Valla canim regl belirtilerine benziyor ilk donem belirtiler ama mevsim degisikligide etkiliyo olabilir bi erken gebelik testi al yap istersenYa adetime 7 gün var ama göğüslerim şiş hafif ağrı var sabahları fazla olmasada mide bulantısı var bide çok çok az beyaz akıntı var alt karnimda şişlik ve ağrı var acaba bu belirtileri yaşayipda hamile olduğunu öğrenen varmı çok istiyorum çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır evliyim eşim de bende çok istiyoruz bunlar acaba hamilelik belirtileri mi acaba
Bende aynı seyleri yaşıyorum benimde bir hafta var erkenden de test yapmak istemiyorumYa adetime 7 gün var ama göğüslerim şiş hafif ağrı var sabahları fazla olmasada mide bulantısı var bide çok çok az beyaz akıntı var alt karnimda şişlik ve ağrı var acaba bu belirtileri yaşayipda hamile olduğunu öğrenen varmı çok istiyorum çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır evliyim eşim de bende çok istiyoruz bunlar acaba hamilelik belirtileri mi acaba
Umarım regl değildirValla canim regl belirtilerine benziyor ilk donem belirtiler ama mevsim degisikligide etkiliyo olabilir bi erken gebelik testi al yap istersen
İnşallah ya bakalm 7 gün sonra belli olurBende aynı seyleri yaşıyorum benimde bir hafta var erkenden de test yapmak istemiyorumumarım pozitif sonuçlar görürüz güzel haberinizi beklerim
Seninde adetine 2 gün kaldı şuan da bir lekenleme varmı benm az önce olduBende aynı seyleri yaşıyorum benimde bir hafta var erkenden de test yapmak istemiyorumumarım pozitif sonuçlar görürüz güzel haberinizi beklerim
3 4 Kasım gibi bekliyorum adeti ay dün lekelenme oldu ya ilk defa yaşıyorum böyle bir şey test de yapmak istemiyorum ama hafiften de kasık ağrım var sol tarafta seninde var miSeninde adetine 2 gün kaldı şuan da bir lekenleme varmı benm az önce oldu
Evet benimde öyle oluyor bende Çarşamba günü adetm bakalm3 4 Kasım gibi bekliyorum adeti ay dün lekelenme oldu ya ilk defa yaşıyorum böyle bir şey test de yapmak istemiyorum ama hafiften de kasık ağrım var sol tarafta seninde var mi
Evet benimde öyle oluyor bende Çarşamba günü adetm bakalm
Bende test yapmak istemiyorum şimdi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum3 4 Kasım gibi bekliyorum adeti ay dün lekelenme oldu ya ilk defa yaşıyorum böyle bir şey test de yapmak istemiyorum ama hafiften de kasık ağrım var sol tarafta seninde var mi
Aynen bende öyle beklicem günümü pozitif görürüz inşallahBende test yapmak istemiyorum şimdi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah yaAynen bende öyle beklicem günümü pozitif görürüz inşallah
Ne gibi belirtileriniz varİnşallah ya
Mide bulantısı var ve lekelenme var şimdilikNe gibi belirtileriniz var
Bide bel sırt ağrısıNe gibi belirtileriniz var
Aynı şeyleri yaşıyorum ben de sabah denicem kaset test ya evde varken bakalımBide bel sırt ağrısı
Miden bulaniyosa ola bilirYa adetime 7 gün var ama göğüslerim şiş hafif ağrı var sabahları fazla olmasada mide bulantısı var bide çok çok az beyaz akıntı var alt karnimda şişlik ve ağrı var acaba bu belirtileri yaşayipda hamile olduğunu öğrenen varmı çok istiyorum çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır evliyim eşim de bende çok istiyoruz bunlar acaba hamilelik belirtileri mi acaba
Bu belirtiler basit kist belirtisi, regl ve gebelikte olabiliyor. Hangisi ayırt etmek zor.Ya adetime 7 gün var ama göğüslerim şiş hafif ağrı var sabahları fazla olmasada mide bulantısı var bide çok çok az beyaz akıntı var alt karnimda şişlik ve ağrı var acaba bu belirtileri yaşayipda hamile olduğunu öğrenen varmı çok istiyorum çocuk sahibi olmak istiyorum 4 aydır evliyim eşim de bende çok istiyoruz bunlar acaba hamilelik belirtileri mi acaba
Umarım öyle değildirBu belirtiler basit kist belirtisi, regl ve gebelikte olabiliyor. Hangisi ayırt etmek zor.
İnşallah yaMiden bulaniyosa ola bilir
Dene sonucu yazAynı şeyleri yaşıyorum ben de sabah denicem kaset test ya evde varken bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?