- Konu Sahibi Hayalimin yolunda
-
Bu sekildeBen göremedim erken gebelik testi yap istersen, daha doğru sonuç verir. Silik çıkarsa direkt kan testi verirsin ama biraz daha bekle bence
Erken gebelık testı yaptım bugun ama cok cok silik var yaBen göremedim erken gebelik testi yap istersen, daha doğru sonuç verir. Silik çıkarsa direkt kan testi verirsin ama biraz daha bekle bence
Ins daha olmadim ama bakalim bekleyip göreceğizErken gebelık testı yaptım bugun ama cok cok silik var ya
Nezaman gününüzIns daha olmadim ama bakalim bekleyip göreceğiz
Aynıyız ozman hayırlısıyla hayırlı guzel haberler alırız ınssss
Canım görünüyor çizgi kan verdin miAynıyız ozman hayırlısıyla hayırlı guzel haberler alırız ınssss
Vermedim cunku regl oldum bu sabahCanım görünüyor çizgi kan verdin mi
Kimse kimseye cevap vermıyo ne tuhaf…Kızlar predictor erken gebelik testi bakar mısınız lütfen hayalet çizgi bu mu oluyor
Testin açılmamış görseli var mı ön kısımdan?Kızlar predictor erken gebelik testi bakar mısınız lütfen hayalet çizgi bu mu oluyor
Test bozukmuş 3 çizgi oluştu silmiştim yarın kan vericemTestin açılmamış görseli var mı ön kısımdan?
Kan verdiniz mi sonuç nedir?Test bozukmuş 3 çizgi oluştu silmiştim yarın kan vericem
Hangi marka test? Adete 8 gün kala çıkması biraz zor gibi canım çok erken test yapmışsın. Adetine bir gün kala veya adetin 2-3 gün geçtiğinde yap.Bende bugn sabah yaptim test adetime daha 8 gün var
Sizce varmi bisey silik cizgi sanki bir var bir yok gibi hayalet cizgi mi desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?