İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA TEST YAPILMALI? Destekkkkk

Kızlar 23 Haziran yumurtlama günümdü gündüz değerlendirdim, tek ilişki oldu malesef başka bi ilişki olmadı yumurtlama tarihimde. Sizce bi ihtimal var mıdır? Ne zaman test yapmalıyım? 🥹 içimde değişik bi his var yarın erken gebelik testi gelicek yapayım mıııı? Bugün normal kaset test yaptım ama negatif belki erkendir pozitife döner ne dersiniz🥲🥲🥲
Yumurtlamadan 10 gün sonra belli olur

Canım şuanda deneme bana kalırsa çok erken bebek oluşumu 14 gün bir de hcg hormonunun yükselmesi var ve idrarda daha geç netleşiyor o yüzden adet gecikmeni beklemeni tavsiye ederim. Daha önce 4 kimyasal gebelik geçirdim hep silik gördüm hamileyim sandım negatife döndü böyle yanılgı olabilir. Veya erken yaptığın için negatif sanarsın stres yaparsın pozitif çıkar o yüzden biraz sabırlı olmak lazım. Benimde 6 gün kala hayalet çizgi çıktı kuruma çizgisi sanmıştım pozitifmiş 🥹 Umarım sende güzel haberlerle gelirsin sonucu mutlaka yaz ❤️
Awoxla yaptım tekrar dayanamadım ilk idrarla yapamadım tabi ama yine negatif sanırım yok olsaydı awoxta çıkardı diye düşünüyorum 🥺🥺🥺

Selamun aleyküm benım de 26 haziran yumurtlama günümdü bugün test yaptım negatif adete 5 günüm var ilk hamileligimi erken öğrenmiştim yine çıkar diye düşündüm bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_6383.webp
    IMG_6383.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 281
Yaptım ama maalesef negatif olsaydı awoxta çıkardı sanırım🥺 tertemiz dimi olsaydı ince de olsa görünürdü 🥺🥺
Adetine kaç gün var canım çok ince bir çizgi var gibi bak benim 6 gün kala böyleydi pozitifti belki seninde öyledir

Eklentiler

• IMG_1909.webp
    IMG_1909.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_1917.webp
    IMG_1917.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 256
6 gün var şu an 🥺🥺 ay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Gözle görünmüyor ama fotoğrafı netleştirince var gibi sanki bilmiyorum çok üzüldüm böyle görünce siz ne zaman tekrar etmiştiniz ne zaman tekrar edeyim sizce, 25 hcg nin altını algılamıyor awox öyle biliyorum

Son düzenleme:
6 gün var şu an 🥺🥺 ay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Bana var gibi geliyor canım kimyasal gebelik yada test hatası yoksa. Beklemek zor ama bence adet gecikmeni bekle kan ver net sonuç al bence. İnşallah güzel haberlerle gel sonucu da mutlaka yaz ❤️

Bana var gibi geliyor canım kimyasal gebelik yada test hatası yoksa. Beklemek zor ama bence adet gecikmeni bekle kan ver net sonuç al bence. İnşallah güzel haberlerle gel sonucu da mutlaka yaz ❤️
Sen tekrar ne zaman test yapmıştın belirgin çizgi görmüştün🥺 ben gözümle göremiyorum çizgiyi fotoğrafta renkleriyle oynayınca görünüyor ama bilmiyorum ya erken de yaptım negatif galiba moralim de bozuldu gecikmeyi bekleyemiyorum işte🤣

Eklentiler

• IMG_6404.webp
    IMG_6404.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 261
Sen tekrar ne zaman test yapmıştın belirgin çizgi görmüştün🥺 ben gözümle göremiyorum çizgiyi fotoğrafta renkleriyle oynayınca görünüyor ama bilmiyorum ya erken de yaptım negatif galiba moralim de bozuldu gecikmeyi bekleyemiyorum işte🤣
Benimde çok silikti canım çok erken daha belli olmuyor olabilir o yüzden ben negatif sanmıştım ve şehirdışındaydım 10 gün gecikmede ağrıdan hastaneye kaldırıldığımda öğrenmiştim 😅

Back
X