Ahahaa bana da dua eder misin o zamanRica ederim sende bana dua etki hamile kalmıyim dua ediyorum birine o hamile oluyo bakıyorum bende hamileyim yemin ederim iki bebeğimi öyle hamile kalmışım
Ederim tabi bebek için dimi ?Ahahaa bana da dua eder misin o zaman
Dua etmeye devam ediyonmu bugün yumurtlama günüm amaa evde deilm babamlrdymBak senin yüzünden hamile kalmiyim duanı düzgünce et
EdiyorumDua etmeye devam ediyonmu bugün yumurtlama günüm amaa evde deilm babamlrdymbu ayda olmicak belli oldu
Bebek için evet Allah razı olsun diyeyim o zamanEderim tabi bebek için dimi ?Başlığın sanada etmeye bu kez ucuz dogurcam
Bebek için evet Allah razı olsun diyeyim o zamanRabbim gönlünün muradını versin diyim bendee
Hahahha maalesef gelmedi ertesi gün gittim eve ama akşamı beraberlk oldu işe yarar mı bilmiyorum artıkEdiyorumkocisde gelsin babanlara
Allah vermek isdedise tabi yararHahahha maalesef gelmedi ertesi gün gittim eve ama akşamı beraberlk oldu işe yarar mı bilmiyorum artık
İnşallah canım inşallahAllah vermek isdedise tabi yarar
İnşallah canım inşallah
Bu ay var bişi test yaptım kan testi daha da adet olmadım bakalmSonucunuz be oldu hamile misiniz
Duan kabul oldu galibaAllah vermek isdedise tabi yarar
hamişmisinDuan kabul oldu galiba
Evet Perşembe günü doktora gdcm ultrason da kese görünüyor mu diye :)hamişmisin
Evet Perşembe günü doktora gdcm ultrason da kese görünüyor mu diye :)
Aynen vala canmoy kurban olurum onu verene
Rabbim sag salim kavusdursun sana nohutunuAynen vala canm
Amin inşallah ama ara ara adet sancısı giriyor normal mı acabaRabbim sag salim kavusdursun sana nohutunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?