- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
hıı hıııbenim sorunum yok diye ben günde bir capsül kullanıyom yani işe yaradı sende öylemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı hıııbenim sorunum yok diye ben günde bir capsül kullanıyom yani işe yaradı sende öylemi
yok canım, sabah 1 akşam 1 kullandım.2 paket olark mı kullanmdın ben günde 4 paket içmiş oluyorum
hıı hıııiki gebeliğimde de ilk ayda hamile kalmıştım.
yok başka ilaç kullanmadım. pcosluyum ama hamile kalmamda sıkıntı yok.inşallah bende de işe yarar ama combi olanını kullanıyom günde 1 kapsul
peki bunu kullanırken klomen felan kullandınmı
yok başka ilaç kullanmadım. pcosluyum ama hamile kalmamda sıkıntı yok.
hayırlısı olsun hakkımızda canım ya inşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimizehıı hıııiki gebeliğimde de ilk ayda hamile kalmıştım.
afiyet olsun, kuru fasülye, nohut yerken miktar ne kadar ayarlıyorsunuz? yarın iş yerinde kuru pilav var da :)öğle yemeğim
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
1 kase nohut
2 kaşık pirinç pilav
inşallah, ben 3-4 ay sonrası için düşünüyorum. önce zayıflamam şart :)hayırlısı olsun hakkımızda canım ya inşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize
inşallah canıminşallah, ben 3-4 ay sonrası için düşünüyorum. önce zayıflamam şart :)
afiyet olsun, kuru fasülye, nohut yerken miktar ne kadar ayarlıyorsunuz? yarın iş yerinde kuru pilav var da :)
ben yemeklerin özellikle iş yerinde suyunu yemiyorum. evde yagını az koyuyorum o zaman bazenler. geneldede yemekleri sulu sevmem yapmamda. yemek suyu ekmek yediriyor çünkiben susuz alıyorum 1 kase ama tabi ağzına kadar dolu değil
bir de ekmek yemiyorum pilav da 5 kaşığa kadar yiyorum
ben yemeklerin özellikle iş yerinde suyunu yemiyorum. evde yagını az koyuyorum o zaman bazenler. geneldede yemekleri sulu sevmem yapmamda. yemek suyu ekmek yediriyor çünki
ben susuz alıyorum 1 kase ama tabi ağzına kadar dolu değil
bir de ekmek yemiyorum pilav da 5 kaşığa kadar yiyorum
bizim iş yeri yağı beleş buluyor kesin, mide bulandıracak kadar yağ oluyor yemeklerde. ben de sadece tanelerini yiyeyim suyu pardon yağı kalsın :)ben yemeklerin özellikle iş yerinde suyunu yemiyorum. evde yagını az koyuyorum o zaman bazenler. geneldede yemekleri sulu sevmem yapmamda. yemek suyu ekmek yediriyor çünki
bizim iş yeri yağı beleş buluyor kesin, mide bulandıracak kadar yağ oluyor yemeklerde. ben de sadece tanelerini yiyeyim suyu pardon yağı kalsın :)
doktora bir daha git benceKızlar size bişey sorucam benim 3 ay önce sağ yumurtalığımda 4 cm lik kist çıkmıştı doktr adetle atarsın öbür ay gel dedi bende başka doktora gittim öbür ay patlamış kendiliğinden gider dedi.Şimdi ne durumda bilmiyorum ama sizce bu gebeliğe engel olur mu bide ozamnlar ağrı yapıyodu adetimin ortasında ben yumurtladım sanıyodum :) buaralar ağrı yoktu gitti diye düşünmüştüm ama dünden beri yine ağrı var