Gebeliğe Hazırlık Gebelik planlayanlar Covid Aşısı olacakmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Redkalonchoe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
272
183
103
Arkadaşlar merhaba, gebelik planlayan arkadaşlara sormak istiyorum acaba covid aşısı olacakmısınız?? Bizde şuan bir tedavi sürecindeyiz ve ne yapmamız gerektiği konusunda açıkçası kararsız kaldık... Doktoruma sorduğumda aşı olabileceğimi tedavi için herhangi bir sorun oluşturmadığını söyledi ama yinede çekincelerim var... Acaba ne yapacaksınız veya ne yaptınız?? Düşünceleriniz paylaşırmısınız....

Hayırlı olsun tedaviniz ben suanda transfer beklemedeyim bana suan da deil eşin olsun seni korumus olur dedi ama bende suan İcin olmak istemedim zaten yine de doktorunuz en iyisini bilir.

Merhaba, şuan bizde bebek düşünüyoruz ve bu cuma aşı olacağız. Hem aşının sperm kalitesini artırdığını da okudum. Tabi bu ne kadar doğru orasını Allah bilir.

Hayırlı olsun tedaviniz ben suanda transfer beklemedeyim bana suan da deil eşin olsun seni korumus olur dedi ama bende suan İcin olmak istemedim zaten yine de doktorunuz en iyisini bilir.
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonucu alırsınız.... Doktor bir sorun olmaz demesine ramen çok emim olamadım, çünkü aşı sonrası en erken 5 aya kadar gebelik önermiyor bazı doktorlar... Cevabınız için teşekkür ederim....

Merhaba, şuan bizde bebek düşünüyoruz ve bu cuma aşı olacağız. Hem aşının sperm kalitesini artırdığını da okudum. Tabi bu ne kadar doğru orasını Allah bilir.
Evet, o tarz haberler bende okudum ve gerçekten iki arada kalıyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun.... Cevabınız için teşekkür ederim...

Bana doktorum düşündüğümüz aşamada aşı olursan her aşıdan sonra bi ay korun demişti

Ben ve eşim şu an çocuk düşündüğümüz için aşıyı iptal ettik bir süre. Kendi doktorum da dahil pek çok doktor yaptırabilirsin demesine rağmen ikna edici savlar bulamadım. Ben hamile kalır kalmaz eşim yaptırır zaten ben de 3 aylık olunca yaptırırım

Ben ve eşimde yaptırmayı düşünmüyoruz. Aşıların etkisi hala belli değil ve doktorların hepsi başka birşey söylüyor. Akılda soru işareti kalmaktansa hiç olmamak daha iyi bide gebeliğe etkisi yıllar sonra ortaya çıkarsa geçmiş olsun... Gebelik düşünürken antibiyotik bile içmeyin diyen doktorlar nasıl birşey olmaz diyor onuda anlamış değilim

Back
X