Gebelik korkum yardim...

160 boya 42 kilo sanki çok iyi . Aynalara bakmadan aynaları kırma derim.
Yeter ya size ne size mi sordum iyi mi kötü mü diye ? Özür diledim fark ettiyseniz her sayfaya yazdım . Ben görüntümden memnunum size sormadım

Yeter ya size ne size mi sordum iyi mi kötü mü diye ? Özür diledim fark ettiyseniz her sayfaya yazdım . Ben görüntümden memnunum size sormadım
Neden bu kadar takıldılar hiç anlamadım. Ben kilolu bir İnsan olarak hiç alınmazdım bunu yazsanız. Konu sahibi zaten kilosundan yakınmış, yani durumun farkında. Benim anladığım kilonuzu örnek vererek kıyas yapmışsınız, diyet yapın diyerek de tavsiye vermişsiniz ki birçok insan da kilosundan bahsetmiş. Yorumun topa tutulmasını hiç anlamadım

Neden bu kadar takıldılar hiç anlamadım. Ben kilolu bir İnsan olarak hiç alınmazdım bunu yazsanız. Konu sahibi zaten kilosundan yakınmış, yani durumun farkında. Benim anladığım kilonuzu örnek vererek kıyas yapmışsınız, diyet yapın diyerek de tavsiye vermişsiniz ki birçok insan da kilosundan bahsetmiş. Yorumun topa tutulmasını hiç anlamadım
Valla bilemiyorum gerçekten sürekli alıntı yapılıyor sürekli taş atılıyor anlam veremiyorum sanki hakaret küfür ettim

Ikinizin tarafindan bakınca her iki tarafta hakli kirip dokme haricinde..
Yani esin 32 yasina gelmis cocuk ozlemi duyuyor olması cok normal sizinde kendi acinizdan hakli taraflarinuz var ama kiloyu cok sorun etmeyin bence cocuk olduktan sonra keske daha cabuk yapsaymışım diyeceksiniz.
Ayrica her kadin dogumda cok kilo aliyo die birsey yok aksine veren de var birde olmama gibi durumlar ve tedavu süreçleri de baya uzun surebilir keske daha erkenden düşünseydim diyebilirsiniz.

Gec oldu kusura bakmayin. Bende eminimki keske daha onceden anne olsaydim diyecegim

bebek icin etrfaı kırık döken yarın bu cocuk cok aglıyo susmyo uykusuzum diyede kırıp döker sakın esin icin cocuk yapma bende 5 seneyi gecti esimden emin degilim kafalarımız uyusmuyo yarın ayrılırsam diye bende ccouk yapımıyorum ailemde geri kafalı bosansam zor ugrasırım

senin ailen nasıl gercekten torununa sana bakıcak tipermi yoksa yapıp ta söyleyen cinsten mi

Gec oldu biraz kusurabakmayin. ailem yap yap diye ustelemiyor. Esimin ailesi usteliyor biraz. Allah korusun ama aile birligim bozulursa annem ve babam yardimci olurlar. Herseyin hayirlisi allah hepimize huzur mutluluk versin

İleride bebek düşünecek olursan,hamilelikten önce biraz kilo vermeye çalış.Çünkü doğuma kadar da kilo alacağın için zorlanabilirsin.
Ayrıca doğumdan sonra hassas bir dönem yaşayacağın için psikolojik olarak bu kilolar seni rahatsız eder.
Bir de Rabbim aratmadan versin ama bebeğiniz olmazsa,tedavi için çok geç kalmamak adına fazla da ertelemeyin derim bebek işini.
Gec yazdim kusura bakmayin. Bi korkumda o allah kolayca saglikla nasip eder insallah

Öncelikle kilo vermek için bir çözüm bulun. Selektra psikolojik destek içindi sanırım değil mı? Ne gibi bir sorununuz var? Birden kendi kendinize o ilacı bırakmayın doktora danışmadan kesinlikle bırakmayın.
Kırıp dökmek saçma ama aranızda nasıl gelişti konu tartışmaya döndü bilemiyoruz. Belki konuşma esnasında sinirlendi durup durup çocuk için hazır değilim dediğinde de kırıp dökemez diye düşünüyorum.
Siz kilo vermek için elinizden geleni yapın sonra çocuk istiyorsanız yapın. İstenmeyen gebeliklerde çocuklar malesef sorunlu oluyorlar anne karnında etkilendiklerinden dolayı.
Gec oldu kusura bakmayin. Cagri merkezinde satis uzerine 3.5 yil calistim bu istem snra bana kalan tahammulsuzluk cabuk sinirlenmek oldu ilaci bu yuzden kullaniyordum.

Canim benimle ayni durumdasin bende ayniyim esim bebek isitiyor ama ben piskolojik olarak rahatsizim panik atak var bende ustelik ilk gebeligimde 3 bucuk aylikken karnimda kalbi durdu dahada kotu durumdayim senden ne yapacagimi bende bilmiyorum simdide ya hamileyken hastalanirsam korkum basladi
Allah yardimcin olsun :( allah en hayirli zamanda nasip eder sikintilarindan kurtarir insallah

Ben de kilo vermeden hamile kalmak istemeyenlerdenim. Bir ton hormonal problemim var, tiroid bezlerim alındı, bunun yanında pcos ve insülin direnci de var. Boyum sizinle bir, kilom 70 ve hayatımda olduğum en yüksek kilodayım. Yaşınız da çok genç, ben sizden 6 yaş büyüğüm.
Kilo hamileliğe engel değil belki ama dizlerime belime daha fazla yük yüklemek istemiyorum ben de. O yüzden kilo verip hamile kalmak mantıklı geliyor açıkçası. Düzgün bir diyetisyen bulup gidin, ben de bu pazartesiye randevumu aldım gidicem. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Cok sukur hormonlarda tieoidlerde sorun yok. Sorun tatli hamur vs yiorum :))) allab gonlumjze gore versin

Cok. Dogru bence. Biz cok cocuk isteyen bir cift degildik. Yani biraz daha oyalanalim diyorduk hatta ben hapa tekrar baslayacaktim. Daha karar verememistik dogrusu. Bir korunuyor bir korunmuyorduk. Hamile kaldim bizi gor. Sanarsin yillardir cocuk istiyoruz. Suan kendimi anne olmak icin yaratilmis gibi hissediyorum. Allahim sag salim kicagimiza almayi nasip etsin ve yoklugunu yasatmasin. Sen de bebek sahibi olmak istiyorsan erteleme. Ben de 84 le hamile kaldim boyum1.68 ama yine kiloluydum.
Okurken yuzum guldu sanirim gercekten hamile kalmadan hazir hisset eyecegim

Kilolular cok kilo almiyor genelde ben 74 le hamile kaldim 8 kilo aldim doğudan 1 hafta sonra 10 kilo vermistim.simdiden diyete baslayip hamileliktede surdurebilirsiniz

Kizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin
Bence hemen bir diyetisyene gidin ideal kilonuza inin eşinizle de anlaşın, ideal kiloya indikten sonra hamilelik süresince de diyete devam. Zaten tatlı, pasta ve hamur işinin bebeğe bir faydası da yok. Ayrıca bebek olmasa bile kilo vermek sağlığınız açısından da çok iyi olmaz mı? Ama tavsiyem ideal kilon 50 falan diyenlere inanmayın, çok fazla da kilo verip iğne ipliğe de dönmeyin o da metabolizmayı bozabiliyor.

Back
X