Benım 4 haftalıktı vajinalden göründü 2 gün sonrada karından gözüktü. kişiden kişiye değişir benimki erken gözükmüştüVajınal ultrason bıraz tehlikeli diyorlar ama yıne de sız bilirsiniz
dün 1484 beta hcg çıktı. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. üstten baktı kese göremedi. yarın kontrole gidip alttan baktırıcam aynı zamanda kan vericem acaba kese görünür müGebelik kesesi en erken kanda beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Iki gün sonra illaki artar diye düşünüyorum?!
Düşük tehlikesi yaratacak bir şey yapacaklarını sanmıyorum doktorların. Ben farklı doktorlara danıştım hepsi de zararı yok dediler. Düşecek bebek zaten düşer, vajinayla rahmin bir ilgisi yokmuşgerçekten vajinalden 4 haftalıkken baktırmamız normal midir, düşük tehlikesi olur mu, korkuyorum.
hımmm . çok teşekkür ederim bilgi içinDüşük tehlikesi yaratacak bir şey yapacaklarını sanmıyorum doktorların. Ben farklı doktorlara danıştım hepsi de zararı yok dediler. Düşecek bebek zaten düşer, vajinayla rahmin bir ilgisi yokmuş
İçinize sinmiyorsa karından bakılması için biraz bekleyin :)hımmm . çok teşekkür ederim bilgi için
İçinize sinmiyorsa karından bakılması için biraz bekleyin :)
Ben de aynı durumdayım şu an. Normal olsa gerek.Merhaba Arkadaşlar beş haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var kanama falan yok şükür ve affınıza sığınarak yazıyorum sürekli küçük çişim ,uykum geliyor bu normalmi acaba bu aylarda...
Ben de yarın gidiyorum. Hadi hayırlısı ikimiz içinde. Umarım görürüzgaliba vajinal ultrosana baktırıcam yarın çünkü o kadar sabırlı değilim
inşallah... HaberleşelimBen de yarın gidiyorum. Hadi hayırlısı ikimiz içinde. Umarım görürüz
düşükle en ufak bile ilgisi yok...gerçekten vajinalden 4 haftalıkken baktırmamız normal midir, düşük tehlikesi olur mu, korkuyorum.
teşekkürr ederim bilgi içindüşükle en ufak bile ilgisi yok...
Araştırmalar normal diyor ama evham yapıyorum biraz kusura bakmayınBen de aynı durumdayım şu an. Normal olsa gerek.
Sanmıyorum, beklemen gerekecek 1-2 hafta daha.dün 1484 beta hcg çıktı. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. üstten baktı kese göremedi. yarın kontrole gidip alttan baktırıcam aynı zamanda kan vericem acaba kese görünür mü
Al benden de o kadarMerhaba Arkadaşlar beş haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var kanama falan yok şükür ve affınıza sığınarak yazıyorum sürekli küçük çişim ,uykum geliyor bu normalmi acaba bu aylarda...
Bu konuda yalnız olmadığıma sevindimAl benden de o kadargece tuvalete kalkmaktan yoruldum artık. Bütün gün uyusam doyamicam uykuya
Canım tedirgin olma bende ayni durumdayim kasiklarima kramp şeklinde giriyor lavabodan çıkamıyorum doktoruma söyledim cok normal yine de bol.bol su ic sakin ihmal etme dediMerhaba Arkadaşlar beş haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var kanama falan yok şükür ve affınıza sığınarak yazıyorum sürekli küçük çişim ,uykum geliyor bu normalmi acaba bu aylarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?