- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi pastadelisi
-
İnternette okudukça iyice kafam karışıyor, 1500 olupta kese gözükmese dış gebelik sözkonusu olur falan yazıyor. Off çok korkuyorum. Geçen hafta bugün öğrenmiştim hamileliğimi. 1 haftalık bir sevinçmiymiş şimdi2500 civarı olması lazım. İnşallah bir sonraki randevunuzda göreceksiniz.
Bi daha ki kontrol yarın. Hemen yarın çağırdı tekrar. Çok korkuyorumValla degerlerimi hatırlamıyorum ama ben ilk hamileliğimde 4. hafta gitmiştim gözükmemişti 6.haftamda gittiğimde görünmüştü. Ikinci hamileliğimde de 4.haftam bitmek üzereyken gittiğimde görünmüştü. Içini ferah tut kısmetse bir dahaki kontrolünde görünür canım
Iyi düşün iyi olsun,gebeliğin cok basındasın görünmemesi dogal, benim ilk hamileliğimde 6.haftada görebilmişlerdi demiştim ya onuda alttan muaneden görebilmişlerdi. Stres yapma kendine inşallah yarın görürsün bebişiniBi daha ki kontrol yarın. Hemen yarın çağırdı tekrar. Çok korkuyorum
Yaa beni yarın tekrar çağırdı, çok korktum.Değerim 1950 olduğu gün Dr baksak bile bişey gözükmez bi hafta sonra gel dddi. Sata göre tam 5 haftalıkken karından gördük
Bana değerin çok güzel Harika bi artış bi hafta sonra gel keseyi görelim dedi . :) senin Dr heyecan seviyor galibaYaa beni yarın tekrar çağırdı, çok korktum.
O heyecan seviyor da benim kalbim dayanmaz buna. Tam tersi ben çok panik biriyim, çıçok korktum :-(Bana değerin çok güzel Harika bi artış bi hafta sonra gel keseyi görelim dedi . :) senin Dr heyecan seviyor galiba
Sat a göre kaç haftalıksın? Sıkışık gitmeyi unutma bende ilk gebeliğim geç döllenmeydi 1500 ü gördükten baya sonra bebeği gördük o gün sıkışık gitmiştimO heyecan seviyor da benim kalbim dayanmaz buna. Tam tersi ben çok panik biriyim, çıçok korktum :-(
Sat 22 Mayıs canım. Daha 4 hafta oluyor heralde. Sıkışık gidecem, baya bi su içerim heralde. İ şallah gözükür.Sat a göre kaç haftalıksın? Sıkışık gitmeyi unutma bende ilk gebeliğim geç döllenmeydi 1500 ü gördükten baya sonra bebeği gördük o gün sıkışık gitmiştim
Belki görmüştür ama benim hesap minik diye söylememiştir. Ultrason resmi yok mu?Sat 22 Mayıs canım. Daha 4 hafta oluyor heralde. Sıkışık gidecem, baya bi su içerim heralde. İ şallah gözükür.
AY 4 hafta daha yeni ya . Göremezsen şakın telaş yapma . İnilh görürsünSat 22 Mayıs canım. Daha 4 hafta oluyor heralde. Sıkışık gidecem, baya bi su içerim heralde. İ şallah gözükür.
Yok canım malesefBelki görmüştür ama benim hesap minik diye söylememiştir. Ultrason resmi yok mu?
Sonuc noldu yazmamissiniz ?Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, doktor desek çok küçük haftaya hçgel tamam derdim. Ama görmemiz lazım yarın bi daha gel dedi. Yine göremezsek diye sordum. Onu Oz aman konuşuruz dedi. O yüzden çok korkuyorum
Sonuc noldu yazmamissiniz ?[/QUOT Ayy kusura bakma canım, öğlen geldim doktordan yazamadım. Çok şükür gördüm bugün. Elhamdülillah.
Cok sevindim Rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?