• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

07rukiye07 07rukiye07 chemist41 chemist41 kızlar siz görürsünüzzzzzz :D buarada benim miğdem bulanınca kızlar verdi zorla şirkette.zerodan da vazgeçemiyorum dediğim gibi hafta da bi gün bi bardak içiyorum.zaten poğaça yediğim için öğlen kıstım kola içtiğim içinde ara öğünden kıstım beybiler

Dünki menüm

kahvaltı
2 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık 2 parça peynir 5 zeytin

öğle
3 yemek kaşığı pırasa 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
20 dk tempolu yürüyüş

Türk kahvesi 2 parça çikolata

akşam
1 yemek kaşığı pirinç pilavı az da sütlü karnıbahar kızartma salata yoğurt

Türk kahvesi
aaa yakaladıııımm bana diyo bide çikilata yemiş yetmemişş kızartmaaa aman yarabbii :D

07rukiye07 07rukiye07 chemist41 chemist41 kızlar siz görürsünüzzzzzz :KK70: buarada benim miğdem bulanınca kızlar verdi zorla şirkette.zerodan da vazgeçemiyorum dediğim gibi hafta da bi gün bi bardak içiyorum.zaten poğaça yediğim için öğlen kıstım kola içtiğim içinde ara öğünden kıstım beybiler
dengeledim diyorsan tamamdır canım :) sen yazıl spora, o yorgunluğu çek de kaçamak yapacağında elin titresin, vicdan yap :)

Hijyenik Hijyenik geçmiş olsun gözün aydın canım :)

günaydınlar iyiyim şükür sen nasılsın
saol canm amma saat 9 gbi sgkdan geldiler baskın yaptılar azönce gittiler ama bu gelenler beni aşırı yoruyor bu da nedir yahu bu yoğunluk denetimlermz bitmiyorrr :'(:cry: off b,i gidin benm derdm bana yeter diye bağırasım gelıyor artık yaa

saol canm amma saat 9 gbi sgkdan geldiler baskın yaptılar azönce gittiler ama bu gelenler beni aşırı yoruyor bu da nedir yahu bu yoğunluk denetimlermz bitmiyorrr :':-)cry: off b,i gidin benm derdm bana yeter diye bağırasım gelıyor artık yaa
zor iş ya denetim olayı geriyor her zaman insanı

yükledikten sonra nasıl kilo vermek istiyorsun vs diye soruları cevaplaya cevaplaya ilerle en son mail adresi falan gelicek üye olcaksın oradan :KK66: doğrudane-postayla girmeye çalışma tmm mı?
Tamam canım..kızlar 1 buçuk litre suyumu bitirdik iş çıkışı eşimle alışveriş yaparken yolları uzatıp 1 saat yürücem :)

Sabah,yumurta peynir zeytin. Öğle ıspanak yemeği ve ayran.Akşam yemeğim de ıspanak salata yoğurt. Arada da bir avuç leblebi üzüm.

Günaydın bebeklerr, iş yoğunluğundan yazamadım size ama takipdeyim :)
Dün sabah bi tane poğaça yedim
öğlen süt içtim 2-3 tane kepekli bisküvi
akşam tavuk sote light kola bi dilim ekmek
sonu sabah yine aynı kilo :KK70:
amaaaann
bugün spora yazılıyorum yettiiii artk
evet ya ben de spora yazılmak istiyorum ama yoğunluktan olmuyor :(

ben annemi ziyaret ediyorum birkaç gündür ondayım, habire benim sevdiğim yemekleri yapıyor şimdi de mutfakta mısır patlatalım diyor :( ben de hayır diyemiyorum üzülmesin diye ( tabi kendimde iştahlıyım ne yalan söyleyeyim) yarın eve dönüyorum ama :)) toparlanmaya.

1. sabah kahvaltım ; 1 dilim tam bugday ekmek,
    2 haşlanmış yumurta
    ince bir dilim kaşar
    5 siyah zeytin
    domates
    salatalık
    maydanoz dere otu
    1 ceviz

ara: yeşil elma

2. ögle ; şehriyeli tavuklu sebze çorbası etli taze fasulye çilek
  3. akşam; zeytinyağlı taze fasulye (akşam için işyerine taze fasulye götürmstm zaten bide öğlen çıktı istesem olmaz )
  4. ara; zencefil zerdecal tarcınla yogurt kürü
  5. spor olarak leslie 3 mile
3,5 lt de su daha ne olsun
hesaplarıma göre 1200 kcal lerde kapatıyrm günümü

Back
X