Gebelik Kesesini Görür Müyüm?

Gebelik kesesi en erken kanda beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Iki gün sonra illaki artar diye düşünüyorum?!
dün 1484 beta hcg çıktı. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. üstten baktı kese göremedi. yarın kontrole gidip alttan baktırıcam aynı zamanda kan vericem acaba kese görünür mü

gerçekten vajinalden 4 haftalıkken baktırmamız normal midir, düşük tehlikesi olur mu, korkuyorum.

gerçekten vajinalden 4 haftalıkken baktırmamız normal midir, düşük tehlikesi olur mu, korkuyorum.
Düşük tehlikesi yaratacak bir şey yapacaklarını sanmıyorum doktorların. Ben farklı doktorlara danıştım hepsi de zararı yok dediler. Düşecek bebek zaten düşer, vajinayla rahmin bir ilgisi yokmuş

Düşük tehlikesi yaratacak bir şey yapacaklarını sanmıyorum doktorların. Ben farklı doktorlara danıştım hepsi de zararı yok dediler. Düşecek bebek zaten düşer, vajinayla rahmin bir ilgisi yokmuş
hımmm . çok teşekkür ederim bilgi için

Merhaba Arkadaşlar beş haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var kanama falan yok şükür ve affınıza sığınarak yazıyorum sürekli küçük çişim ,uykum geliyor bu normalmi acaba bu aylarda...

Ben vajinal ultrasonla hcg 934 çıktığı gün görmüştüm. Düşük yaptım maalesef. Değerim 1600e filan çıktığında hem bebeği hem keseyi net olarak görmüştü doktorum.

Ben de aynı durumdayım şu an. Normal olsa gerek.

dün 1484 beta hcg çıktı. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. üstten baktı kese göremedi. yarın kontrole gidip alttan baktırıcam aynı zamanda kan vericem acaba kese görünür mü
Sanmıyorum, beklemen gerekecek 1-2 hafta daha.

Al benden de o kadar gece tuvalete kalkmaktan yoruldum artık. Bütün gün uyusam doyamicam uykuya

Canım tedirgin olma bende ayni durumdayim kasiklarima kramp şeklinde giriyor lavabodan çıkamıyorum doktoruma söyledim cok normal yine de bol.bol su ic sakin ihmal etme dedi

Merhaba arkadaslar benim de betam carsamba gunu 415 dun 817 cikti karindan ultrasonla bakti gozukmedi rahim duvarin kalınlasmis bu iyiye isaret dedi haftaya gel gözükür dedi ama bi sabirsizda ben sali gitsem mi diye düşünüyorum sizce gözükür mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…