• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Soğan kürü yumurtalıklarını temizler kuzum bitince incir kürüne devam et yumurtalıkların çatlamasını sağlıyormuş ve hamile kalan çok var bu şekilde Hijyenik Hijyenik

Soğan kürü yumurtalıklarını temizler kuzum bitince incir kürüne devam et yumurtalıkların çatlamasını sağlıyormuş ve hamile kalan çok var bu şekilde Hijyenik Hijyenik
inşallah canm niyetim öyle ama umarım gerek kalmaz adetlerm uzuyor bi kaç aydır inşallh gecikmez rahim temzliyomş bi sürü şeye de faydası var

durulavinya durulavinya ah işte hangi doktra gtcem bilemiyorum ama sanırım acıbadme özlem hanıma gideriz beşim sakryayı hiç istemiyor ümitte olabilrdi ama eşim acıbadem diyor bi giderim baktım kafama yatmıyor ümit hastanesini arastrcam iyice bir eşimn kuzeni emine hnma gidiyor ümitte çok memnun onu düşünyrm biraz da aslında inşallah gerek bırakmaz rabbim gebelik takibi içn gideriz :anneadayı::KK46::KK54:

Hijyenik Hijyenik canım benim acıbadem para tuzağı tabi ki sen bilirsin bi arkadaşım gidiyor vazgeçti karar sizin yine de her gittiğinde başka bişey diyo şimdi de kist var demiş cinsi diyom söylememiş, ümitte illa perihan hanıma git demiyorum ama ona gitmezsen sebahattin beye git

Screenshot_2016-04-05-20-51-52-1.webp

günaydın canlar vallahi maişallah mavimli mavimli aynen 5-10 kilo versem manken sancamz aten kendmi az bişeycik vermşken bile mutluyum

dün ki menü;
sabh 2 tane kandil simidi ve çay kahvaltı ollarak
ara 1 kurabiye
öğle: barbunya makarna 2 kaşık sütlaç
ara limonlu yeşil çay
akşam corba mantar sote az makarna ama yemeği kaçırdm biraz
çay çekirdek
2 lt su ama spor yapamdm banyom çok fenaydı yeni dolap aldık banyoyu yıkayp temzleyp onla uğrastm 1 saat
bu akşam yürücemmmmmm

Dunki menum

3 ince dilim peynir 1 dilim tam bigday 1 salatalik 1 domates

1 elma

Ogle 4 yk pirinc pilavi ayran

30 dk yuruyus

Sade Turk kahvesi

30 dk yuruyus

Tonbalikli salata yogurt

Utum bozuk oldugu icin yeni geldi tam 2 saat utu

Hijyenik Hijyenik canım benim acıbadem para tuzağı tabi ki sen bilirsin bi arkadaşım gidiyor vazgeçti karar sizin yine de her gittiğinde başka bişey diyo şimdi de kist var demiş cinsi diyom söylememiş, ümitte illa perihan hanıma git demiyorum ama ona gitmezsen sebahattin beye git
acıbadem de hangi doktra gtmiş canm arkadasın durulavinya durulavinya

günaydın kızlar menülermi yazamıcam işler yoğun sabh tartıldım 89,3 aynı gibi 100 gr vermişim sadece haftasonu kaçrdm baya doğum gününe fln gittik + olmadığna da sevndm bugnde siyah tunik siyah pantln gydm kaç kişi zayflandmı diye sordu 100 gr diyemdm ya la:KK70::KK70::KK70:

Ben hulusiye gittim arkadas melihaya bi arkadasimda daha once ozleme gitmisti memnun kalmamisti
bakalm canm en iyi hekim sitesnde de perihandan çok şikayet varrrr ümitte emine hnma giderm zaten giden cok tanığım var memnun hep
ama mesela burdayken ceren hnmı kmse beğenmiyodu acıbademde favori olmş bnm bi arkdsmda yeni ceren hnmka hamile kaldı bn memnunm özlm hanmdan oldukça ii sakarya daki doktr problmm çıkmasına rağmn hamilke kalnca gel dedi özlem hnm en bastan tedbr almalıyz dedi nasip dha fazla aramadan olur inşaallsah

Hijyenik Hijyenik hayırlısı olsun canım ya o zaman.
bana şimdiye kadar kimse pko demesin dedi perihan hanıma kadar o yüzden beğeniyorum hepte iyi davranıyor yani

Back
X