İnşallah düzelir en kısa sürede siz yine de modunuzu yüksek tutun strese girmemeye çalışın inan ki vakti gelince geliyorDevlette yapıyorlarsa ben şanlıurfadayım devlete gittim baya uzun sürdü tedavi yapmadılar tüp bebek bende özele gitmek zorunda kaldım özeldede 1 senedir rahimim kalınlaşmıyor transfer yapılmıyor o yüzden
İnşallah bakalım artık psikolojim çok kötü başka genel insanın derdi çok olunca ister istemez sıkıntı stres yapıyor insanİnşallah düzelir en kısa sürede siz yine de modunuzu yüksek tutun strese girmemeye çalışın inan ki vakti gelince geliyor
Olsun siz yine de en iyisini düşünerek kendinizi motive edin gerçekten anne adaylarının kendisini mutlu etmesi çok önemliİnşallah bakalım artık psikolojim çok kötü başka genel insanın derdi çok olunca ister istemez sıkıntı stres yapıyor insan
Bakalım inşallah yapabilirimOlsun siz yine de en iyisini düşünerek kendinizi motive edin gerçekten anne adaylarının kendisini mutlu etmesi çok önemli
Dualarım sizlerle inan kiBakalım inşallah yapabilirim
İnanıyorumDualarım sizlerle inan ki
En kısa sürede haberini bekliyorumİnanıyorum
Tamam olur haber ederim size takipleşelim unutmamak içinEn kısa sürede haberini bekliyorum
OlurrTamam olur haber ederim size takipleşelim unutmamak için
Hamilesiniz hayırlı olsun darısı başıma yaaa
İnşallahAyyyy hahhaha banada birgün böle yazacaklarmı heyecan yaptim hamilesiniz yazisini bana yazinca hahahhaha rabbbimmmm agzin bal yesin vallhi aksam nasilda sevindirik oldum hahaha olur insalllh hayrlrli haberlerimiz olsun
Sekizden 24 saat 218 den sonra kan degeriniz kac ? Oldu acaba merak ettim
Anldim rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsinSekizden 24 saat 21
Allah razı olsun darısı size inşallahAnldim rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?