- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Kız öle deme ya gece acıkırsam ben kalkar yerim valla zaten kilo problemim var ay hayırlısı artık Allahtan bakalım ne olucak ne gidicek ben pazartesi kesin başlıyorum reçetesiz eczane verir sanırım değilmi bide markaları felan varmı sabit folik asitmi diosunuz :) acemilik işte
insaallah sende istah acmaz ne diyim simdiyaw ben onu icmesem hicbisey yemedigim halde kilo veremiyorum yoksa 5 kilo gitmisti
türkiyedekilerin markasini ben bilmiyorum canim....recetesiz eczaneden sor al....günde 3 defa alinan varadi folik asit ama folbiol daha iyi günde 1 defa aliyosun...
eczaneciye sor o sana yardimci olacaktir marka konusunda...
Tamam canım çok saol heyecan içinde pazartesiyi bekliyorum
merhaba hanımlar, beni de aranıza alırsanız sevinirim... biz de hazirandan beri deniyoruz, 2,5 yıllık evliyiz. ancak hiç bir ay günaşırı deneme fırsatımız olmuyor. işten gelince çok yorgun oluyorum çoğu zaman ben istemiyorum regl olunca da üzülüyorum ne yapacağım bu yorgunlukla bilemedim... bugün doktora gittim.her şey normal hatta sol tarafımda bir tane yumurta oluşmuş dedi. bu iyi bir şey mi? :)) ya daha hiç bir şey bilmiyorum aklıma gelenlerini doktora sordum tabi de burada sizlerin bildiklerinden de yararlanmak bana mutluluk verir..
İnşaallah Rabbim isteyen herkesin göbüşlerini sağlıklı meleklerle doldursun...
napıyosunuz bayanlar ben bugün akşamcıyım annemgildeyim kocam evde yanlız
yaa ben bebek çok istiyorumm eşimm hazır diğill napcammm...
canim önce esini ikna etmelisinsimdiden olsun de belki ilerde bi sorun falan cikar de bu tür konusmalar yaparak ikna etmeye calis...
denedim onuda,,aslında ablasının çocuğunu falan sevdiğini görüorum istiyorum kendi çocuğumuzu sevsinn,,hazır diğilim dior bana bekle diorr,,biliorum ben çocuk lafını açmasam o beklemek yıllarımı alırr,,bu yuzden kavga bile ettikk,,artık konusunu açmıorum yeni ewliyiz daha,,ama annesigil falanda çok istiorr,,bilmiorumm beklioruzz nolcakk...
merhaba hanımlar, beni de aranıza alırsanız sevinirim... biz de hazirandan beri deniyoruz, 2,5 yıllık evliyiz. ancak hiç bir ay günaşırı deneme fırsatımız olmuyor. işten gelince çok yorgun oluyorum çoğu zaman ben istemiyorum regl olunca da üzülüyorum ne yapacağım bu yorgunlukla bilemedim... bugün doktora gittim.her şey normal hatta sol tarafımda bir tane yumurta oluşmuş dedi. bu iyi bir şey mi? :)) ya daha hiç bir şey bilmiyorum aklıma gelenlerini doktora sordum tabi de burada sizlerin bildiklerinden de yararlanmak bana mutluluk verir..
İnşaallah Rabbim isteyen herkesin göbüşlerini sağlıklı meleklerle doldursun...
Kızlar bende aranıza katılmak ıstedım bızde 5 aylık evlıyız benımde sıze verebılıcegım bır haberım yok bende bır bebeksahıbı olmak ıstıyorum artık ....Erken demeyın ben oyle oldugunu dusunmuyorum onu kucagıma almak ıstıyorum ozellıkle son 2 aydır cok daha fazlaaa
yaa ben bebek çok istiyorumm eşimm hazır diğill napcammm...
Günaydın hanımlar, bende anne olmayı istiyorum 5 aylık evliyim ama korkuyorum zira taksitler-krediler....((( İnşallah rabbim hayırlı evladlar verir hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?