• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi

elf05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
35
3
1
23
Merhaba
En son 20 Nisan'da regli oldum. Reglim düzenli bir şekilde ilerliyor. Fakat dün iç çamaşırımda çok hafif kahverengi lekelenme gördüm. Bir an tarihleri karıştırıp acaba regli mi olucam diye ped taktım ama üç dört damla daha kahverengimsi kanamam olmuş. Bu gün de ne olur ne olmaz diye ped taktım ama beyaz akıntım oldu. Gece 3-4 gibi hafif mide bulantım oluyor. Hafif de mide yanması. Gebelik ihtimali olabilir mi. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

Merhaba
En son 20 Nisan'da regli oldum. Reglim düzenli bir şekilde ilerliyor. Fakat dün iç çamaşırımda çok hafif kahverengi lekelenme gördüm. Bir an tarihleri karıştırıp acaba regli mi olucam diye ped taktım ama üç dört damla daha kahverengimsi kanamam olmuş. Bu gün de ne olur ne olmaz diye ped taktım ama beyaz akıntım oldu. Gece 3-4 gibi hafif mide bulantım oluyor. Hafif de mide yanması. Gebelik ihtimali olabilir mi. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
Yerleşme kanaması olabilir.
Adetine daha var çünkü.
Test alıp yap istersen.

Merhaba
Adet tarihin nedir

Merhaba
Olabilir Bahsettiğiniz şey bana da olmuştu yerleşme kanaması

Umarım öyledir. Kendimi heveslendirmek de istemiyorum. Ama sabahtan beri ozellikle dikkat ettim en ufak şeyde hafif mide bulantım oluyor. Ve assiri duygusalım. İki ay önce de test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar negatif görmekten çekiniyorum sanırım

Kusura bakmayın yeni gordum. Henüz regl olmadım ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Normalde en geç bu gün regli olmam gerekiyor
Yaşadığınız lekelenme yerleşme değil yumurtlamadan kaynaklı olmuş. Bazı aylar yumurtlama günlerinde leke gelebiliyor. Regle 12-13 gün kala yerleşme kanaması olmaz çünkü gebelik olacaksa döllenme daha yeni gerçekleşmiş olur zaten 😊

Hala regli olmadım ama
Yaşadığınız lekelenme yerleşme değil yumurtlamadan kaynaklı olmuş. Bazı aylar yumurtlama günlerinde leke gelebiliyor. Regle 12-13 gün kala yerleşme kanaması olmaz çünkü gebelik olacaksa döllenme daha yeni gerçekleşmiş olur zaten 😊
Hala regl olmadım ama

HCG 73 cikti. Pozitif oluyor değil mi doktora pazartesi gidicem de
Evet pozitif 😍 hayırlı olsun 2 gün sonra aynı yerde kan vermelisin doktora gitmek için erken kese en az 1000 hcg olunca gözükür o da ancak vajinal bakılırsa

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pazartesi tekrar kan vericem bakalım 😊😊😊

Evet pozitif 😍 hayırlı olsun 2 gün sonra aynı yerde kan vermelisin doktora gitmek için erken kese en az 1000 hcg olunca gözükür o da ancak vajinal bakılırsa
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Pazartesi günü tekrar kan vericem bakalım. Ama kasıklarımda hafiften ağrı var normal mi acaba

Back
X