Gebeliğe Hazırlık Gebelık öncesi coraspin kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bır tane sapasağlam cocugum olsa ondan sonra böyle ugrasıp hep şöyle mi olacak böyle mi olacak diye düşünmüycem cok yoruldum artık düşünmekten

Oyle düsunme canim inanki oyle olmuyor. Bende senin yerinde olsam aynisini düsunurdüm ama oyle olmuyor. Ilk cocugu kendin icin 2.cocugu ilk doğan icin yapiyorsun. Cevremizdeki cocuklarin kardesi var diye oglum dun sabah anne benim kardesim yok ben kendime robot kardes alicam bayram harcliklarimla dedi. Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin.

Şu an önlemımı aldım zaten doktorum yenı bır gebelık olursa tedbir amaclı kan sulandirıcı coraspin ve gerek görülürse kan sulandirıcı iğne başlarız dedı burda maalesef burda özel hastahane dısında sadece fakultede yapılıyor bu testler ve bir ay önce düşük yaptogım için kontrol için gitmiştim simdi gidip 2 düşük desem inanmazlar o yuzden tedbiri alıp takdiri Allaha bırakcam

Ama corasprıne dıkkat et. Bagırsakta yada rahımde kanama alanı yapıyor. Onun yerine clexan yada oksapar kullansan yan etkısı daha az. Corasprınde kan durmayabılıyo ama iğnelerde öyle değil. Benım hem eşimle uyusmazlık hemde 3 genımde yatkınlık var ve benım doktorlarım corasprın kullanma dedi. 1. Gebelıkte yanı kaybettıgimde corasrınden sonra kesenin içinde kanama oldu kaybettık. İkincide hem corasprın hemde sulandırıcı basladı. Kesenın dısında bı kanama alanı olustu direk corasprın bıraktım ve oksaparla 36 hafta devam ettim.

Canım bende pıhtılaşma var mı yok mu belli degıl canım doktorum önlem amaçlı başladı ayrıca coraspin kullanıp saglıklı dogum yapan cok insan var senın dedıgın iğne pıhtılaşması olanlar için ben bende kullanılacağını hiç sanmıyorum

Aynı şeyleri ben de yaşadım ama testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı coraspin kullanıyorum sizin sonraki durumunuz ne oldu acaba

Aynı şeyleri ben de yaşadım ama testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı coraspin kullanıyorum sizin sonraki durumunuz ne oldu acaba
Canım ben sonraki gebelikte de 33 haftaya kadar coraspin kullandım ama 37+3 te anne karnında kalbi durdu oğlumun melek okdu herhangi bir sebebi bulunamadı genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi falan yapıldı onlar da temiz cıktı doktorum dogal ölüm dedi su an Allah nasıp ederse 26+2 haftalık tekrardan hamıleyim rabbim vu evladımı kucagıma almayı nasıp etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu bebeğine sağlıcakla kavuşursun önemli olan moral

Merhaba aradan yıllar geçsede sizinle aynı olayı yaşadığım için Sormak istedim bende 8haftalık kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum şimdi yeni gebelik için doktor aspirin yazdı ama dünden beri düşünüyorum test falan yapılmadan kullanmak doğrumu bi zararı olurmu yoksa tedbir amaçlı kullanmak doğrumu diesiz ne yaptınız kullandınızmı sağlıkla kavuşmuşunuzdur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…