• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Hayırlı sabahlarrr herkeseeee :) Kandiliniz mübarek olsun inş. yoldaşlarım , diyetdaşlarım :) bu gece rabbimize yalvaralım inş. bizleride evlat sahibi et yüce mevla diye. Sen bizim gönlümüzdeki hayır dualarımızı duyyy rabbim :anneadayı::KK46:

Hayırlı sabahlarrr herkeseeee :) Kandiliniz mübarek olsun inş. yoldaşlarım , diyetdaşlarım :) bu gece rabbimize yalvaralım inş. bizleride evlat sahibi et yüce mevla diye. Sen bizim gönlümüzdeki hayır dualarımızı duyyy rabbim :anneadayı::KK46:
amiiinnn :)

günaydın kızlar, kandilimiz mübarek olsun.
kahvaltım: haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, üç zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak süt.

Amin canım benim inşallah birbirimize yaptığımız dualar daha çok kabul olur çünkü ;
(Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

(Bir kimsenin, birine gıyabında yaptığı dua müstecâb olur. Yapılan duaya bir melek, “Âmin, aynı şeyler sana da olsun” der.)
[İbni Ebi Şeybe]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)
[Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

Dünki menüm ;
yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek

2si bir arada

3 yk pırasa, 2 yk yoğurt, 1 domates, 1 salata, 1yk bulgur pilavı
20 dk yürüyüş

1 tane N**** (Siyahi)

2 dilim ekmek, tavada tereyağlı yumurta, domates, salata, peynir kahvaltılık tarzı dün çok yorgundum.

20 dk yürüyüş
1,5 litre su

doktor ilaca başlattı ya bi de uyku yapıyor ya acayip fenayım zor yazıyorum şuan bile ayılamadım ama işteyim :KK48:

kahvaltı; iki dilim çiya tohumlu ekmek arasına köy peyniri ve dere otu yanında 1 kupa siyah çay :)

günaydın kızlare kandilinz mübarek olsun emnm buradaki herkes bu akşm hayrlı sağlıklı evlat sahibi omak içn dua edicek Rabbim en içten ettğimz duamzıı tez zamnda kabul eylesinn
dün kahavltım standarttı zaten
öğle: tavuk but patates salata
ara 2 adet tulumba tatlısı ,yeşil çay
akşam çorba salata musakka çok az
çekirdek fazla oldu biraz
dün zaten harektlydi sgkdan geldiler koştrmca
akşm eşimle 15 dk yürüdük egzersz aletlernde 15 dk takıldk ne yaprsam kar dedm harekt olark
yatmadan 20 dk önce yoğrt pul biber limon suyu kürü yaptım

Kandiliniz mübarek olsun kızla arada kaçamk yaparak bugün 1000 calori aldım akşam yemeğimi hafif yiycem 2 litre suyum bitti şükür :)

günaydın kızlare kandilinz mübarek olsun emnm buradaki herkes bu akşm hayrlı sağlıklı evlat sahibi omak içn dua edicek Rabbim en içten ettğimz duamzıı tez zamnda kabul eylesinn
dün kahavltım standarttı zaten
öğle: tavuk but patates salata
ara 2 adet tulumba tatlısı ,yeşil çay
akşam çorba salata musakka çok az
çekirdek fazla oldu biraz
dün zaten harektlydi sgkdan geldiler koştrmca
akşm eşimle 15 dk yürüdük egzersz aletlernde 15 dk takıldk ne yaprsam kar dedm harekt olark
yatmadan 20 dk önce yoğrt pul biber limon suyu kürü yaptım
işe yarıyo mu yoğurt biber limon kürü ben de başlarım

Selamlar, hayırlı kandiller

Kahvaltım: haşlanmış yumurta, üç zeytin,bir dilim peynir, bir bardak süt.

Öğlen: çorba,tavuk döner,ayran.

ara:bir yemek kaşığı kuru üzüm.

Akşam: barbunya pilaki, cacık,cin biber.

işe yarıyo mu yoğurt biber limon kürü ben de başlarım
günaydın canlar kader yoldaşları düzenli yapsam olacak belki ama ben hemn tvnin karşısında dalıyorm uykuya yatmadan yarm saat önce faln diyolar uyuya kalmassam yapıyorm hani diyeceğim hiç düzenli yapamadm ama işe yaradığını söyleyenler çok var inşallah uykuya yenilmeszem düzenli yapıcam 15-20 gün yapılıyor sanırım

günaydın kızlar ben yine mesaiyi başlattım:(
dün oruçluydum sahurda 2 dilim ekmk 1 domates az peynir 2 bisküvi yedim yattım
iftarda 3 hurda çorba manta sote eşimn ısraryla az makarna yedim bide üstüne irmk helvası getrdiler ondan da kaşıkladım iftarda fazla kaçrdm eyvahh dedm sabh tartıya bi cesaret çıktım şükür kiiii 89,3 geldm inşallh çıkmaz hep düşer basküldeki sayılar suyu dün az içtim malesef :(

günaydın kızlar bu günlerde yoğun çalışma temposundayım az uğrarsam kusura bakmayın nolur. takip ediyorum yazdıklarınızı. dün yemek kaçamağı yapmadım çok şükür. ama zaten bir haftadır salmıştım. regli bitti neyseki. şimdi artık daha düzenli olmam gerek.

günaydın diyetcanlar
hayırlı cumalar
limon pul biber yoğurt iki hafta düzenli yaparsan işe yarıyor geçen sene yapmıştım bende

Hijyenik Hijyenik Allah kabul etsin canım

Dünki menüm

kandil olduğu için oruca niyetliydim

sahur
1 dilim ekmek domates, salata, peynir, 1 kuru kayısı, meyve yedim

iftar
bi kase çorba, salata, 3 köfte, 1 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, 3 tane kandil simidi yedim

yarım tabak kazandibi tatlı

1 litre su
öğle arası yarım saat tempolu yürüyüş

Hijyenik Hijyenik Allah kabul etsin canım

Dünki menüm

kandil olduğu için oruca niyetliydim

sahur
1 dilim ekmek domates, salata, peynir, 1 kuru kayısı, meyve yedim

iftar
bi kase çorba, salata, 3 köfte, 1 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, 3 tane kandil simidi yedim

yarım tabak kazandibi tatlı

1 litre su
öğle arası yarım saat tempolu yürüyüş
amin canm hepimzn inşaallah :) doktra gttin mi ne dedi soramdm san ayoğunluğumdan

Hijyenik Hijyenik gittim canım salı günü çatlatma iğnesi vurundum bakalım hayırlısı artık dün akşam herkese dua ettim inşallah Rabbim hayırlı evlat versin diye

Oruçlarınızı Allah kabul etsin canlar.Bugün şekerisiz çay ve tam buğdaylı bi top kek yedim işe geç kalıyordum kahvaltı yapamadım evde.öğlen kepekli tost söyliycem akşamada spora gidiceğimden yanımda tam tahıllı iki dilim ekmek arası beyaz peynir yaptım

Hijyenik Hijyenik gittim canım salı günü çatlatma iğnesi vurundum bakalım hayırlısı artık dün akşam herkese dua ettim inşallah Rabbim hayırlı evlat versin diye
Allah razı olsdun dualrmz tez zamnda kabl olsun inşaallah hadi baklm inşaalah bu ayda adet olursam doktra gidicz artk bzde bu ay soğan küründen heralde dün kasıklarm belim çok ağrıdı hafif akıntı oluyor bu akşmı değerlndrcz baklm dün yumurtlama oldu sanırım 34.günde adet oluyrm 3 aydr bu ayda 30.günde olursam anlıcam ki dün yumrtladm 16.günde

Back
X