• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

o haberi bnde gördüm ama ablam gibi sevdiğim komşum yapıoyodu herbalife eşi sürekli içiyor 2 yıldsr tanıoyorm bi sıkıntı duymadm baklm denicem neler olacak
inşallah iyi olur canım ya
benimde çevremde o şekilde kilo veren var ama dikkat etmek gerekiyor sonunda

dün sabah çavadr ekmğiyle peynrli tost yapyrm işe gelnce çayla yiyorum ara öğün yapamıyorm malesef
öğlen çorba patlıcan kebabı cacık ekmeksz yedim pilav vardı almadım
akşam çorba 2 tane yağsz kızarttğm tavuk kanat salata 1 dilim ekmek 1,5 ltre olmş su
yemekten 1 saat sonra 1 latte içtim evin içinde sil süpür çamşr harektm okadrdı yağmur yağınca çıkamadm dışarı merdven cıktım haerkt olsn diye fazla fazla

SABAH 08:00
1 yumurta 1 çatal peynir ekmek arası

ARA 10 :00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm

ÖĞLE 13:00
160 gr yağı süzülmüş ton balığı
1 dilim kepekli ekmek

ARA 16:00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm

AKŞAM 18:30
1 bardak süt
10 tane siyah kuru üzüm

3,5 lt su

kızlar dünkü menüm ben spor yapamıyorum inşallah ona da başlarım

no no no şekeride bırak bence :) ben çay bardağına 1 tatlı kasıgı şeker atan biriydim. şimdi azıcık çaya şeker değse içemiyorum. geçen seneki diyet serüvenimde alıstım. olmuyacak bişey değil yeter ki iste :KK66: çayı şekersiz içiyorum ama tatlılardan vazgeçemiyorum bende sizde beni bu konuda kontrol edin sürekli :KK42::mad: bu hafta meyvelerdeki şeker dısında vucuduma hiç şeker almadım :KK17:
AY O TATLI OFF OFFF

SABAH 08:00
1 yumurta 1 çatal peynir ekmek arası

ARA 10 :00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm

ÖĞLE 13:00
160 gr yağı süzülmüş ton balığı
1 dilim kepekli ekmek

ARA 16:00
2 küçük kepekli galeta
10 tane siyah kuru üzüm

AKŞAM 18:30
1 bardak süt
10 tane siyah kuru üzüm

3,5 lt su

kızlar dünkü menüm ben spor yapamıyorum inşallah ona da başlarım
ben de dün 2 bardak su içebildim ya su içmek de gerçekten alışkanlık ya içmek lazım size baka baka içeceğim başka yolu yok

ben de dün 2 bardak su içebildim ya su içmek de gerçekten alışkanlık ya içmek lazım size baka baka içeceğim başka yolu yok

canım ben çalışıyorum masamda 1 lt şişe var susadığım için değilde bakıyorum şişe bitmemiş onu bitirmeye çalışıyorum sende böyle yap bence

canım ben çalışıyorum masamda 1 lt şişe var susadığım için değilde bakıyorum şişe bitmemiş onu bitirmeye çalışıyorum sende böyle yap bence
evet canım haklısın gözümün önünde olması lazım ben de kpss çalışıyorum ama yine de içemiyorum :( off ama içeceğim şu sınav da beni sıkıyor olmayacak diye korkuyorum :KK57:

o haberi bnde gördüm ama ablam gibi sevdiğim komşum yapıoyodu herbalife eşi sürekli içiyor 2 yıldsr tanıoyorm bi sıkıntı duymadm baklm denicem neler olacak
Ben herbalife kullandim asiri kabizlik ve mide agrisi yapti gecen sene geri iade ettim doktora gitmistim sirf bu yuzden hemen birak dedi.Gunde 2,5 litrede su iciyodum halbuki ama tehlikeli bi urun bana gore

Kizlar bugun ki menum;
Sabah ac karnina sirke balli su
2 zeytiyaginda yumurta
Peynir
Elma kromlu bitki cayi

Öglen;
Salata
Bi dilim ekmek

Aksama;
Pazi corbam var balik ve salata yapmayi dusunuyorum

Bugun mutlaka 20 dkda olsa spor yapicam

Selam kizlar diger gruptan buraya tasinmissiniz.giremedim bikac gundur.kilomu sabah tartilip yazarim bende :)
Benim adimda Aysu :)

kızlar selam bu ne güzel bir topik :KK36: ben de uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyorum daha doğrusu bebiş doğurmak için uğraşıyorum diyeyim çünkü kayıplarım var :( şimdi yeniden deniyoruz ama kilo vermeye çabalıyorum aynı zamanda. ben de katılmak çok isterim gruba. iyi motivasyon olur benim için de. hem zayıflamak hem hamile kalmak ve doğurmak inşallah. bu arada güncel kilom 70.

kızlar selam bu ne güzel bir topik :KK36: ben de uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyorum daha doğrusu bebiş doğurmak için uğraşıyorum diyeyim çünkü kayıplarım var :KK43: şimdi yeniden deniyoruz ama kilo vermeye çabalıyorum aynı zamanda. ben de katılmak çok isterim gruba. iyi motivasyon olur benim için de. hem zayıflamak hem hamile kalmak ve doğurmak inşallah. bu arada güncel kilom 70.
Selam canim benim hosgeldin oncelikle gecmis olsn Allah ayni kayiplari yasatmasin kucaklarimiz boa kalmasin insallah bizlerde senin gibi anne olmak amacimiz ama isimizi kolaylastirip kolay gebelik icin kilo vermek şart.Öncelik.kafani rahat tut lutfen! Kac yillik evlisin buarada ne kadar suredr bebek istiyosun

Back
X