Gebelik düşünen kişilere ufak koca karı önerileri ile geldim.
Şaka tabi... Perşembe günü doktora gittim. Gebelik planladığımızı söyledim. Başta erken bir şey yapamam dedi. Sonra planlama yapmak için neye dikkat etmem gerekiyor ne yapmalıyım dedim test için gelmedim dedim. Doktor tam 15 dakikada anlattı. Sizede özet geçeyim
Öncelikle yumurtalama takibi iyi olmalı dedi ve en önemlisi bu sürede kesinlikle lifli gıdalar tüket dedi.Sigara alkol kafein tüketimi kesinlikle olmamalı dedi. E bakınca neler kullanıyor kadınlar hamile kalıyor.
Bir diğeri bacak açma hareketi tv karşında otururken iş başındayken ufak ufak kasıklarini hareket ettir dedi. İlişkiden sonra ayağa kalkma ve karnının tam altına bir şey bağla. Iliskiye girmeden önce de eşinin kaju ve meyveli yoğurt tuketmesini söyle. Bol su içerek vajinani regli zamanında temizle dedi. Ne kadar sık idrara çıkarsan o kadar temiz bir vajina olur dedi. Iliskiye girmedigin günlerde de ayaklarını yukarı kaldır dedi çünkü spermin ömrü en fazla 5 gün dedi. Iliskiye girdiğinizde mutlaka bosalma yaşamalısın dedi bu vajinanin rahatlamasini sağlar dedi. Eğer eşiniz sigara falan tuketiyorsa ilişkiden iki saat önce bırakmış olması gerekiyormuş. Iliskiye girdikten sonra belinizi ve kasiklarinizi ovun. Duş aldıktan sonra soğuk su ile vücudunuza uyarı yapın. Ve bu benden öneri meryem süresini dinlemeyi unutmayın
Folik asit kullanmayı önerdi ama değerlerim iyi olduğu için tercihi bana bıraktı. Birde badem ve limonlu soda önerdi. Hepimize bol şans hanımlar