Teşekkür ederim cevabın içinÇok süreci bilmiyorum o zamanlar uzak memleketteydi pekte konuşmazlar böyle şeyleri gitti diye biliyorum doktora ama tedavimi kendiliğindenmi tam emin değilim. Sen gittin mi o mesala 4 ay adet görmediği oluyormuş halada öyle.
Teksenmi gittin eşinde gittimi bazen sorun erkektede olabiliyorTeşekkür ederim cevabın içinben adet görüyorum çocuk olmayınca doktora da gitmiştim klomen falan başlarız dedi de o ay işe başladım ondan sonra gidemedim. 5 ay önceydi. Olcaksa kendi olur dedim ama olmadı
Eşime test için erken dedi. Sorun bende olunca onu çözmeye yönelmiştik. Şimdi gidersem ister büyük ihtimalleTeksenmi gittin eşinde gittimi bazen sorun erkektede olabiliyor
İstemesede sen talep et bazen böyle olabiliyor sen bende sanarken eşinde olabilir. bir arkadaşım var oda pkolu hep kendi gitti eşi gitmedi eşinde sorun çıktı ameliyat oldu yeni.Eşime test için erken dedi. Sorun bende olunca onu çözmeye yönelmiştik. Şimdi gidersem ister büyük ihtimalle
Allah nasip etsin en kısa zamanda gerçekten şok olurdum yani öyle birşey olsaydı. Şimdi ben çalışamıyorum özele gidiyordum doktorum da çokk iyi bir doktor. Ama muayene ilaç derken çok para harcadım.ki tedavinin başındaydım daha. Eşimden de istemiyorum biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi. Belki bidaki ay gidersem söylerimİstemesede sen talep et bazen böyle olabiliyor sen bende sanarken eşinde olabilir. bir arkadaşım var oda pkolu hep kendi gitti eşi gitmedi eşinde sorun çıktı ameliyat oldu yeni.
Görümcemin bir yıl çocuğu olmadı sebepsiz. Son aylar adeti düzensizleşmiş sonra hamile kaldı. Ben öyle denk gelmiş diye düşünmüştüm ama sormak istedim. İnşallah bunlar belirtidir mutlu haberlerini alırızBenimde 9aydie gebelik calismam var son 3 4 aydir duzenim cok sasti bazen 4 gun bazen 5 bazen 7 sanirim bunla ilgisi var diye dusunuyorum oncesinde hep gunu gununeydi
Insallah cogu kadinlar ovulasyon testlerimde pcostan suphe ettiler ama doktorum muayenede ve hormon testinde gayet iyi oldugunu spyledi ben bitek amh testini goremedim olsaydi pcos soylerdi sanirimGörümcemin bir yıl çocuğu olmadı sebepsiz. Son aylar adeti düzensizleşmiş sonra hamile kaldı. Ben öyle denk gelmiş diye düşünmüştüm ama sormak istedim. İnşallah bunlar belirtidir mutlu haberlerini alırız
BeenSelam kızçeler. Bu aralar etrafımdan sürekli duyduğum birşey. Hamile olmadan önce adet düzensizleşirmiş. Pkoluların hep düzensiz gerçi de. Var mı böyle birşey yaşayan gerçeklik payı var mıdır ???
Pcosu görürdü yada testlerinde çıkardı. Rahim filmi istedi miInsallah cogu kadinlar ovulasyon testlerimde pcostan suphe ettiler ama doktorum muayenede ve hormon testinde gayet iyi oldugunu spyledi ben bitek amh testini goremedim olsaydi pcos soylerdi sanirim
Allah isteyen bakabilen herkese versin cnm çokta takip kendini yıpratma daha yeni evlisiniz ummadığın anda bebeğin sana tutunsun burdayım desin inşallah .bir tanidigimizin 8 sene olmadı ne tedaviler gördü tüp bebekler denedi olmadı evlatlık almaya karar verdiler artık 8 sene sonra kendiliğinden oldu doktoru bile inanamadiAllah nasip etsin en kısa zamanda gerçekten şok olurdum yani öyle birşey olsaydı. Şimdi ben çalışamıyorum özele gidiyordum doktorum da çokk iyi bir doktor. Ama muayene ilaç derken çok para harcadım.ki tedavinin başındaydım daha. Eşimden de istemiyorum biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi. Belki bidaki ay gidersem söylerim
Ayyy ne güzel şeyler duyuyorumm maşallahBeen️ suan 6+2lik hamileyim şükür som adetim 5 gün gecikti hayatımda hiç gecikme yaşamayan biriydim hep düzenliydi hatta o ay cok heveslendım kesin hamileyim diye öbür aya nasip oldu çok şükür
Pcosu görürdü yada testlerinde çıkardı. Rahim filmi istedi mi
Gerçekten mucizeAllah isteyen bakabilen herkese versin cnm çokta takip kendini yıpratma daha yeni evlisiniz ummadığın anda bebeğin sana tutunsun burdayım desin inşallah .bir tanidigimizin 8 sene olmadı ne tedaviler gördü tüp bebekler denedi olmadı evlatlık almaya karar verdiler artık 8 sene sonra kendiliğinden oldu doktoru bile inanamadi
Yani çok şükür fazla bekletmedi bizi 4 ay denemiştik bizAyyy ne güzel şeyler duyuyorumm maşallahne kadar süre denediniz acaba hemen oldu mu
Evett acıyormus insanın canı ama işte rahim filminden sonra gebe kalan da çok var. O dediğim görümcem de rahim filmi çektirmişti alakası varmı yokmu bilemiyorum. Bekleyin dicem ama doktorun da istediyse ne bileyim çektirsen daha iyi olur galiba. Ya da öncesinde şu gebelik için olan kürlerden mi denesen?Evet bende oyle istiyorum rahim filmi istedi gttgm yerde yoktu baska hastaneye gitmemi istedi burdaki yorumlara baktim ama cok agrili zor oldugunu soyluyolar( biraz dahami beklesem beklemesemmi diyede dusunuyorum
Sağlıkla gelsin bebişiniz teşekkür ederimYani çok şükür fazla bekletmedi bizi 4 ay denemiştik biz
Kalabalık bir ailem var saolsunlar küçükte biryer herkez herkezi biliyor bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu banaGerçekten mucizesizde ne hikayeler varmış ya herkese umut olur anlattıklarınız iyiki varsınız ya
C lifa i denedim bu ayEvett acıyormus insanın canı ama işte rahim filminden sonra gebe kalan da çok var. O dediğim görümcem de rahim filmi çektirmişti alakası varmı yokmu bilemiyorum. Bekleyin dicem ama doktorun da istediyse ne bileyim çektirsen daha iyi olur galiba. Ya da öncesinde şu gebelik için olan kürlerden mi denesen?
Teşekkür ederim bende Rabbim isteyen herkese nasip etsinSağlıkla gelsin bebişiniz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?