- 20 Şubat 2012
- 208
- 124
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiinnn :)Hayırlı sabahlarrr herkeseeee :) Kandiliniz mübarek olsun inş. yoldaşlarım , diyetdaşlarım :) bu gece rabbimize yalvaralım inş. bizleride evlat sahibi et yüce mevla diye. Sen bizim gönlümüzdeki hayır dualarımızı duyyy rabbim![]()
Amin canım benim inşallah birbirimize yaptığımız dualar daha çok kabul olur çünkü ;Hayırlı sabahlarrr herkeseeee :) Kandiliniz mübarek olsun inş. yoldaşlarım , diyetdaşlarım :) bu gece rabbimize yalvaralım inş. bizleride evlat sahibi et yüce mevla diye. Sen bizim gönlümüzdeki hayır dualarımızı duyyy rabbim![]()
işe yarıyo mu yoğurt biber limon kürü ben de başlarımgünaydın kızlare kandilinz mübarek olsun emnm buradaki herkes bu akşm hayrlı sağlıklı evlat sahibi omak içn dua edicek Rabbim en içten ettğimz duamzıı tez zamnda kabul eylesinn
dün kahavltım standarttı zaten
öğle: tavuk but patates salata
ara 2 adet tulumba tatlısı ,yeşil çay
akşam çorba salata musakka çok az
çekirdek fazla oldu biraz
dün zaten harektlydi sgkdan geldiler koştrmca
akşm eşimle 15 dk yürüdük egzersz aletlernde 15 dk takıldk ne yaprsam kar dedm harekt olark
yatmadan 20 dk önce yoğrt pul biber limon suyu kürü yaptım
günaydın canlar kader yoldaşları düzenli yapsam olacak belki ama ben hemn tvnin karşısında dalıyorm uykuya yatmadan yarm saat önce faln diyolar uyuya kalmassam yapıyorm hani diyeceğim hiç düzenli yapamadm ama işe yaradığını söyleyenler çok var inşallah uykuya yenilmeszem düzenli yapıcam 15-20 gün yapılıyor sanırımişe yarıyo mu yoğurt biber limon kürü ben de başlarım
amin canm hepimzn inşaallah :) doktra gttin mi ne dedi soramdm san ayoğunluğumdanHijyenik Allah kabul etsin canım
Dünki menüm
kandil olduğu için oruca niyetliydim
sahur
1 dilim ekmek domates, salata, peynir, 1 kuru kayısı, meyve yedim
iftar
bi kase çorba, salata, 3 köfte, 1 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, 3 tane kandil simidi yedim
yarım tabak kazandibi tatlı
1 litre su
öğle arası yarım saat tempolu yürüyüş
Allah razı olsdun dualrmz tez zamnda kabl olsun inşaallah hadi baklm inşaalah bu ayda adet olursam doktra gidicz artk bzde bu ay soğan küründen heralde dün kasıklarm belim çok ağrıdı hafif akıntı oluyor bu akşmı değerlndrcz baklm dün yumurtlama oldu sanırım 34.günde adet oluyrm 3 aydr bu ayda 30.günde olursam anlıcam ki dün yumrtladm 16.gündeHijyenik gittim canım salı günü çatlatma iğnesi vurundum bakalım hayırlısı artık dün akşam herkese dua ettim inşallah Rabbim hayırlı evlat versin diye