• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

leslie yaptım önceden çok bir günde aynı anda üst üste 2 kere bile 5 mile yaptıgım oldu. Leslie bana agır gelmez hatta çok çok faydası oluyordu. Gecen sene 25 kg nun 18 i ni falan hep leslie ile verdim
leslie yürümekten daha etkili. hem fazla kilo verdiriyor hem inceltip sıkılaştırıyor . koşu bandında o kadar terlemiyorum.

ben o ingiliz karbonatlı suyu içemiyorum ki tatlım en iyisi sassy su yapayım. (nane yapragı, salatalık,limon)
çilekli falan da yapsan olur
bana kuzenim hsonu dedi karbonatlı suyu ve benim kabızlık problemimi az da olsa çözdü ben günde yarım litre bi çay kaşığı koyarak içiyorum limon falan sıkıyorum arada o içine elma tarçın atıyormuş karbonatın değerini azalt ben öyle yaptım yani

maşallah canım sen verirsin yine inşallah azim edip daha önce de başarmışsın şimdi de beraber başarıcaz inşallah hepimiz fit hamile kalıp anne olucaz inşallah " göbüş bebiş olacak inşallah " bu söylemek bile o kadar heyecan verici duygulandırıcı bi şey ki benim için
benim içinde öyle ben çok duygularımı bastırmaya çalısıyorum bu konuda herkes beni sıkıstırıyor direk laflarla imalarla olsun hadi bebek bebek diye hep istemiyoruz biz daha falan diye geçiştiriyorum. Aslında 1 yıldır çok istiyoruz. eşime karsı bile olsa da olur olmasa da olur gibi konusuyorum. illa olacak diye diretirsem eşimin psikolojisi bozulacak :( anlıyacagıınız konu açıldıgında hep dağıtmaya çalısıyorum.bu da beni yoruyor malesef. benim bu ataklarım yalnız kaldıgımda oluyor eşim olsaydı olmazdı çünki o bilir ben öyle yemege saldırdıgımda canım sıkkın ve bastırmak için çabaladıgımı ona göstermemeye çalsıyorum. :(

Camino isimli İspanyol yapımı bir film olabilir tabi sizde bakın yani
Önümüzde 3 aylar varya o yüzden dini kitaplar okuyalım mı hatta Kuran ı Kerim in mealini okusak mı ? Kendimize manevi anlamda iyi gelmesi için meal okumayı önerdim fakat başka önerisi olan varsa her konuda açığım arkadaşlar
İlber Ortaylı'nın Türklerin Tarihi'ni okuyorum. Meal de ikinci kitabım olabilir ;) ikisi de roman olmadığı için eş zamanlı ilerleyebilirim sanki ;)

koşu bandında bir de dikkat et canım menisküs yapmasın. kadın 15 dkda terletiyor terleme garantili :KK49::KK49::KK49:
;) aynen dikkat etmek lazım. eliptik bisiklet de bakıyorum bu aralar, odanın birini spor salonu yapcam :) aslında eliptik daha etkili ve dizleri yormayan bir aletmiş ama hamilelikte de kullanırım, yavaş yavaş yürürüm diye koşu bandı almıştım :S leslie bacının tek kötü yanı sıkılıyor insan, her gün aynı kadın, aynı ses, aynı hareketler :)

Camino isimli İspanyol yapımı bir film olabilir tabi sizde bakın yani
Önümüzde 3 aylar varya o yüzden dini kitaplar okuyalım mı hatta Kuran ı Kerim in mealini okusak mı ? Kendimize manevi anlamda iyi gelmesi için meal okumayı önerdim fakat başka önerisi olan varsa her konuda açığım arkadaşlar
bende eyvallah(hikmet anıl öztekin) onu okuyorum. Kuranı kerim fırsat buldukça okuyorum birileri cüz falan dağıtıyor o şekide ama yeterince hakkını verdiğimi düşünmüyorum. Heleki çalışmaya başladımdan beri :/ Rabbim affetsin. Meal okuyalım inş. hem ruhumuzuda doyururuz.

benim içinde öyle ben çok duygularımı bastırmaya çalısıyorum bu konuda herkes beni sıkıstırıyor direk laflarla imalarla olsun hadi bebek bebek diye hep istemiyoruz biz daha falan diye geçiştiriyorum. Aslında 1 yıldır çok istiyoruz. eşime karsı bile olsa da olur olmasa da olur gibi konusuyorum. illa olacak diye diretirsem eşimin psikolojisi bozulacak :KK43: anlıyacagıınız konu açıldıgında hep dağıtmaya çalısıyorum.bu da beni yoruyor malesef. benim bu ataklarım yalnız kaldıgımda oluyor eşim olsaydı olmazdı çünki o bilir ben öyle yemege saldırdıgımda canım sıkkın ve bastırmak için çabaladıgımı ona göstermemeye çalsıyorum. :KK43:
canım bizde 2 senedir istiyoruz bi çok doktora gittim kimse pkosun demedi son doktora kadar şimdi sürekli inofolic içiyorum sonrasında da klomen vs hormonlar iğne devam ediyoruz gözlerim doluyor her o muhabbette geçiştirsem de içime atıyorum takmıyorum desem de bilmiyorum Rabbim hayırlısı ile versin
şunu anlamıyorum Rabbimin gücüne gitmesinde millet nasıl isteyince hemen denk getiriyor
24 saat canlı kalan yumurtayı ve 48 saat canlı kalan spermi bilmiyorum ya

:KK66: aynen dikkat etmek lazım. eliptik bisiklet de bakıyorum bu aralar, odanın birini spor salonu yapcam :) aslında eliptik daha etkili ve dizleri yormayan bir aletmiş ama hamilelikte de kullanırım, yavaş yavaş yürürüm diye koşu bandı almıştım :S leslie bacının tek kötü yanı sıkılıyor insan, her gün aynı kadın, aynı ses, aynı hareketler :)
bende var da sürekli bi koşturmacadağım kullanamıyorum o da ayakta yapınca etkili oluyormuş ayakta en fazla 10 dk yapabildim. leslie yaparken sesi kıs başka müzik aç yada yana al film izle :)

bende eyvallah(hikmet anıl öztekin) onu okuyorum. Kuranı kerim fırsat buldukça okuyorum birileri cüz falan dağıtıyor o şekide ama yeterince hakkını verdiğimi düşünmüyorum. Heleki çalışmaya başladımdan beri :/ Rabbim affetsin. Meal okuyalım inş. hem ruhumuzuda doyururuz.
bana göre bayan çalışmaya başlayınca manevi olarak gitgide köreliyor ya bende öyle oldum Rabbim affetsin 3 ay da bitiririz inşallah yavaş yavaş hem manevi olarak kendimizi doldurmak bebişlerimiz için de iyi olur hem bebek anne rahmine düşmeden daha ebebeynlerinin 40 gün önce yaptıklarından etkilenirmiş
bi de günlük istiğfar mı çeksek ne dersiniz
Hz Ali ye bir gün çocuk isteyen biri geliyor ne yapmalıyım diye o da bol bol istiğfar et diyor

bende var da sürekli bi koşturmacadağım kullanamıyorum o da ayakta yapınca etkili oluyormuş ayakta en fazla 10 dk yapabildim. leslie yaparken sesi kıs başka müzik aç yada yana al film izle :)
hahahaha bende aynen öyle yapıyodum telefondan tv den leslie telfdan film yada müzik:) şimdi tek yapacagım sey tv den müzik telfdan radyo viva doğancanlı yayında olacaktır :))))

benim içinde öyle ben çok duygularımı bastırmaya çalısıyorum bu konuda herkes beni sıkıstırıyor direk laflarla imalarla olsun hadi bebek bebek diye hep istemiyoruz biz daha falan diye geçiştiriyorum. Aslında 1 yıldır çok istiyoruz. eşime karsı bile olsa da olur olmasa da olur gibi konusuyorum. illa olacak diye diretirsem eşimin psikolojisi bozulacak :KK43: anlıyacagıınız konu açıldıgında hep dağıtmaya çalısıyorum.bu da beni yoruyor malesef. benim bu ataklarım yalnız kaldıgımda oluyor eşim olsaydı olmazdı çünki o bilir ben öyle yemege saldırdıgımda canım sıkkın ve bastırmak için çabaladıgımı ona göstermemeye çalsıyorum. :KK43:
Allah yardımcın olsun, aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum da zaman zaman. bunca kilo almamın tek nedenidir bu psikoloji :S kendime geldiğimde yirmi kilocuk fazlam vardı. ailem de uzakta yaşadıklarımı onlara yansıtmaya çalışıyorum ki üzülmesinler, akılları ben de kalmasın. eskiden eşime de anlatmazdım kendi kendimi paralardım, ruhum da bedenim de yorulurdu. artık anlatıyorum. bazı şeylerin benim kurgum olduğunu görüyorum. onun da üzüldüğünü ama birlikte olursak üzüntümüzü de kolay atlattığımızı farkına vardım. insanın tek başına aşabileceği şeylerden değil. dua ile çok sıkıldığımda sevdiğim birileriyle görüşerek telefonlaşarak aşmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

bana göre bayan çalışmaya başlayınca manevi olarak gitgide köreliyor ya bende öyle oldum Rabbim affetsin 3 ay da bitiririz inşallah yavaş yavaş hem manevi olarak kendimizi doldurmak bebişlerimiz için de iyi olur hem bebek anne rahmine düşmeden daha ebebeynlerinin 40 gün önce yaptıklarından etkilenirmiş
bi de günlük istiğfar mı çeksek ne dersiniz
Hz Ali ye bir gün çocuk isteyen biri geliyor ne yapmalıyım diye o da bol bol istiğfar et diyor
haklısın ben ögrenciyken bile o kadar dersin arasında daha çok maneviyatıma önem veriyordum. ne bileyim evlenikten sonra iş güç ev derken herşeyi aksatıyoruz. çocuk anne babanın aklıbaliğ olduktan sonra yaptıgı tüm iyi kötü herşeyi çocuga sirayet ediyor. işte atıyorum anne birine mana verdi işte laflar etti aynısını evladında görüyor malesef çok gördm böyle durumları. atıyorum benim halam çocukken bize sahanda yumurtayı elle yiyoruz diyo çok kızardı. yazları köyde kalıyoduk. meger annem çaktırmadanda olsa bu duruma çok içlenirmiş. sonra yıllar geçti halamında bir çocugu oldu. Kızı sofranın tepesine kadar çıkıyordu mesela. O yüzden konustugumuza yaptıklarımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor anne adayları olarak .

kızlaaaaaaaarrrrrrr neler yediniz öyleee :D ben burda nesfit yer ikeenn dışarda hava güllük gülistanlık ikeeenn canım kızartmaa ister ikeeenn ve ben 100 gr bile vermez iken nasıl çözülecek bu yağlar :) hepinize bol gülücüklü bi GUNAYDIIIN benden :21::21:

kızlaaaaaaaarrrrrrr neler yediniz öyleee :KK70: ben burda nesfit yer ikeenn dışarda hava güllük gülistanlık ikeeenn canım kızartmaa ister ikeeenn ve ben 100 gr bile vermez iken nasıl çözülecek bu yağlar :) hepinize bol gülücüklü bi GUNAYDIIIN benden :21::21:
Günaydın, neşen daim olsun ;)

canım bizde 2 senedir istiyoruz bi çok doktora gittim kimse pkosun demedi son doktora kadar şimdi sürekli inofolic içiyorum sonrasında da klomen vs hormonlar iğne devam ediyoruz gözlerim doluyor her o muhabbette geçiştirsem de içime atıyorum takmıyorum desem de bilmiyorum Rabbim hayırlısı ile versin
şunu anlamıyorum Rabbimin gücüne gitmesinde millet nasıl isteyince hemen denk getiriyor
24 saat canlı kalan yumurtayı ve 48 saat canlı kalan spermi bilmiyorum ya
Bende dün ınofolıc combi içmeye başladım canım 15 aydır olmuyor doktorlar bir sıkıntı yok dedi ilaç da vermiyor bende burda okudum ve bir arkadaş kullandı hamile kaldı
bende kendi kendime aldım eczaneden günde 1 kapsul kullanıyorum

şimdi akşam eve gittim 6 bucuk gibi eşimde 19:15 te evden çıkacak mesaisi var işe gidicek o ben gelmeden önce kendine biberli tereyaglı yumurta yapıyodu kokusu öyle bir tüttü ki burnuma burnuma (halbuki sadece süt veya yogurtla kapatıcaktım akşamı) :KK43: neyse iki dilim kepek ekmegiyle ondan biraz tırtıkladım. Zaten benim boğaz bir açıldıgı zaman mideye yolcu bulmakta hiç sıkıntım olmaz.FSM bogaz köprüsü gibi aksam gelenin geçenin haddi hesabı yoktu. Neyse eşimi işe gönderdim. Çıkarken ay sonu çok yogun işler yarın akşamda mesai olabilir dedi. Dedimki adam yazık yarınıda yumurtayla geçiştirmesin. Gireyim mutfaga iki kap yemek yapayım (halbuki o çıktıgında direk tv den leslie açıp 5 mile yapacaktım ) işte kıymalı şehriye çorbası bezelyeli bulgur pilavı yaptım. o aradada onlar pişerken iki kivi soyup yiyim dedim. kiviler bir ekşi bir eksi şeyyy azıcık çikolata eritip föndüymüşcesine yiyim derken, yemekler pişti altını kapatmaya giderken bulgurda ne koktu beaaa dedim, Sen o bulgur pilavı da gözümü bir cazip geldi bir yemek tabagıda ondan yedim :KK43: sanıyorum ki boğaz trafigi durmustur. Dizi izlerken gece 11 de içim yanıyor falan diye kalktım su içip söndürecegime yangını sen al koca bi deveci armutunu hart hart yeeee. E beaaa hayriyeee hööhhhhh hayriye sen bu kiloları böyle aldın işte. açılmaya görsün boğazın kapanmak bilmiyor. Anne olmak için çabalıyosun doktora o kadar kızdın ama yine nefsine yeniliyosun :KK43:(((o_O:KK42:

canın böyle şeyler yemek istediğnde dur düşün eline tlfnu al buraya yaz belki kafan dağolır o anlık iştah geçer

bende
sabah 8 de
1 yumurta 1 domates 1 salatalık ve nane maydanoz kepekli ekmek arası yaptım yedim

ara da saat 10:30 3 parça ceviz 3 tane kuru üzüm yedim

ve 1 lt suyumu içtim bile

kızlarrrrr harbiden yaaa hangi şehirleerdesiniz hepiniz burda konusup ediyoruz ama sormamısız hiç

Back
X