler neden ikiye katladı o zaman deliricem
Klinikteki diğer doktor da vajinal ultrasonla baktı maalesefgerçekten mi? acaba başka bir doktora daha mı gözüksen ? bende kesemi henüz göremedim yarın gidecektim seninki gibi düzenli yükseliyor
Benimde geç döllenme normalde adet tarihime göre 7 buçuk haftalık olması gerekiyor ama 4 buçuk haftalık normal ultrasonda görülmedi vajinal baktı görüldü hafta ya normalden bakıcak kalp atışlarını duymaya çalışıcak bğyğk ihtimal görünür seninkide görğnmexse vajinal ultrasonda bakar onda çok daha erken çıkıyorSelamlar. Bugünkü test sonucumda değer 927 çıktı. 2 gün sonra kontrolüm var keseyi görür müyüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?