Gebelik mi dış gebelik mi başka bir şey mi?

Fascinated

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
92
21
38
32
Kızlar geçen ay hamilelikten şüphelendim beta 13 çıktı 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı doktor kimyasal gebelik adet göreceksin dedi. Dediği günün ertesi günü kahverengi kanama sonra kırmızya dönen 2 3 gün kanama yaşadım. Adet bitimi beta düşmüş mü dye hastaneye gttim o arada antbyotk başlamştım hmde. Antbyotği de enfeksyon için kullanıyordum kan verdim tekrardan adet bittikten 4 gün sonra beta 13 çıkmış bu mümkün mü? Bende beta düşmüştr nede olsa dye üstünde durmamştım e nabız dan bugün farkettim. Benm yaşadığım nedir? Ağrım vs yok hamilelik belrtileri var gbi de hssedyorum. Brde monodoks kullandım o dönemde 4 gün yani betanın 13 çıktığı günlerde. Ben hamile miyim değil miyim kafam çok karştı başına grlen var mı

Benide etiketle insallah gebeligin saglikli ilerler
Canım adete bir hafta kala 15 çıktı beta. Doktr eski ölçümda hata olabileceğini söyledi. Ben ağrım çok olmadığını söyledim belirtilerimi söyledim baş ağrıö var ateşm yüksek gbi hssedyorm 10 gündr dedim. Kalçalarımda ağrı vardı sırtmda ağrı var vs dedim. Gebelik olma ihtimalinn yüksek olduğunu söyledi. Tabi 2 gün snra tekrr değere bakılacakmş

Kızlar geçen ay hamilelikten şüphelendim beta 13 çıktı 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı doktor kimyasal gebelik adet göreceksin dedi. Dediği günün ertesi günü kahverengi kanama sonra kırmızya dönen 2 3 gün kanama yaşadım. Adet bitimi beta düşmüş mü dye hastaneye gttim o arada antbyotk başlamştım hmde. Antbyotği de enfeksyon için kullanıyordum kan verdim tekrardan adet bittikten 4 gün sonra beta 13 çıkmış bu mümkün mü? Bende beta düşmüştr nede olsa dye üstünde durmamştım e nabız dan bugün farkettim. Benm yaşadığım nedir? Ağrım vs yok hamilelik belrtileri var gbi de hssedyorum. Brde monodoks kullandım o dönemde 4 gün yani betanın 13 çıktığı günlerde. Ben hamile miyim değil miyim kafam çok karştı başına grlen var mı
Geçmiş olsun canım bi doktora git mutlaka tekrardan benimde öyleydi ama değerim. Daha yüksekti dış gebelikten şüphelendi ki öyle oldu ne yazikki artıp azalan ve geri artmaya başlayan tür dış gebelik bildiğim :(

Doktora gittinmi canım bidaha test yap bende kimyasal geçirirken önce değerim 9 çıktı kanama başladı sonra iki gün geçince tekrar yaptm iki katı olmuştu ama kanama devamda ediyodu iki gün sonra tekrar yaptm düşmüştü bidaha da yapmadım kanamayla gitmiştir diye ama senin düşüp yukselmis
Ağrım var mıydı kanama sırasında bıçak batması gibi

Back
X