şimdi akşam eve gittim 6 bucuk gibi eşimde 19:15 te evden çıkacak mesaisi var işe gidicek o ben gelmeden önce kendine biberli tereyaglı yumurta yapıyodu kokusu öyle bir tüttü ki burnuma burnuma (halbuki sadece süt veya yogurtla kapatıcaktım akşamı)

neyse iki dilim kepek ekmegiyle ondan biraz tırtıkladım. Zaten benim boğaz bir açıldıgı zaman mideye yolcu bulmakta hiç sıkıntım olmaz.FSM bogaz köprüsü gibi aksam gelenin geçenin haddi hesabı yoktu. Neyse eşimi işe gönderdim. Çıkarken ay sonu çok yogun işler yarın akşamda mesai olabilir dedi. Dedimki adam yazık yarınıda yumurtayla geçiştirmesin. Gireyim mutfaga iki kap yemek yapayım (halbuki o çıktıgında direk tv den leslie açıp 5 mile yapacaktım ) işte kıymalı şehriye çorbası bezelyeli bulgur pilavı yaptım. o aradada onlar pişerken iki kivi soyup yiyim dedim. kiviler bir ekşi bir eksi şeyyy azıcık çikolata eritip föndüymüşcesine yiyim derken, yemekler pişti altını kapatmaya giderken bulgurda ne koktu beaaa dedim, Sen o bulgur pilavı da gözümü bir cazip geldi bir yemek tabagıda ondan yedim

sanıyorum ki boğaz trafigi durmustur. Dizi izlerken gece 11 de içim yanıyor falan diye kalktım su içip söndürecegime yangını sen al koca bi deveci armutunu hart hart yeeee. E beaaa hayriyeee hööhhhhh hayriye sen bu kiloları böyle aldın işte. açılmaya görsün boğazın kapanmak bilmiyor. Anne olmak için çabalıyosun doktora o kadar kızdın ama yine nefsine yeniliyosun

(((