Her ay hesaplanan ovilasyon gününde olmaz . Her ay yumurtlama döngünüz değişebilir. Test yapmanız için en iyisi on gün geciktikten sonra kanda yapmakHerkese merhaba. Dün reglime 4 gün vardı kan testim negatif. 1 haftadır 2 taraflı kasık ağrım var. Sağ kasık daha yoğun. Bugün eğilince karnım acımaya başladı batma hissi gibi. Sizce test erken mi gebelik olabilir mi? Değilse de buna benzer durum yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler
Regl tarihiniz gecmediyse ovilasyon günleriniz olabilir geçtiyse kanda baktırınMerhaba. Benim de kasık ağrımı takip eden gögüs ağrım ve bacak ağrım var gögüs damarları da belirginleşti akıntım arttı hamile olabilir miyim?
Ovulasyon günüm evet. Kasık ağrım varken sık idrara çıkmada yaşadım 1 hafta önce kadar. Kasık ağrılarım azaldı şimdide regl olacakmışım gibi gögüs ağrım var. Hamileliğin oluştuğu günün önceki adetimden 4-5 gün öncesi diye düşünüyorum. Sonra regl oldum ama normalden kısa sürdü ağrım çok olurdu çok az oldu. Üzerine görmüş olabilir miyimRegl tarihiniz gecmediyse ovilasyon günleriniz olabilir geçtiyse kanda baktırın
Bunu doktorun ultrason muayenesi ile bakması gerekir. Ama her ay hormonlar bir tutmuyor bende 30 günde bir duzenli görürdüm bu ay regl oldum bitti on gün sonra tekrar regl oldum hormonlar şaştıOvulasyon günüm evet. Kasık ağrım varken sık idrara çıkmada yaşadım 1 hafta önce kadar. Kasık ağrılarım azaldı şimdide regl olacakmışım gibi gögüs ağrım var. Hamileliğin oluştuğu günün önceki adetimden 4-5 gün öncesi diye düşünüyorum. Sonra regl oldum ama normalden kısa sürdü ağrım çok olurdu çok az oldu. Üzerine görmüş olabilir miyim
Bunu doktorun ultrason muayenesi ile bakması gerekir. Ama her ay hormonlar bir tutmuyor bende 30 günde bir duzenli görürdüm bu ay regl oldum bitti on gün sonra tekrar regl oldum hormonlar şaşt
Test için erken midir? BenOvulasyon günüm evet. Kasık ağrım varken sık idrara çıkmada yaşadım 1 hafta önce kadar. Kasık ağrılarım azaldı şimdide regl olacakmışım gibi gögüs ağrım var. Hamileliğin oluştuğu günün önceki adetimden 4-5 gün öncesi diye düşünüyorum. Sonra regl oldum ama normalden kısa sürdü ağrım çok olurdu çok az oldu. Üzerine görmüş olabilir miyim
Ağrı kesici içmek istiyorum gögüs bacak kasık ağrım için ama cesaret edemiyorum o kadar arada kaldım ki test yapıp hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum. Sanırım biraz daha bekleyeceğimBunu doktorun ultrason muayenesi ile bakması gerekir. Ama her ay hormonlar bir tutmuyor bende 30 günde bir duzenli görürdüm bu ay regl oldum bitti on gün sonra tekrar regl oldum hormonlar şaştı
Dayanamayacak kadarsa da sorun değil parol kullanabilirsiniz benim doktorum izin veriyor ağrı kesiciyeTest için erken midir? Ben
Ağrı kesici içmek istiyorum gögüs bacak kasık ağrım için ama cesaret edemiyorum o kadar arada kaldım ki test yapıp hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum. Sanırım biraz daha bekleyeceğim
Teşekkürler yardımcı olduğunuz içinDayanamayacak kadarsa da sorun değil parol kullanabilirsiniz benim doktorum izin veriyor ağrı kesiciye
Evet yumurtlama gününü değerlendirmiştik. Bekliyoruz artık nasipYumurtlama tarihinizi biliyormusunuz, olmaso gerek zamanda yumurtladiysaniz ve adetleriniz duzenliyse, adetin gecikmesini beklemeniz daha dogru sonuc verir. 2 gun gecikse dogru sonucu alirsiniz diye dusunuyorum. Ve evet yasadiklariniz erken gebelik belirtileri.
4 gün kala negatif olan sonuç pozitife dönebilir mi ?Her ay hesaplanan ovilasyon gününde olmaz . Her ay yumurtlama döngünüz değişebilir. Test yapmanız için en iyisi on gün geciktikten sonra kanda yapmak
Değişebilir ama test yapip sürekli negatif görmek psikolojik olarak çöküntü oluyor ben örnek o yüzden tarihinizi bekleyip gecikirse test yapın.4 gün kala negatif olan sonuç pozitife dönebilir mi ?
Çok haklısınız. Bugünü saymazsak 1 gün kaldı zaten bekliyorum o yüzdenDeğişebilir ama test yapip sürekli negatif görmek psikolojik olarak çöküntü oluyor ben örnek o yüzden tarihinizi bekleyip gecikirse test yapın.
Katılıyorum başka bi sebepten hastaneye gittiğimde ilaç alacağım için sormuşlardı mecburen yaptırmıştım yoksa beklemek en güzeli. Psikolojik olarak çok etkiliyorBen test için erken olduğunu düşünüyorum. En güzeli beklemek bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?