- 24 Ekim 2024
- 96
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Hayalimin yolunda
-
Testin açılmamış ön taraftan görseli var mı? Gebelik varsa 8-9 gün geçse de çıkar testte belirgin bir şekilde29.30 günde regl olan biriyim kilom herşeyim normal ama düzenli adetlerime rağmen pcos var demişti doktor..
8.9 gün geçti hala regl olmadım normal gebelik testi yapayım dedim birşey yok galiba değil mi kızlar..adet belirtimde yok anlamadım birşey sadece çok başağrım arada bir nadir yoklayan sol tarafımda ağrı oluyor
Yok canım birşey yok bunda da diyip attımTestin açılmamış ön taraftan görseli var mı?
Yok canım birşey yok bunda da diyip attımyine de kulübe atayı
Erken gebelik testi alabilirsin, daha iyi sonuç veriyor normal testlere göre canım, bence mutlaka testi tekrarlamalısınYok canım birşey yok bunda da diyip attımyine de kulübe atayım dedim
Bende bu ay yumurtlamadım diyip korktum yarın doktora görüneyim dedim 10gün olacak nerdeyse gelen giden yokErken gebelik testi alabilirsin, daha iyi sonuç veriyor normal testlere göre canım, bence mutlaka testi tekrarlamalısın
Başka belirtiler var mı peki göğüste dolgunluk halsizlik uyku hali vs? Gebelikten şüpheleniyorsan eğer mutlaka bi doktora görün gecikmeden canım.Bende bu ay yumurtlamadım diyip korktum yarın doktora görüneyim dedim 10gün olacak nerdeyse gelen giden yok
Verdim ama çıkmadı sonuçKan verdiniz mi sonuç nedir?
Halsizlik ve uyku halim var ama çalışıyorum ya hep ona yoruyorum erken kalk işe git vs gibi..midem de ve karnımda bi ara çok bulantı ağrı gibi oldu onu da reflü vs ona yordum..tansiyonum çok düşüyor bu aralar onu da tuz çok tüketmiyorum diye ona yordumBaşka belirtiler var mı peki göğüste dolgunluk halsizlik uyku hali vs? Gebelikten şüpheleniyorsan eğer mutlaka bi doktora görün gecikmeden canım.
Sen kesin hamilesin canım güzel haberlerini bekliyorumHalsizlik ve uyku halim var ama çalışıyorum ya hep ona yoruyorum erken kalk işe git vs gibi..midem de ve karnımda bi ara çok bulantı ağrı gibi oldu onu da reflü vs ona yordum..tansiyonum çok düşüyor bu aralar onu da tuz çok tüketmiyorum diye ona yordumçocuk isteyen ben çocuğa hiç yormadım önceden adet olmadan göğüslerim çok ağrırdı bu sefer inan hiç yaşamadım hala da ağrı vs yok..
Yarın mutlaka çıkar e nabıza bazen daha geç düşebiliyor.Verdim ama çıkmadı sonuç
Ama testte çıkmadı olsa cıkmazmıydıSen kesin hamilesin canım güzel haberlerini bekliyorumçünkü ben de hiç hissetmedim adetime bir gün kala durduk yere hiçbir sebep yokken test aldım bi baktım hamileyim insan hissediyor diyorlardı doğruymuş. Bir de ekstra göğüslerim şişkin ve karnımda batma hissi vardı o kadar.
İyi birAma testte çıkmadı olsa cıkmazmıydı
Negatif canım, 5 ve 5 in üzerinde olması gerekiyor bta hcg nin.kızlar doktora gittim sonuclarım normal mi hala adet olmadım
Ne bilim hala olmadım bişi yok belirti yokİyi bir
Negatif canım, 5 ve 5 in üzerinde olması gerekiyor bta hcg nin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?