Sonuç 8.1 ne demek bilen var mı
Çok teşekkür ederim inşallah vardırHamilesiniz tebrik ederim daha çok küçuk 2 gunde bir artışı takip edin darısi başima
Çok teşekkür ederim inşallah vardırAllahım sana da en kısa sürede nasip etsin inşallah
Ama doktor yok dedi kafam karıştı ama inşallah vardır5 ve üzeri gebeliktir hamilesiniz sağlıcakla kucağınıza alın
Evet yaptım silik çizgi çıktıBir iki gün sonra tekrar kan verin kaset test yaptınız mı
Gebeyim şükürBir iki gün sonra tekrar kan verin kaset test yaptınız mı
Hamilesiniz hayırlı olsun darısı başıma yaaaHamilesiniz tebrik ederim daha çok küçuk 2 gunde bir artışı takip edin darısi başima
Evet kanda da bugün çıktı değerim yükselmiş inşallah size de en kısa sürede nasip olur hayırlısıylaHamilesiniz hayırlı olsun darısı başıma yaaa
İnşallah benim çok duaya ihtiyacım var lütfen bende çocuk sahibi olmak istiyorum olmuyorEvet kanda da bugün çıktı değerim yükselmiş inşallah size de en kısa sürede nasip olur hayırlısıyla
Bak inan ki olumsuz düşünme benim ilk denemem ve doktor bana pcos var sende denemen lazım demişti ona rağmen bu ay ilk denemem de hcg çıktı o yüzden umutsuzluğa kapılma Allahım sana sa nasip etsin inşallahİnşallah benim çok duaya ihtiyacım var lütfen bende çocuk sahibi olmak istiyorum olmuyor
İnşallah çok teşekkür ederimBak inan ki olumsuz düşünme benim ilk denemem ve doktor bana pcos var sende denemen lazım demişti ona rağmen bu ay ilk denemem de hcg çıktı o yüzden umutsuzluğa kapılma Allahım sana sa nasip etsin inşallah
Allah razı olsun ne demek darısı size en kısa sürede inşallahİnşallah çok teşekkür ederim
Allah razı olsun ne demek darısı size en kısa sürede inşallah
Siz hangi hastanede yaptınız ve nerde yaşıyorsunuz bende tüp bebek yapıcam da yani transfer yapılacak banaAllah razı olsun ne demek darısı size en kısa sürede inşallah
Siz hangi hastanede yaptınız ve nerde yaşıyorsunuz bende tüp bebek yapıcam da yani transfer yapılacak banuşa
Uşakta yaşıyorum dün devlette yaptım gebelik yok dedi 8 çıkan sonuca rağmen bugün özelde yaptırdım iki katı çıktı değerim doktor gebelik için bir günde iki katı güzel dediSiz hangi hastanede yaptınız ve nerde yaşıyorsunuz bende tüp bebek yapıcam da yani transfer yapılacak bana
Siz hangi hastanede yaptınız ve nerde yaşıyorsunuz bende
Devlette yapıyorlarsa ben şanlıurfadayım devlete gittim baya uzun sürdü tedavi yapmadılar tüp bebek bende özele gitmek zorunda kaldım özeldede 1 senedir rahimim kalınlaşmıyor transfer yapılmıyor o yüzdenUşakta yaşıyorum dün devlette yaptım gebelik yok dedi 8 çıkan sonuca rağmen bugün özelde yaptırdım iki katı çıktı değerim doktor gebelik için bir günde iki katı güzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?