- 29 Eylül 2021
- 663
- 134
- 53
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Tam yeşilin orda kırmızı bir çizgi varBen göremedim çizgi maalesef
O çizgilerin çok bi anlamı yok, çünkü test dış kabını sökerek yorumlanmıyor ya. Küçük pencerede görmediyseniz yoktur çok nadir kayar biraz, bu kadar değil. Testin kendi çizgisi o maalesefTam yeşilin orda kırmızı bir çizgi var
O çizgilerin çok bi anlamı yok, çünkü test dış kabını sökerek yorumlanmıyor ya. Küçük pencerede görmediyseniz yoktur çok nadir kayar biraz, bu kadar değil. Testin kendi çizgisi o maalesef
Negatif maalesefArkadaşlar yumurtlama döneminde korunmasız ilişki yaşadım eşimle birlikte birkaç defa test yaptım erken yaptım tabii negatifte ama biraz önce awox aldım yaptım . Şimdi yüklüyorum acaba pozitif mi anlayan yardımcı olsun
Ben o yeşilin oradaki çizgiyi 2.cizgi sandım diye açtım konuyu meğer değil mişNegatif maalesef
Yok canım o testin kendi çizgisi. 2 gün sonra tekrarlarsın erken yapmış olabilirsinBen o yeşilin oradaki çizgiyi 2.cizgi sandım diye açtım konuyu meğer değil miş
Yani evet daha adet tarihime 11 gün var 21 Mart adet tarihim ama yine de 2 adet aldığım için bir tanesini denemek istedim diyorum adette 6 gün kala yapayım yani normalde bir hafta dediler kala yapabilirsiniz diyorum ki adete böyle 6 gün kala yapayım erken gebelik testi ya zaten bunlar . Ama çok yorucu bir dönem oluyor ben onu ikinci bir çizgi zannettim aslında en başta ama zaten değilmişYok canım o testin kendi çizgisi. 2 gün sonra tekrarlarsın erken yapmış olabilirsin
Test yapmaya çok erken başlamışsın daha yeni yumurtlama görmüşsün. Şu an döllenme olduysa bile yerleşme olmamıştır idrar testinde de kan testinde de çıkması imkansız en kötü regline 4 gün kala yapmaya başla canım. Testlerin üstünde öyle yazdığına bakma orda yazan ancak erken yumurtlama görüp erken yerleşme olduğunda çıkıyor ki o kadar küçükken öğrenmek de iyi değil. Regl gününü beklemek en iyisiYani evet daha adet tarihime 11 gün var 21 Mart adet tarihim ama yine de 2 adet aldığım için bir tanesini denemek istedim diyorum adette 6 gün kala yapayım yani normalde bir hafta dediler kala yapabilirsiniz diyorum ki adete böyle 6 gün kala yapayım erken gebelik testi ya zaten bunlar . Ama çok yorucu bir dönem oluyor ben onu ikinci bir çizgi zannettim aslında en başta ama zaten değilmiş
Aynen yani artık inan ki testlere bakmaktan gözlerim bozulacak o derece işte insan hani kendine biraz da laf anlatamıyor geçen yaptım Çelik bir çizgi vardı gittim kan verdim negatif dedim sürekli günümü bekleyeceğim bekleyemedim yine sabırsızım birazTest yapmaya çok erken başlamışsın daha yeni yumurtlama görmüşsün. Şu an döllenme olduysa bile yerleşme olmamıştır idrar testinde de kan testinde de çıkması imkansız en kötü regline 4 gün kala yapmaya başla canım. Testlerin üstünde öyle yazdığına bakma orda yazan ancak erken yumurtlama görüp erken yerleşme olduğunda çıkıyor ki o kadar küçükken öğrenmek de iyi değil. Regl gününü beklemek en iyisi
Yok canım o testin kendi çizgisi. 2 gün sonra tekrarlarsın erken yapmış olabilirsin
Bu başka bir marka test ve bu da erken gebelik testi acaba ben psikolojik olarak öyle görmek istediğim için mi görüyorum yoksa burada ikinci çizgi var mıO çizgilerin çok bi anlamı yok, çünkü test dış kabını sökerek yorumlanmıyor ya. Küçük pencerede görmediyseniz yoktur çok nadir kayar biraz, bu kadar değil. Testin kendi çizgisi o maalesef
Aslında o çizgiyi çıplak gözle net bir şekilde belli bir şekilde gözüküyor ama ben tekrarlamadım çünkü bu dönemde zor oluyor tekrar tekrar bazı direk gösterirken bazıları hiç göstermiyor uyku yaptığın tescili gösteri de bundan sonra awox çizgi yoktu yani peridictor erarly iyi bir test ama ben âdet gecikmesi bekliycem olmazsam yaparımÇok belli belirsiz silik çizgi var bugün tekrar yaptın mı
İyi yapmışsın bence de bekle en garanti sonucu öyle alırsın. İnşallah hamilesindirAslında o çizgiyi çıplak gözle net bir şekilde belli bir şekilde gözüküyor ama ben tekrarlamadım çünkü bu dönemde zor oluyor tekrar tekrar bazı direk gösterirken bazıları hiç göstermiyor uyku yaptığın tescili gösteri de bundan sonra awox çizgi yoktu yani peridictor erarly iyi bir test ama ben âdet gecikmesi bekliycem olmazsam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?