Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilir mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Herkese merhaba arkadaşlar . Benim bat tarihim 4 Kasım'dı 3 gündür gecikme yaşıyorum . Adet günü gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı bana yardımcı olun nolur adetlerim düzenlidir .

Herkese merhaba arkadaşlar . Benim bat tarihim 4 Kasım'dı 3 gündür gecikme yaşıyorum . Adet günü gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı bana yardımcı olun nolur adetlerim düzenlidir .
Geç döllenme olabilir kan testi vermenizde fayda var negatif çıkar ve bi kaç güne ader olmazsanız testi tekrarlayın yine negatif ise kadın doğuma görünün bi sıkıntı olabilir kist filan söktürücü verir en azından ama emin olmadan söktürücü kullanmayın

Geç döllenme olabilir kan testi vermenizde fayda var negatif çıkar ve bi kaç güne ader olmazsanız testi tekrarlayın yine negatif ise kadın doğuma görünün bi sıkıntı olabilir kist filan söktürücü verir en azından ama emin olmadan söktürücü kullanmayın
Belirtilerim var çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım adet oluyor gibi giriyo geçiyor sonra aslında bu ay sürekli doktora gittim bı sorun yoktu

Belirtilerim var çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım adet oluyor gibi giriyo geçiyor sonra aslında bu ay sürekli doktora gittim bı sorun yoktu
Geç döllenme olabilir sabah kan testi yaptırın sağlık ocağında çatlatma iğnesi klomen vs. Kullandınız mı bu ay

Benim de adet günü testim negatifti ama 11 gün geçtikten sonra erken gebelik testi silik çizgi çıktı beta 73 idi geç döllenme olabiliyor

Hayır kullanmadım bol bol avakado tüketmiştim
Birde son adet tarihin kaç kaç günde 1 oluyosun mesela ben 26 27 günde oluyorum o tarih geçince gecikme saymıyo doktorlar 30 günü tamamlayıp geçmesi gerekiyomuş

Birde son adet tarihin kaç kaç günde 1 oluyosun mesela ben 26 27 günde oluyorum o tarih geçince gecikme saymıyo doktorlar 30 günü tamamlayıp geçmesi gerekiyomuş
Benim 28 gundebir oluyo yine 2 gün gecikme var gözüküyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-07-20-49-17-145_com.popularapp.periodcalendar.webp
    Screenshot_2021-11-07-20-49-17-145_com.popularapp.periodcalendar.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 48
Devletten acile gitsem yaparlar mı acaba
Yaparlar ama direk gebelik testi yaptırmak istiyorum deme yapmazlar tecrübe ile sabit 😁😁 hasta gibi ol sancım ağrım var de gecikmem de var de olabilirim filan dediğinde kan ve idrar testi yaparlar bende öyle yapmışlardı

Yaparlar ama direk gebelik testi yaptırmak istiyorum deme yapmazlar tecrübe ile sabit 😁😁 hasta gibi ol sancım ağrım var de gecikmem de var de olabilirim filan dediğinde kan ve idrar testi yaparlar bende öyle yapmışlardı
Aynen bende öyle düşünmüştüm yarın şansımı deneyim

Evet çok çok istiyorum 9aydir istiyorum inşallah o yuzdendir
Allah gönlüne göre versin bende 6 ay olacak istiyorum bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum 10. Gün sabırsızlıkla bekliyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

Bende sizle aynı durum dayım ilk gün test negatif cıktı ama hala adet olmadım ben kasık agrılarım sabah oluyor sonra gecıyor acaba havalardanmı bilmiyorum tekrar test yapmaya korkıyorum 😔😔

Back
X