• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

sayın arkadaşlarım diyetcanlarım kader arkadaşlarım napıyorsunuz ne diyorsunuz nerelerdesiniz :D

kızlar pazartesi yoğunluğu var büroda, kahvaltımı yazayım fırsat bulmuşken. 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin. kilo verseniz de vermeseniz de motivasyonunuzu yüksek tutun. yeni haftaya azimle başlayalım. sporu da ihmal etmeyeliim :)

ben çöküşlerdeyimmmmm geçtiğimiz hafta tam anlamıyla diyet ve spor konusunda berbattı :) reglimede 2 gün kaldı şiştim şistim :KK43: bu sabah 101.1 kg çıktımmm :KK43: :mad: konu sahibesi olarak çok çok çok utanıyorum.:KK61::KK42:
bu hafta dikkat edersin olur biter canım, olmuşa çare yok ama olacaklar senin kontrolünde. hep beraber başarıcaz inşallah.

sabah kahvaltım benim de çiya tohumlu ruşeymli iki dilim tam bugday ekmegi, bol yeşillik (maydanoz,dereotu,biber,salatalık,)domates, peynir,zeytin, yeşil çay

kızlar gün içerisinde yediklerimizi yazsak ama yine de akşam toplu yazalım mı daha iyi görmek için
siz nedersiniz

canım ya çok güzel kilo vermişsin bir sırrın var mı
bitki çayı felan kullanıyor musun
sır yok, spor var :) her gün koşu bandında 6 km hızla bir saat ;) koşu bandın yoksa leslie sansone diye bir hatunun videoları var çok etkili. daha önce onla kilo vermiştim.
ekmek bir- iki dilimi geçmiyorum. pilav makarna türevleri yok. hele ki çorba içtiysem o öğün hiç ekmek yok. akşam 1 bardak yeşil çay içiyorum ama her gün değil pek sevmiyorum tadını. onun dışında bitkisel çay ilaç falan içmiyorum.
öğlenleri iş yerinde yemek yiyorum ne çıkarsa ekmeksiz, suyunu süzerek. akşamları bol salata yoğurt azcık da yemek.
iş yerinde sebze yediysem evde tavuk, köfte gibi protein yiyorum fırın ya da yağsız tavada pişirip. bol su içiyorum. şekerli şeylerden uzak duruyorum. genel diyet kuralları işte :)

sır yok, spor var :) her gün koşu bandında 6 km hızla bir saat :KK66: koşu bandın yoksa leslie sansone diye bir hatunun videoları var çok etkili. daha önce onla kilo vermiştim.
ekmek bir- iki dilimi geçmiyorum. pilav makarna türevleri yok. hele ki çorba içtiysem o öğün hiç ekmek yok. akşam 1 bardak yeşil çay içiyorum ama her gün değil pek sevmiyorum tadını. onun dışında bitkisel çay ilaç falan içmiyorum.
öğlenleri iş yerinde yemek yiyorum ne çıkarsa ekmeksiz, suyunu süzerek. akşamları bol salata yoğurt azcık da yemek.
iş yerinde sebze yediysem evde tavuk, köfte gibi protein yiyorum fırın ya da yağsız tavada pişirip. bol su içiyorum. şekerli şeylerden uzak duruyorum. genel diyet kuralları işte :)

maşallah metobolizma iyi çalışıyor sanırım

Kahvaltim
1 dilim tahilli ekmek
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates

Ogle
Nohut
1 kasik pilav

Birazdan arkadasima kahveye gidicem umarim kacamak yapmam

chemist41 chemist41 canım kbakma, işten güçden anca fırsat buldum girmeye güncel kilom 76,00 şuan 600 gitmiş böyle olmıycak bugün spor salonuna yazılmaya sonrada diyetisyene gidiyorum!!!!

mrb kızlar, hepinize selamlar.
Aranıza beni de alır mısınız?

Kendi diyet günlüğüm var ama 1 aydan fazladır diyette boşlamam oldu. verdiklerimin bir kısmını da geri aldım hatta. utancımdan günlüğüme yazamadım. Bende yarın itibariyle başlıyorum. Çünkü 2. bebeği düşünüyorum artık. 3-4 ayda en az 5-6 kg vermem gerek. İlk hamileliğimde 64 le kaldım, 90 la gittim doğuma. Bu sefer daha zayıf hamile kalıp, daha az kg ile tamamlamak istiyorum inşallah.

Beni de alır mısınız ???

Back
X