Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi adet düzensizleşmesi diye birşey var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C lifa i denedim bu ay
Doktor ne dedi bekleyin mi dedi size. Başka destek takviye bişey vermedi mi. Demekki yumurtalarında sorun yok. Siz yinede rahim filmini ve gereken testleri ihmal etmeyin. Kelin ilacı olsa başına sürecek benimde sizin kadar kafam karışık

Bekleyim demedi rshim filmi istedi sadece esimin degerlerine gayet normalin ustunde iyi .insallah sizde en kisa zamanda dileginize hayirlisiyla kavusursunuz

Bekleyim demedi rshim filmi istedi sadece esimin degerlerine gayet normalin ustunde iyi .insallah sizde en kisa zamanda dileginize hayirlisiyla kavusursunuz
Sizin yumurtlamaniz nasil takip ediyomusunuz eger ediyosanuz her ay aynu gundemi yumurtluyosunuz mesela adetin kacinci gunu ve ogunler hep yumurtlamami olur

Rahim filmi istediyse genel muayenede bir sorun görmemiştir. Bu bence güzel birşey inşallah

Sizin yumurtlamaniz nasil takip ediyomusunuz eger ediyosanuz her ay aynu gundemi yumurtluyosunuz mesela adetin kacinci gunu ve ogunler hep yumurtlamami olur
Hani telefon için uygulamalar varya orda yumurtlama tarihini tahminen gösteriyor tavsiye ederim. İki adetin tam ortalarına denk geliyor adet başlangıcından sonra 14.gün civarı. Ben doktor ile takip ediyordum bende hiç yumurtlama olmadı. Sonra saldım zaten

Ama yumurtlamamda sorun oldugunu dusunuyorum yada ben farkedemiyorum tek sorunum orda iste:) doktrlar pek ic acici bakmiyo ovulasyon testlerine umursamadiklarida oluyo
Yumurta takibi yapmadı mı adetten sonra şu gün gel bakalım diyolar yumurta olmuş mu büyümüş mü çatlamış mı takip ediyor

Ama yumurtlamamda sorun oldugunu dusunuyorum yada ben farkedemiyorum tek sorunum orda iste:) doktrlar pek ic acici bakmiyo ovulasyon testlerine umursamadiklarida oluyo
Hem neden böyle düşündün ki. sen allahın izniyle kesinlikle hamile kalacaksın

Eşime test için erken dedi. Sorun bende olunca onu çözmeye yönelmiştik. Şimdi gidersem ister büyük ihtimalle
Ne kadar saçma bir düşünce her iki taraftada olamazmıymış tedavi gerektıren sorun? Böyle böyle zamanımızı çaldı dr lar hevesimiz kursağımızda kaldı şimdi olsa bile eee tamam ne olmuş hamileysem diyeceğim neredeyseçok yoruyorlar insanı sanki kendileri götürüp getırecekler hastaneye siz bıran önce yaptırın testlerı bence...

Hem neden böyle düşündün ki. sen allahın izniyle kesinlikle hamile kalacaksın
Bir de gayet sağlıklı demiş. İçiniz rahat edecekse imkanınız varsa baska doktora da görünün. Yumurtlama olmasaydı bir sorun oldugu ortaya cıkardı doktor da bunu görür ve söylerdi. Ben sanmıyorum öyle bisey olduğunu. Ve inanıyorum ihmal etmezseniz bebişiniz gelecek inşallah

Ne dertli yazdınız galiba olmadı sizinde

Evet bende oyle istiyorum rahim filmi istedi gttgm yerde yoktu baska hastaneye gitmemi istedi burdaki yorumlara baktim ama cok agrili zor oldugunu soyluyolar ( biraz dahami beklesem beklemesemmi diyede dusunuyorum
merhaba hiç öyle bişey yok ıkı ay önce yaptırdım üç dk bile sürmedi

Ne dertli yazdınız galiba olmadı

Ne dertli yazdınız galiba olmadı sizinde
ama haksızmıyım sanki SGK ile olunca devlete yük olmasın diye mi nedir ben zaten özelde yaptırdım merak etmesinler kelim ilacımda var şükür 8 yaşında oğlum var ıkıncıyı istıyoruz ıkı aydır gidiyorum b12 bile vermedi.Bendede sorun çıkmadı şükür eşim test yaptırdı sonuç ile tekrar gidicem,bakalım klomen verir belki iyi tarafına denk gelirsem

İnşallah sonuçlarda sorun çıkmaz. Rahim filmini de özelde mi çektirdiniz peki

İnşallah sonuçlarda sorun çıkmaz. Rahim filmini de özelde mi çektirdiniz peki
Devlete gidiyorum hsg yı özelde yaptırdım görüntüleme merkezi çok iyi bir dr du netten buldum SGK ile anlaşmalı 450 ödedim,eşimde devlette spermiyogram yaptırdı 2,5 ay da ancak sıra geldi

Devlete gidiyorum hsg yı özelde yaptırdım görüntüleme merkezi çok iyi bir dr du netten buldum SGK ile anlaşmalı 450 ödedim,eşimde devlette spermiyogram yaptırdı 2,5 ay da ancak sıra geldi
Tamam bende spermiyogramı da özelde yaptın sinirlendin de sandım olsun bu da bir gelişme kızmakta haklısın ne diyem devletten çok çektim gitmek istemediğim için kös kös bu saatte oturup buraya bakıyorum bende

sipermiyogram içinde sinirlendim yanlış anladınıkıbıçuk ay sonraya randevu verince dr ama pandemi çok etkiledi koca İstanbul’da bı hastanede buldum yapan yer ürolojı var heryerde ama sipermiyogram yapan yok

kanunı sultan Süleyman da yaptırdık sipaermıyogram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…