Gebelik olabilir mi bakabilir misiniz lütfen

Testin açılmamış ön taraftan görseli var mı? Gebelik varsa 8-9 gün geçse de çıkar testte belirgin bir şekilde

Başka belirtiler var mı peki göğüste dolgunluk halsizlik uyku hali vs? Gebelikten şüpheleniyorsan eğer mutlaka bi doktora görün gecikmeden canım.
Halsizlik ve uyku halim var ama çalışıyorum ya hep ona yoruyorum erken kalk işe git vs gibi..midem de ve karnımda bi ara çok bulantı ağrı gibi oldu onu da reflü vs ona yordum..tansiyonum çok düşüyor bu aralar onu da tuz çok tüketmiyorum diye ona yordum çocuk isteyen ben çocuğa hiç yormadımönceden adet olmadan göğüslerim çok ağrırdı bu sefer inan hiç yaşamadım hala da ağrı vs yok..

Sen kesin hamilesin canım güzel haberlerini bekliyorum çünkü ben de hiç hissetmedim adetime bir gün kala durduk yere hiçbir sebep yokken test aldım bi baktım hamileyim insan hissediyor diyorlardı doğruymuş. Bir de ekstra göğüslerim şişkin ve karnımda batma hissi vardı o kadar.

Ama testte çıkmadı olsa cıkmazmıydı

kızlar doktora gittim sonuclarım normal mi hala adet olmadım

Eklentiler

• IMG_4867.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…