Gebelik olabilir mi??

Ben demir ilacı falan kullanıyorum ek vitaminler ben May 5 de histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum yapisiklik sağ tupte tıkanıklık ve rahimde şekil bozukluğu wardi ameliyattan bu zamana reg olmuyorum temmuz 18 de tekrar gittim tekrar hsg hormon tüm gerekli işlemle yapıldı regl olmamamdaki tek sebep stres mis tüylerim rahim içim hormonlarım hepsi normal doktorum tüm sorunun benim kafada olduğunu stresten uzak durmam gerektiğini söyledi regl hic düzensiz olmazdı ilk kez böyle bise oldu olmuyorum we hiç Bi sebep yok bunu nasıl kafama takmam ki
Haklisin cnm ama regl olmadigin icin yumurtlaman da olmamistir bnce ki dollenme fln olsun ovulasyonla takip ettin mi sen

Haklisin cnm ama regl olmadigin icin yumurtlaman da olmamistir bnce ki dollenme fln olsun ovulasyonla takip ettin mi sen
Ettim Bi ay önce çift gördüm değerlendirdik tekrar hsg çekildiğinde doktor 19 mm yumurtan war çatlamak üzere 3 gün sonra gün aşırı değerlendir dedi onu da yaptık yani eğer ki regl olacaktiysam bile yumurtlama olup gebelik oluştuysa şu an olmamam normal mi

Ettim Bi ay önce çift gördüm değerlendirdik tekrar hsg çekildiğinde doktor 19 mm yumurtan war çatlamak üzere 3 gün sonra gün aşırı değerlendir dedi onu da yaptık yani eğer ki regl olacaktiysam bile yumurtlama olup gebelik oluştuysa şu an olmamam normal mi
Evet regli olmadiginiz icinde birsey diyemiyorum normalde olmaniz gereken tarihi bilmedigim icin birsey demek zor

Ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve negatif maalesef gerçi ara kanamadan sonra tuttuysa daha 10 gün olmadı ama umudum kalmadı maalesef 🥲 insallah sizde vardır

Yapay zekaya attım çok silik bir çizgi var dedi ben de gördüm ama görmek istediğim için de olabilir insallah vardır yine regl günümde olmazsam tekrar yaparım test
1000138193.webp

Son düzenleme:
Ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve negatif maalesef gerçi ara kanamadan sonra tuttuysa daha 10 gün olmadı ama umudum kalmadı maalesef 🥲 insallah sizde vardır
Ara kanamam ayın5inde bitmişti yumurtlama ondan sonra oldu sanırım ovü testi yapmamıştım sizce hala bi ihtimal var mı 🥹

Kızlar bu sabah yaptım testi görünürde bişey çıkmadı bende kapağını kaldırıp baktım bu şekildeydi. Negatif dimi?

Eklentiler

• 1755243271856.webp
    1755243271856.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 3
Back
X