sipermiyogram içinde sinirlendim yanlış anladınıkıbıçuk ay sonraya randevu verince dr ama pandemi çok etkiledi koca İstanbul’da bı hastanede buldum yapan yer ürolojı var heryerde ama sipermiyogram yapan yok
randevular dolu baya sıkkntı var bazı hastaneler pandemi oldu diğer bölümler taşındı o yüzden bakalım almaya çalışıyorum canım, o arada eşimde testı gösterir dr a yerinde yokmuş dr gösteremedi sonucu
randevular dolu baya sıkkntı var bazı hastaneler pandemi oldu diğer bölümler taşındı o yüzden bakalım almaya çalışıyorum canım, o arada eşimde testı gösterir dr a yerinde yokmuş dr gösteremedi sonucu
inşallah öyle bişey vardır çünkü çok düzensiz şu sıralar benim 25 günde bir regl oluyorum bir de arakanama oldu. Eskiler bebek aranıyor derler ama mantıken çok ilgisi yok gibi
Evet bende oyle istiyorum rahim filmi istedi gttgm yerde yoktu baska hastaneye gitmemi istedi burdaki yorumlara baktim ama cok agrili zor oldugunu soyluyolar ( biraz dahami beklesem beklemesemmi diyede dusunuyorum
4 aydır erteliyordum korkudan. Sonomedde çektirdim. Kimsemin ağrısı olmamış orada. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için olacağını tahmin etmiştim ama en fazla 15 saniye filan. O da tahammül seviyesini aşacak bir şey olmadı. Farklı cihaz kullanıyorlar.
inşallah öyle bişey vardır çünkü çok düzensiz şu sıralar benim 25 günde bir regl oluyorum bir de arakanama oldu. Eskiler bebek aranıyor derler ama mantıken çok ilgisi yok gibi
4 aydır erteliyordum korkudan. Sonomedde çektirdim. Kimsemin ağrısı olmamış orada. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için olacağını tahmin etmiştim ama en fazla 15 saniye filan. O da tahammül seviyesini aşacak bir şey olmadı. Farklı cihaz kullanıyorlar.
Sizin herhangi bir engeliniz var mıydı olmaması konusunda? Yumurtlama vs. Bir de sanırım eğer tıkanıksa acıyormuş sorun yoksa acımıyormus çektirmediğim için bilemiyorum neyle ilgisi var
Arkadaşlar aylar sonradan bildiriyorum öyle bisey yok galiba. Geç döllenme vs kendinizi kandırmayın sakın adetiniz geçtigi an doktora gidin altında başka şeyler çıkabiliyor