- 29 Nisan 2025
- 54
- 10
- 1
- 22
- Konu Sahibi Hayalimin yolunda
-
Amin inşallah çok teşekkür ederimArtimed yanlış sonuç verebiliyor diyorlar ama yumurta takibi yapmışsınız ve daha adete 5 gün var inşallah doğru sonuçtur silikte olsa ikinci çizgi var
Kan verdiniz mi silik çizgi görüyorum bendeDün erken gebelik testi yaptım kasıklarımda ağrı vardı bugünde aynı şekilde silik ama belirgin bi çizgi vardı artımed markasıyla yaptım acaba gebelik olabilir mi adetime 5 gün var gebelik istiyoruz eşimle doktor takibinde en son yumurta boyutlarım 16-20 di düzenli birliktelik oldu bu ayın başından beri içimde çok farklı bi his var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Sonuç nedir bende aynı durumdayım şu anDün erken gebelik testi yaptım kasıklarımda ağrı vardı bugünde aynı şekilde silik ama belirgin bi çizgi vardı artımed markasıyla yaptım acaba gebelik olabilir mi adetime 5 gün var gebelik istiyoruz eşimle doktor takibinde en son yumurta boyutlarım 16-20 di düzenli birliktelik oldu bu ayın başından beri içimde çok farklı bi his var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Öncelikle kahverengi akıntım oldu 3 gün yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm bugün test yaptım bozuk çıktı yarın bi muayene gideceğimSonuç nedir bende aynı durumdayım şu an
Benım arkadasım artımetın erken gebelık testıyle hamılelıgını ogrendı suan 5aylık hamıle ins bebiş sizinledirDün erken gebelik testi yaptım kasıklarımda ağrı vardı bugünde aynı şekilde silik ama belirgin bi çizgi vardı artımed markasıyla yaptım acaba gebelik olabilir mi adetime 5 gün var gebelik istiyoruz eşimle doktor takibinde en son yumurta boyutlarım 16-20 di düzenli birliktelik oldu bu ayın başından beri içimde çok farklı bi his var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
İçini açığ cekip atarmısın cok belli değil resim yükleyince varsada gozukmuyo bazenBoyle var mi anlamadım
Attim ben testleri onlari 5 gün varken yapmistimİçini açığ cekip atarmısın cok belli değil resim yükleyince varsada gozukmuyo bazen
Oldunuz mu adet peki?Attim ben testleri onlari 5 gün varken yapmistim
Benım arkadasım artımetın erken gebelık testıyle hamılelıgını ogrendı suan 5aylık hamıle ins
Ben göremedim erken gebelik testi yap istersen, daha doğru sonuç verir. Silik çıkarsa direkt kan testi verirsin ama biraz daha bekle benceKızlar normalde bugun adet olmam lazım kaset test yaldım böyle görebiliyormusunuz sizde?Benim gözlerimmi yanlıs goruyor
Kasette ve sonuncudq goruyorum benBnde bugun yaptim bir erken bir kaset boyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?