- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
Hadi bakalim o zaman hayirlisi olsun. Bu gece senin icin zor gececek o zamanVerdim sabah sonuç daha çıkmadı bende yarını beklicem malum sağlık ocağı sonuçları hemen çık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim o zaman hayirlisi olsun. Bu gece senin icin zor gececek o zamanVerdim sabah sonuç daha çıkmadı bende yarını beklicem malum sağlık ocağı sonuçları hemen çık
Hayırlısı bakalım bencede zor geçecek başka bi topikte kavgadayım sinirden uyuyamicamHadi bakalim o zaman hayirlisi olsun. Bu gece senin icin zor gececek o zamanumarim hamilesindir canim rabbim hayirlisini versin
Hadi yaHayırlısı bakalım bencede zor geçecek başka bi topikte kavgadayım sinirden uyuyamicam![]()
Akraba evliliklerine karşıt 3 5 kişi taşlıyo işte karşıt da olabilir sıkıntı değil de saygı önemli işteHadi yakolay gelsin o zaman. KK seviyorum fikir almayi yazmayi ama herkesle de ugrasilmaz canim bosver
![]()
İnsanlar kimi isterse evlenir kime ne? Akraba evliligine karsi cikanlar da evlenmez olur biter tartismanin sonu gelmiyor burada canim hic munakasaya girmemek en iyisi benceAkraba evliliklerine karşıt 3 5 kişi taşlıyo işte karşıt da olabilir sıkıntı değil de saygı önemli işte
Akraba evliliğimi sizinkiAkraba evliliklerine karşıt 3 5 kişi taşlıyo işte karşıt da olabilir sıkıntı değil de saygı önemli işte
Evet ve bu onları gerdi sanırım konuyu açanı bırakıp konu akraba evliliğine döndüAkraba evliliğimi sizinki![]()
Bende aynı şeyi söylüyorum sen istemiyosan evlenme ben sevdim istedim evlendim bu kadar basit ama kuzen kardeş demekmiş vs. Benim annemden babamdan olmayan benim kardeşim değildir ve gayette nikah düşüyoİnsanlar kimi isterse evlenir kime ne? Akraba evliligine karsi cikanlar da evlenmez olur biter tartismanin sonu gelmiyor burada canim hic munakasaya girmemek en iyisi bence![]()
Insanlar ne saçma şeylere takılıyorlar cnm takma boşver hiç münakaşaya bile girme kim.kiminle isterse evlenir benimkide akraba evliliği hatta tam yakın teyzemin oğlu esimEvet ve bu onları gerdi sanırım konuyu açanı bırakıp konu akraba evliliğine döndü![]()
Benimde tam amca oğluInsanlar ne saçma şeylere takılıyorlar cnm takma boşver hiç münakaşaya bile girme kim.kiminle isterse evlenir benimkide akraba evliliği hatta tam yakın teyzemin oğlu esim
Yani küçükken kardeş gibi olsan bile insanın büyüyünce fikirleri hisleri hep değişebiliyor yaniBenimde tam amca oğlukardeş gibi büyümedim onunla neden kardeş gözüyle bakayım ne saçma bak mahalleden bi komşumuz vardı ailesi beni istiyodu çok ben asla dedim çünkü beraber kardeş gibi büyüdük çocukta kardeş gözüyle baktı hep istemedi ama amca oğlunu hic görmedim tanımadım gördüm sevdim evlendim
Herkesin kendi fikri canim bosver takilma bence. Bu arada dayanamayip testi yaptim ama maalesef negatifBende aynı şeyi söylüyorum sen istemiyosan evlenme ben sevdim istedim evlendim bu kadar basit ama kuzen kardeş demekmiş vs. Benim annemden babamdan olmayan benim kardeşim değildir ve gayette nikah düşüyo
Yaa kırmızı görmeden umut kesmek yokHerkesin kendi fikri canim bosver takilma bence. Bu arada dayanamayip testi yaptim ama maalesef negatifBu ay da husran maalesef
hayirlisi olsun insallah
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinYani küçükken kardeş gibi olsan bile insanın büyüyünce fikirleri hisleri hep değişebiliyor yaniben eşime hep.abi derdim ama kısmet işte evlendik yani 3 çocuğumuz var 4. Hamileyim
Naptın canım çıktımı sonuçMaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin