Gebelik planlayanlar, gebeliğe hazırlık yapanlar haydi burda toplanalımmm :)

insaallah sende istah acmaz ne diyim simdiyaw ben onu icmesem hicbisey yemedigim halde kilo veremiyorum yoksa 5 kilo gitmisti

türkiyedekilerin markasini ben bilmiyorum canim....recetesiz eczaneden sor al....günde 3 defa alinan varadi folik asit ama folbiol daha iyi günde 1 defa aliyosun...

eczaneciye sor o sana yardimci olacaktir marka konusunda...

Son düzenleme:

Tamam canım çok saol heyecan içinde pazartesiyi bekliyorum

merhaba hanımlar, beni de aranıza alırsanız sevinirim... biz de hazirandan beri deniyoruz, 2,5 yıllık evliyiz. ancak hiç bir ay günaşırı deneme fırsatımız olmuyor. işten gelince çok yorgun oluyorum çoğu zaman ben istemiyorum regl olunca da üzülüyorum ne yapacağım bu yorgunlukla bilemedim... bugün doktora gittim.her şey normal hatta sol tarafımda bir tane yumurta oluşmuş dedi. bu iyi bir şey mi? :)) ya daha hiç bir şey bilmiyorum aklıma gelenlerini doktora sordum tabi de burada sizlerin bildiklerinden de yararlanmak bana mutluluk verir..
İnşaallah Rabbim isteyen herkesin göbüşlerini sağlıklı meleklerle doldursun...

hosgeldincanim tabiki yumurtanin olmasi cok iyi bisey...ama iste önemli günlerde iliski sart yumurtanin sadece 24 saat yasadigini düsünürsek en azindan gün asiri calisamiyosaniz bile 2 günde bir bari calismaniz gerekiristegin herseyi sorabilirsin hepimiz elimizden geldigince yardim ederiz...

napıyosunuz bayanlar ben bugün akşamcıyım annemgildeyim kocam evde yanlız

yaa ben bebek çok istiyorumm eşimm hazır diğill napcammm...

canim önce esini ikna etmelisinsimdiden olsun de belki ilerde bi sorun falan cikar de bu tür konusmalar yaparak ikna etmeye calis...

canim önce esini ikna etmelisinsimdiden olsun de belki ilerde bi sorun falan cikar de bu tür konusmalar yaparak ikna etmeye calis...

denedim onuda,,aslında ablasının çocuğunu falan sevdiğini görüorum istiyorum kendi çocuğumuzu sevsinn,,hazır diğilim dior bana bekle diorr,,biliorum ben çocuk lafını açmasam o beklemek yıllarımı alırr,,bu yuzden kavga bile ettikk,,artık konusunu açmıorum yeni ewliyiz daha,,ama annesigil falanda çok istiorr,,bilmiorumm beklioruzz nolcakk...

yeni evliymisiniz bilmiyorum yasiniz kac ama biraz daha bi bekle ozaman

yaw bendede tam tersiydi esim ilk baslarda istiyodu ben ise hic yanasmadim..benim istememde cok uzun sürdü ama

simdiki aklim olsaydi hemen denemelere baslardim cünkü son 3 yil icinde 4 bebek kaybim var...

o yüzden diyorum iste insan basina ne gelecegini bilemiyor evlilikte tam yerine oturduysa denemelere baslanilsa iyi olur...

Kızlar bende aranıza katılmak ıstedım bızde 5 aylık evlıyız benımde sıze verebılıcegım bır haberım yok bende bır bebeksahıbı olmak ıstıyorum artık ....Erken demeyın ben oyle oldugunu dusunmuyorum onu kucagıma almak ıstıyorum ozellıkle son 2 aydır cok daha fazlaaa

Hoş geldin aramıza canım. Reglen sonra yumurtlama günlerini hesapla. Netten bak istersen son adet günlerini yazıp bakıosun o dönemlerde hamile kalman daha yüksek oluo. İnş hayırlısı ile olur. Bu arada ben regl günlerimi hep tutarım not alırım hem bu arada adetin düznlimi düzensizmş anlıosun.

Ah canım seni ben çok iği anlıyorum 1,50 aylık evliyidim ilk onu istediğimde hele hamişleri görünce yeni doğan görünce dahada bi artıodu isteyim. Erken değil ama hazırmısın gerçekten bide bunu düşün beynin ve kalbin hazır olmalı öncelikle. Acele etme hemen bi dr git ve ön hazırlıklarını yap topiğin hayırlı olsun

yaa ben bebek çok istiyorumm eşimm hazır diğill napcammm...

Eşinle konuşmayı dene canım, karşılıklı olmalı bu büyük bi sorumluluk, Kaç yıldır evlisin yaşın ve eşinin yaşı kaç. Geçim probleminiz varmı varsa ondan kendini hazır hissetmio olşabilir yada sorumluluk almak baba olmak zor geliodr anlayışlı olmalısın birlikte konuşup başlamalısınz bebiş çalışmalarına Benim eşimde ilk zamanlar ben bana olmaktan korkuyorum bu devirde çok zor demişti ben konuştum oralı olmadı ve bi gün bana hazır olduğunu sölyledi ama halen bebişim olmadı heyecanla beklemekteyiz

Günaydın hanımlar, bende anne olmayı istiyorum 5 aylık evliyim ama korkuyorum zira taksitler-krediler....((( İnşallah rabbim hayırlı evladlar verir hepimize...

Canım 5 aylık evliymişsin üstelik taksitler borçlar var diyorsun, Bence gebelik için ön haızırlıklarını yap, ama bebişi biraz ertele istersen. Doğumdan sonra rahatlıkla bebeğini borçsuz büyütmek onun ihtiyaçlarını karşılamak daha iği değilmi. Bebek nasibiyle gelir derler doğru ama bilerek borç içine atmak iyi değil sabır canım benim düşüncem bu

Kızlar uzun zaman oldu belki ama yeni girebildim kk ne Evet bakalım hamile kalanlar varmı ???

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bizde bebiş istiyoruz eşimle.ama aşmam gereken bikaç sorunum var.1.si korkuyorum.hamilelik sürecinden ya bi sorun olursa,terslik olursa ve doğumdan.2.si ise benim 7 aylık evladım gibi sevdiğim bir kedim var.ondan ayrılmayı asla düşünemem.ama sorun olursa gebelikte veya sonrası için diyede korkuyorum.bana yardım edin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…