İlişkiden 8 gün sonra erken gebelik testi aldım en hassas olanından negatif çıktı kararsız kaldım pozitif çıksa da sorun yok ama 1 ay lık evli olduğum için kocamla evliliğimin tadını çıkarmak istemiştim hayırlısıİhtimal yok bence çünkü prezervatif en iyi korunma yöntemi ve adete yakın tutmaz
Hiç böyle şeylerse bilgilerim yokİhtimal yok bence çünkü prezervatif en iyi korunma yöntemi ve adete yakın tutmaz
Ama 8 güne belli olmaz ki ilişki üzerinden en az 14 gün geçince belli olur o da kan testinde belli olur yine idrar testi için adetin gecikmesini bekleyeceksin hatta adet gecikmesi 1 hafta olunca yaparsan kesin sonuç alırsınİlişkiden 8 gün sonra erken gebelik testi aldım en hassas olanından negatif çıktı kararsız kaldım pozitif çıksa da sorun yok ama 1 ay lık evli olduğum için kocamla evliliğimin tadını çıkarmak istemiştim hayırlısı
9 günü beta hcg testi yaptırdım 0,200Bu kadar tedirgin oluyorsanız spiral taktırabilirsiniz.
Ay gerçekten çok komiksin ciddi anlamda bak suan gülmek ten öldümYüzde elli
9 cü günün akşamı beta hcg yaptırdım 0,200Ama 8 güne belli olmaz ki ilişki üzerinden en az 14 gün geçince belli olur o da kan testinde belli olur yine idrar testi için adetin gecikmesini bekleyeceksin hatta adet gecikmesi 1 hafta olunca yaparsan kesin sonuç alırsın
1 hafta 10 içinde beta hcg de çıkıyormuş araştırdım olursa da allahın taktirine Napalım9 cü günün akşamı beta hcg yaptırdım 0,200
Değer 5 in altında çıkınca hamile değilsin9 cü günün akşamı beta hcg yaptırdım 0,200
1 hafta 10 içinde beta hcg de çıkıyormuş araştırdım olursa da allahın taktirine Napalım9 cü günün akşamı beta hcg yaptırdım 0,200
korunduk ama suan istemiyorum baka bilecek durum da değilim dünya ya getirdiğim çocuğa bakamıcaksam yapmam anladın mı zamanı var olursa da aldıramam çünkü Allah’ın verdiği cana kıyamam ondan hem maddi olarak ta sıkıntı yani hazır değilim evlendim 22 yaşındayım daha anne olabilecek yaşta değilim evliliğim 2 aya giriyor evlenip boşanan insanlardan pay biçerek düşünüyorum alllah korusun Allah huzurumuzu bozmasın sikintimız yok ama ilerde ne olur bilemiyorum o yüzden Suan dünyaya bir bebek getirmek iştemiyorum olan evladıma olur ne hayatlar var ondan tedirginimİlişkinin başından sonuna kadar prezervatifle korunmadiniz mi? Neye bu kadar telaş yaptınız da beta falan baktirdiniz anlamadım her ilişkiden sonra böyle test mi yaptıracaksınız?
Çocuk neden yapmak istemiyorsun diye sormamış arkadaş. Evlendiğinden beri prezervatifle korunuyorsan tedirgin olmadıysan bu birliktelikte neden bu kadar telaş yaptın demiş. Prezervatif yırtılmadı kontrollu demişsin niye bu kadar korktun yani? Ayrıca adet bitiş veya başlangıç dönemi değil genellikle yumurtlama dönemleri eğer düzenli adet görüyorsanız 15-16. Günler arasındadır. Sakin kalın SAKİN.1 hafta 10 içinde beta hcg de çıkıyormuş araştırdım olursa da allahın taktirine Napalım
korunduk ama suan istemiyorum baka bilecek durum da değilim dünya ya getirdiğim çocuğa bakamıcaksam yapmam anladın mı zamanı var olursa da aldıramam çünkü Allah’ın verdiği cana kıyamam ondan hem maddi olarak ta sıkıntı yani hazır değilim evlendim 22 yaşındayım daha anne olabilecek yaşta değilim evliliğim 2 aya giriyor evlenip boşanan insanlardan pay biçerek düşünüyorum alllah korusun Allah huzurumuzu bozmasın sikintimız yok ama ilerde ne olur bilemiyorum o yüzden Suan dünyaya bir bebek getirmek iştemiyorum olan evladıma olur ne hayatlar var ondan tedirginim
Anlayamadım soruyu, korunmasız birliktelik yaşadık deseniz anlatacağım da korunmalı birlikteliği evlendiginizden beri bir kere mi yaşadınız da bu kadar abartıp buraya yazdınız?merhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim şuan çocuk düsünmüyoruz ama reglimin bitmesine yakın kocamla birlikte olduk korunarak perzertif kontorol ederek tak tı hamile kalma şansım yüzde. Kaç yeni evlendiğimiz için çocuk dünmüyoruz tedirginim biraz yardımcı olurmusunuz bilgilendirmisiniz beni
Evlilik için 22 biraz erken bence çocuk istemeden önce bu konudan da şüpheleriniz var gibi.merhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim şuan çocuk düsünmüyoruz ama reglimin bitmesine yakın kocamla birlikte olduk korunarak perzertif kontorol ederek tak tı hamile kalma şansım yüzde. Kaç yeni evlendiğimiz için çocuk dünmüyoruz tedirginim biraz yardımcı olurmusunuz bilgilendirmisiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?