- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta dikkat edersin olur biter canım, olmuşa çare yok ama olacaklar senin kontrolünde. hep beraber başarıcaz inşallah.ben çöküşlerdeyimmmmm geçtiğimiz hafta tam anlamıyla diyet ve spor konusunda berbattı :) reglimede 2 gün kaldı şiştim şistimbu sabah 101.1 kg çıktımmm
![]()
konu sahibesi olarak çok çok çok utanıyorum.
![]()
ben her gün 1 saat koşu bandında yürüdüm canım.Tebrik ederim canım vuu diyorum sabah sabah gözlerim açıldı kendimden de utandımmaşallah sana yaa
Kilo gayet iyi azalmış canım spor yaptın mı? Ek olarak![]()
bana uyarkızlar gün içerisinde yediklerimizi yazsak ama yine de akşam toplu yazalım mı daha iyi görmek için
siz nedersiniz
bana uyar![]()
sır yok, spor var :) her gün koşu bandında 6 km hızla bir saatcanım ya çok güzel kilo vermişsin bir sırrın var mı
bitki çayı felan kullanıyor musun
sır yok, spor var :) her gün koşu bandında 6 km hızla bir saatkoşu bandın yoksa leslie sansone diye bir hatunun videoları var çok etkili. daha önce onla kilo vermiştim.
ekmek bir- iki dilimi geçmiyorum. pilav makarna türevleri yok. hele ki çorba içtiysem o öğün hiç ekmek yok. akşam 1 bardak yeşil çay içiyorum ama her gün değil pek sevmiyorum tadını. onun dışında bitkisel çay ilaç falan içmiyorum.
öğlenleri iş yerinde yemek yiyorum ne çıkarsa ekmeksiz, suyunu süzerek. akşamları bol salata yoğurt azcık da yemek.
iş yerinde sebze yediysem evde tavuk, köfte gibi protein yiyorum fırın ya da yağsız tavada pişirip. bol su içiyorum. şekerli şeylerden uzak duruyorum. genel diyet kuralları işte :)
onu bilemicem ama ilk hafta ya ödem falan da gitmiştir.maşallah metobolizma iyi çalışıyor sanırım
onu bilemicem ama ilk hafta ya ödem falan da gitmiştir.
aynen moral bozmak yok, daha sıkı tutucaz.benim artı oldu ama bu hafta sıkı tutucam inşallah
canım gram oynamamışım ama regliyim o yüzden buna da şükür. tam 69 yazabilirsin. haftaya vereceğim inşallah.
canım benim kendi günlüğüm var oraya yazmaya çalışıyorum hergünkızlar gün içerisinde yediklerimizi yazsak ama yine de akşam toplu yazalım mı daha iyi görmek için
siz nedersiniz