Rabbim gönlüne göre versinİnşallah ya
Adet oldum bu sabahRabbim gönlüne göre versin
Üzülme inşallah tez zamanda hamiş olursun. bugunnen sana dua etmeye başlayacağım. Rabbim tez zamanda sena bebek versin inşallah.Adet oldum bu sabah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canm benm Çok mutlu oldum duan için çok çok saollÜzülme inşallah tez zamanda hamiş olursun. bugunnen sana dua etmeye başlayacağım. Rabbim tez zamanda sena bebek versin inşallah.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canm benm Çok mutlu oldum duan için çok çok saoll
Mide bulantın sürekli mi yoksa sabah akşam dıye mi, bende yaşıyorum mide bulantısı 1 haftadır. Psikolojik mi diye düşünüyorum ama yemek yedıkten sonra daha çok oluyorUmarım öyle değildir
TamamRica ederim sende bana dua etki hamile kalmıyim dua ediyorum birine o hamile oluyo bakıyorum bende hamileyim yemin ederim iki bebeğimi öyle hamile kalmışım
Evet midem bulanıyordu sürekli ama adet oldum bu sabah demekki adet belirttisiymsMide bulantın sürekli mi yoksa sabah akşam dıye mi, bende yaşıyorum mide bulantısı 1 haftadır. Psikolojik mi diye düşünüyorum ama yemek yedıkten sonra daha çok oluyor
Hakkımızda hayırlısı ,inşallah vaktinde gelir bulurlar bizi bebişlerEvet midem bulanıyordu sürekli ama adet oldum bu sabah demekki adet belirttisiyms
İnşallah canımHakkımızda hayırlısı ,inşallah vaktinde gelir bulurlar bizi bebişler
He tamamBak senin yüzünden hamile kalmiyim duanı düzgünce et
Denedin mi noldu sonuç sesin çıkmıyorAynı şeyleri yaşıyorum ben de sabah denicem kaset test ya evde varken bakalım
Adet başladıDenedin mi noldu sonuç sesin çıkmıyor
Benmde işte 4.gunumdeym maalesefAdet başladıya siz
Adet başladıya siz
Bu seferde olmadı inşallah gelecek ay olurAdet başladıya siz
İnşallah canımHayırlısı olsun kızlar bidahaki aya olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?