Gebelik planlayanlar !! Gelin birlikte ilerleyelim..

Folik asiti 3 aydan daha az kullanırsak yinede yararı olur mu acaba bilen var mı?

Olur canim gebelikte başlayanlardan var gebeligin 3 . Ayına kadar kullanılıyor sonuçta hiçbirimiz folikasitle dogmadi

Kesinliklee Allah hayirli zamanda nasip etsin ..etrafta o kadar cok ya hamile ya yeni dogum yapmis arkadasim varki bi an gaza geliyorum bi ben kaldim diye sonrada bisey frenliyo iste kismet artik =)

Kesinliklee Allah hayirli zamanda nasip etsin ..etrafta o kadar cok ya hamile ya yeni dogum yapmis arkadasim varki bi an gaza geliyorum bi ben kaldim diye sonrada bisey frenliyo iste kismet artik =)

düşüncelerimiz o kadar aynı ki sanki b yazıyorum onları
dışarda gördüğüm bebekleri sevmekten sıkıldım bnimde olsunn dıorum iş ciddiye binince dur bi bakalım diorum ama napalımmm er yede geç olacak eğer nasipse..allah büyük...

=)) ben bi kac ay daha biraz birikim yapip eylul-ekim arasi baslicam insallah cesaretimi toplayip=) bebis olunca 6 ay ucretsiz izin kullanicam insLlah o sirada ev kredisi falan zorlamasin diye simdiden dusunmek lazim zaten bunlarda hep cesaretimi kiriyor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…