- 5 Ekim 2023
- 815
- 334
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
Bana çok umut oldunuz şu an yaAwox beta 100 falan da olsa silik gösteriyor o yüzden daha adete varken belirgin olmaz bence yarın da tekrarlayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çok umut oldunuz şu an yaAwox beta 100 falan da olsa silik gösteriyor o yüzden daha adete varken belirgin olmaz bence yarın da tekrarlayın
Yarın sabah ilk idrarla deneyeyim bir de belki net görünen bi çizgi çıkar en azındannnn lütfen cıksınnnnnnBana çok umut oldunuz şu an yayıkılmıştım ama şu an gerçekten umut doldum umarımmmm olurrrrrr
![]()
İnşallah çıkar varsa ilk idrarla daha belirgin çıkar inşallahYarın sabah ilk idrarla deneyeyim bir de belki net görünen bi çizgi çıkar en azındannnn lütfen cıksınnnnnn
Teşekkür ederim umarım çıkarİnşallah çıkar varsa ilk idrarla daha belirgin çıkar inşallah![]()
Testin şuanki durumu nasıl awox biraz bekleyince netleşiuor6 gün var şu anay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Sanırım aynı değişen bi şey yokTestin şuanki durumu nasıl awox biraz bekleyince netleşiuor
Test için erken yaptık bence benım de 5 günüm var daha gerçi şimdiki testler hep pozitif gösteriyor kaç ay önce ikinci çizgi bıldıgımz pembe renk olmuştu kan verdim negatif eltim de bu şekli oldu ya ama 7 yıl önce ilk gebeliğmde 6 gün varken silikle ögrenmiştim bu mübarek ayda inşallah güzel haberler alırızAy gerçekten mi ya ben yok gibi gördüm karalara bağladım şu andeğişir mi bi şey var mıdır yaaaaaaa
Ay inşallah dualarınıza talibimTest için erken yaptık bence benım de 5 günüm var daha gerçi şimdiki testler hep pozitif gösteriyor kaç ay önce ikinci çizgi bıldıgımz pembe renk olmuştu kan verdim negatif eltim de bu şekli oldu ya ama 7 yıl önce ilk gebeliğmde 6 gün varken silikle ögrenmiştim bu mübarek ayda inşallah güzel haberler alırız
Hiç bir belirtim yok bugün 13. Gün test yapmaya korkuyorum gecikmeyi bekleyeceğim pazartesi eşim için randevu aldık baya zamandır pozitifi göremiyorumSen ne durumdasın bi belirtin var mııııııı![]()
Ay ben bugün yaptım ama negatif sanırımHiç bir belirtim yok bugün 13. Gün test yapmaya korkuyorum gecikmeyi bekleyeceğim pazartesi eşim için randevu aldık baya zamandır pozitifi göremiyorum
Bende yalancı pozitifi gördüm malesef yıkılmıştım resmen. İnşallah bu ay gerçek olurTest için erken yaptık bence benım de 5 günüm var daha gerçi şimdiki testler hep pozitif gösteriyor kaç ay önce ikinci çizgi bıldıgımz pembe renk olmuştu kan verdim negatif eltim de bu şekli oldu ya ama 7 yıl önce ilk gebeliğmde 6 gün varken silikle ögrenmiştim bu mübarek ayda inşallah güzel haberler alırız
Çok teşekkürlerYarın kursta iftar olacak Hocamızdan dua isterim hepinizin adına![]()
Ama gördük diyorlar bende göremedim ama belki de pozitiftir yeni yükseliyordur beta senin belirti ne varAy ben bugün yaptım ama negatif sanırım![]()
Aşırı gazım ve iştah artışım var göğüslerimde bi hassaslık falan yok arasıra da kasık ağrıları geliyorAma gördük diyorlar bende göremedim ama belki de pozitiftir yeni yükseliyordur beta senin belirti ne var
Aşırı gazım ve iştah artışım var göğüslerimde bi hassaslık falan yok arasıra da kasık ağrıları geliyorbilmiyorum umarım pozitiftir yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim yine negatif olursa daha da yapmam gecikene kadar
![]()
yani 14 gün sayarsak bu gün yarın olman gerekiyor diye biliyorum ben de tam olarak bilmiyorum bunuBenim BAT 8 Temmuz ama yumurtlamam erken oldu 21 Haziran'da pik gördüm 22 sinde silikleşti yumurtlamaya göre pazar mı regl olmam gerekiyor
Çatlamadan esas alınacakmış. Yumurtlamadan değil. Bende burda arkadaşlara sormuştum öyle dedilerBenim BAT 8 Temmuz ama yumurtlamam erken oldu 21 Haziran'da pik gördüm 22 sinde silikleşti yumurtlamaya göre pazar mı regl olmam gerekiyor
Benim de yumurta catladiktan bir gun sonra adet sancimlarim oldu beraberinde belim de asiri agridi daha sonra goguslerim de komple degl de alti agriyor normalde komple agrir 10 aydir deniyoruz ilk kez boyle oluyorum iki kizimda yumurta catladiktan bir gun sonra rahmimde batmalarim olmustu hamile oldgumu anlamstim ama bu kez bilemedimAşırı gazım ve iştah artışım var göğüslerimde bi hassaslık falan yok arasıra da kasık ağrıları geliyorbilmiyorum umarım pozitiftir yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim yine negatif olursa daha da yapmam gecikene kadar
![]()