Gebelik mı yoksa psikolojik mi

Aynur Melda

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
28
1
1
33
Bugün ilk defa poğaça dan midem bulandı ve ara ara hala oluyor ama kusma yok canım sürekli birşeyler istiyor ama onda da bulantı hissi var karnimda şişlik ağrı ve bu agri kasıklarda daha çok var birde sinir hali var herşeye sinirleniyorum yada ağlamak geliyor içimden herşeye kiriliyorum hamile olma ihtimali var mı sizce test yapmaya korkuyorum ne zaman yapsam hep negatif çıktı çünkü çok istiyorum bir oğlum var bir bebişim daha olsun istiyorum fikrinize ihtiyacım var çünkü ben oğlumda böyle olmadım oğlumda hiç bu şekilde bulantı hissi ağrı kramplar yoktu sadece çikolata yiyordum ve oğlumu öğrendiğimde 22 haftalikti şuan 6 yaşında ve ben bu hisleri ve semptomları ilk defa yaşıyorum...

22 haftalık mıydı? 😳😳😳😳 Aman Allah'ım o zamana kadar hamile olduğunuzu nasıl anlamadınız ki?
Umarım hamilesinizdir ama bulantı gibi belirtiler çok erken dönemlerde başlamıyor, yine çok ilerledi ve siz bilmiyorsanız bilemem tabi olabilir 😳

Sanırım 2 haftalık yazacaktınız.

Regl gecikmesi varsa bir test yapabilirsiniz. Bende regli gecikmesinde sadece 1 günlük tiksinme, mide bulantısı, halsizlik yaşadım. Şimdi maşallah diyeyim iştahım tam gaz devam ediyor.

22 haftalık mıydı? 😳😳😳😳 Aman Allah'ım o zamana kadar hamile olduğunuzu nasıl anlamadınız ki?
Umarım hamilesinizdir ama bulantı gibi belirtiler çok erken dönemlerde başlamıyor, yine çok ilerledi ve siz bilmiyorsanız bilemem tabi olabilir 😳
Yoooo cidden 22 haftalikti öğrendiğim gün cinsiyetini öğrenmiştim oğlumun tam günümde regl oluyordum ve hiçbir belirli yoktu kilo bile almamıştım bizim aile de öyle halam da kuzenimde 5 aylıkken öğrenmiş bahanem de 4 aylıkken ☺️☺️☺️☺️

Sanırım 2 haftalık yazacaktınız.

Regl gecikmesi varsa bir test yapabilirsiniz. Bende regli gecikmesinde sadece 1 günlük tiksinme, mide bulantısı, halsizlik yaşadım. Şimdi maşallah diyeyim iştahım tam gaz devam ediyor.
Sıkıntı su bir iki hafta önce normalde ben et döner sevmem ama öyle böyle değil canım öyle istedi ki eşime aldırdım bir iştahla yedim dün de poğaça dan midem bulandı napicagimi bilemedim

Yoooo cidden 22 haftalikti öğrendiğim gün cinsiyetini öğrenmiştim oğlumun tam günümde regl oluyordum ve hiçbir belirli yoktu kilo bile almamıştım bizim aile de öyle halam da kuzenimde 5 aylıkken öğrenmiş bahanem de 4 aylıkken ☺️☺️☺️☺️
Sadece karam çikolata yiyordum sürekli o kadar son ay regl olmadım varsa birkaç haftalık falandır diye gittim 22 haftalık olduğumu öğrenmiştim bu sefer belirtiler var ama ya değilsem korkusu da var heyecanlanıp hüsrana uğramak istemiyorum ☺️☺️☺️☺️

Ben de hamileliğim de adet oldum sandım 3 gün sürdü fakat kahverengi çamur gibi ve sadece lekelenme tarzındaydi. Düşük riski var dedi doktor ilaç verdi lekelenmeler durmuştu. Dediğim gibi farklı tabi herkeste. Ve zaten sen ilk hamileliğinde adet olmuşsun

Olabilir tabi test yapmadan bilemezsiniz,eger bulanti olacak kadar belorti varsa gun icinde yapacaginiz testle de belli olur.

Ben de hamileliğim de adet oldum sandım 3 gün sürdü fakat kahverengi çamur gibi ve sadece lekelenme tarzındaydi. Düşük riski var dedi doktor ilaç verdi lekelenmeler durmuştu. Dediğim gibi farklı tabi herkeste. Ve zaten sen ilk hamileliğinde adet olmuşsun
Evet öyle bı durum oldu hayatımda ilk defa midem bulanıyor ama ya negatif çıkarsa korkusu da var hüsrana uğramak istemiyorum

Evet öyle bı durum oldu hayatımda ilk defa midem bulanıyor ama ya negatif çıkarsa korkusu da var hüsrana uğramak istemiyorum
Gebelik yoksa yoktur. Test yapmayıp bir sonraki adet tarihine kadar bekleyecek misin peki☺️ en belirgin özellik adet gecikmesi çünkü, hamilelikte adet görmüş biri olarak ne kadar daha bekleyeceksin. Gebelik varsa ilk ayları çok önemli. Alacağın ilaçlar, önlemler.. Bunun dış gebeliği, boş gebeliği, düşük riski var.. Bence test yap sen için rahat etsin🧡

Gebelik yoksa yoktur. Test yapmayıp bir sonraki adet tarihine kadar bekleyecek misin peki☺️ en belirgin özellik adet gecikmesi çünkü, hamilelikte adet görmüş biri olarak ne kadar daha bekleyeceksin. Gebelik varsa ilk ayları çok önemli. Alacağın ilaçlar, önlemler.. Bunun dış gebeliği, boş gebeliği, düşük riski var.. Bence test yap sen için rahat etsin🧡
Şimdi alıyorum test ise gider gitmez yapicam ❤️

Şimdi alıyorum test ise gider gitmez yapicam ❤️
Hakkında hayırlısı. Korku illaki hepimizde oluyor bunun için adet gününün geçmesini beklemek gerekiyor
Ama senin böyle bir durumun yok şu an. En iyisi var ya da yok erkenden bilmek. Nasibiyle gelir her şey. Güzel haberini bekliyorum inşallah 😇🌼

Back
X