- 29 Nisan 2025
- 75
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi Hayalimin yolunda
-
Yarın sabah gideceğimKan verdiniz mi ? Belki kimyasal yaşıyorsunuz ? Doktora görünün muhakkak çünkü düşükte olabilir ilaç iğne veriyorlar
İnşallah vardır ama pıhtı gelmesi iyi değilYarın sabah gideceğim
Kan vermiştim ama daha adet tarihim geçmediği için çıkmayacaklarını zaten söylemişlerdi ama ben bakmak istemiştim sonrasında bunları yaşadım adet tarihim dün olması gerekiyordu dün akıntım bile yoktuKan verdiniz mi ? Belki kimyasal yaşıyorsunuz ? Doktora görünün muhakkak çünkü düşükte olabilir ilaç iğne veriyorlar
Evet bende o yüzden yok diye düşünmüştüm ama arkadaşım aynı durumu yaşamış olabilir mi emin olamadım bendeİnşallah vardır ama pıhtı gelmesi iyi değil
Aynısı bende de oldu adet gibi rengi ama yogunlugu öyle değil beklemedeyim pıhtı yoktu bendeKızlar iyi akşamlar adet tarihime yakın yaklaşık bir hafta kasık ağrısı yaşadım adet tarihim geçmeden önce silik çizgi gördüm daha sonrasında önce pembe sonra kahverengiye dönen bi akıntım oldu adet tarihimden önce yine sadece peçeteye geldi diyebilirim ertesi günü kırmızılık pıhtıya benzer devam etti sadece bir ped doldu sayılır sonraki gün tekrar kahverengiye döndü sonraki gün hiç akıntım olmadı bugün de çok hafif bi lekelenmem var yine kahverengi adetim düzenli ve 5-6 gün sürer baktığımda 3 gün sürdü bile diyemiyorum çok arada kaldım sizce sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz
Doktorumu aradım açıkçası ya çok yoğundu ya da çok oralı olmadı bende adet olduğunu düşünüyodum adetin bitince gel bakalım dedi yarın gideceğimKan verdiniz mi ? Belki kimyasal yaşıyorsunuz ? Doktora görünün muhakkak çünkü düşükte olabilir ilaç iğne veriyorlar
Test yaptınız mı acaba yada adet tarihiniz geçti miAynısı bende de oldu adet gibi rengi ama yogunlugu öyle değil beklemedeyim pıhtı yoktu bende
Adetim ayın 17siydi olmadım 20sinde peçeteye sildim sonra kahverengiye döndü sonra adet kanaması gibi 3 günde 3 ped dolmadı 5 6 gün aşırı yoğun olurdum hatta yatağa falan çıkar o derece değiştirirken bile ustum batardi bu öyle değildi test yeni yaptım çok silik gibi ayın 21 de de yapmıştım çok çok silikti bilmiyorumTest yaptınız mı acaba yada adet tarihiniz geçti mi
Ağustos ayı girdiğinden itibaren içimde hep bu ay hamile olucam hissi vardı çok içten hissettim bunu her ihtimale kalbimi bırakıyorum resmen ümit ediyorumKızlar iyi akşamlar adet tarihime yakın yaklaşık bir hafta kasık ağrısı yaşadım adet tarihim geçmeden önce silik çizgi gördüm daha sonrasında önce pembe sonra kahverengiye dönen bi akıntım oldu adet tarihimden önce yine sadece peçeteye geldi diyebilirim ertesi günü kırmızılık pıhtıya benzer devam etti sadece bir ped doldu sayılır sonraki gün tekrar kahverengiye döndü sonraki gün hiç akıntım olmadı bugün de çok hafif bi lekelenmem var yine kahverengi adetim düzenli ve 5-6 gün sürer baktığımda 3 gün sürdü bile diyemiyorum çok arada kaldım sizce sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz
Evet hafif silik çizgiyi bende gördüm bence sizde bi doktora görünmelisiniz benim adet tarihim geçmeden önceki yaptığım test böyleydiAdetim ayın 17siydi olmadım 20sinde peçeteye sildim sonra kahverengiye döndü sonra adet kanaması gibi 3 günde 3 ped dolmadı 5 6 gün aşırı yoğun olurdum hatta yatağa falan çıkar o derece değiştirirken bile ustum batardi bu öyle değildi test yeni yaptım çok silik gibi ayın 21 de de yapmıştım çok çok silikti bilmiyorum
Artimed sanırım bu yalancı pozitif gösteriyor bunlar hep adetin 1.gunu yapılan testler bilmiyorum ama koyulaşma olması lazımdıEvet hafif silik çizgiyi bende gördüm bence sizde bi doktora görünmelisiniz benim adet tarihim geçmeden önceki yaptığım test böyleydi
Burda net pozitif görmeden bakmiyolar yaEvet hafif silik çizgiyi bende gördüm bence sizde bi doktora görünmelisiniz benim adet tarihim geçmeden önceki yaptığım test böyleydi
Evet daha önce bende yaşadım artımed çok fazla bu hatayı veriyoArtimed sanırım bu yalancı pozitif gösteriyor bunlar hep adetin 1.gunu yapılan testler bilmiyorum ama koyulaşma olması lazımdı
Anladım ama beklenen adet tarihiniz üzerinden geçmiş muayene olmanızda fayda var en azından kafanızdaki sorular çözülürBurda net pozitif görmeden bakmiyolar ya
Benim yurt dışı markaları güvenilir diye biliyorum ama artık beynim yandiEvet daha önce bende yaşadım artımed çok fazla bu hatayı veriyo
Evet ayın 20 sinde peçeteye siliyodum sonra adet gibi rengi oldu ama çok çok hafif geliyordu 21 de 23 de sabah bitti lekeAnladım ama beklenen adet tarihiniz üzerinden geçmiş muayene olmanızda fayda var en azından kafanızdaki sorular çözülür
Haklısınız o kadar stresli ki insan neye inanacağını bilemiyoBenim yurt dışı markaları güvenilir diye biliyorum ama artık beynim yandi
Hep kırmızı mıydıEvet ayın 20 sinde peçeteye siliyodum sonra adet gibi rengi oldu ama çok çok hafif geliyordu 21 de 23 de sabah bitti leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?