Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canm niyetim öyle ama umarım gerek kalmaz adetlerm uzuyor bi kaç aydır inşallh gecikmez rahim temzliyomş bi sürü şeye de faydası varSoğan kürü yumurtalıklarını temizler kuzum bitince incir kürüne devam et yumurtalıkların çatlamasını sağlıyormuş ve hamile kalan çok var bu şekildeHijyenik
aynengünaydın canlar vallahi maişallahmavimli aynen 5-10 kilo versem manken sancamz aten kendmi az bişeycik vermşken bile mutluyum
acıbadem de hangi doktra gtmiş canm arkadasınHijyenik canım benim acıbadem para tuzağı tabi ki sen bilirsin bi arkadaşım gidiyor vazgeçti karar sizin yine de her gittiğinde başka bişey diyo şimdi de kist var demiş cinsi diyom söylememiş, ümitte illa perihan hanıma git demiyorum ama ona gitmezsen sebahattin beye git
Ben hulusiye gittim arkadas melihaya bi arkadasimda daha once ozleme gitmisti memnun kalmamistiacıbadem de hangi doktra gtmiş canm arkadasındurulavinya
bakalm canm en iyi hekim sitesnde de perihandan çok şikayet varrrr ümitte emine hnma giderm zaten giden cok tanığım var memnun hepBen hulusiye gittim arkadas melihaya bi arkadasimda daha once ozleme gitmisti memnun kalmamisti