- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Evet erkek arkadasim test aldi ama gorusemedik maalesef. Onemsemiyor mudur nedir uyudu gitti sabah beriTesti de erkek arkadaşınız alsın sonucu öğrenin burda sorup sağlıklı bilgi alamazsınız buraya gelip doktor gibi teşhis koyup gidenlere de çok inanmayın elinizde somut gerçek önemli olan
Haklisin ya. Birakmam gerekiyordu. Guvendim bi kere hata ettim. Benim gibi olup gebe kalan varmis ama okumustum. Ondan sonra korktum zatenErtesi gun hapini birkac saat sonra almissin.
Regl de olmussun.
Gebelik ihtimalin sifira yakin, korkma.
Aktif bir cinsel hayatin varsa da korunma işini erkege birakma yoksa boyle korkulu ruyalar gorursun iste.
Korunmasız ilişkiden sonra 48 veya 72 saat (tam bilmiyorum) içinde içilen bir hap canım. Hamileligi önlüyor.Ertesi günü hapı nedir arkadaşlar hep okuyorum ama ne için kullanıldığını bilmiyorum
Korunmasiz iliskiden sonra kullaniyosun canim. Hormon dengeni bozuyor ama saglikli birsey degilErtesi günü hapı nedir arkadaşlar hep okuyorum ama ne için kullanıldığını bilmiyorum
Benim gibi olup gebe kalan bir kadin vardi onun yazisina denk geldim dun ister istemez kuruntu uaptimHayat senin ilişkiye giren sensin, senin tercihin. Ben yargılama taraftarı falan değilim canım. Yargılamayı da doğru bulmuyorum.
Bence hamile değilsin, ertesi gün hapı almışsın zamaninda+regl olmussun. Boşuna evham yapma ama için rahat etsin bi tane test yapiver. İnternetten sipariş edebilirsin.
Ama gebelikte adet gorenler de var kiAdet gormussun daha ne gebeligi olacak ki
Insallah olur bebeginiz saglikli sekildeO zaman o hapa benim ihtiyacım yokmuş biz bebek gelsin diye bakıyoruz olmuyor
Ertesi gun hapi ise yaramistir insallahKorunduğu halde hamile kalan insanlar olduğuna göre korunmadığında hamile kalma ihtimalini sen hesapla.
Amin inşallahInsallah olur bebeginiz saglikli sekilde
Ben almadim ertesi gun hapiniGebelik testi almaya çekinip ertesi gün hapı alabilmek ironik canım ama gebe değilsin merak etme
Yani sana tecavüz etti öyle mi ?
Hamile değilsin bu arada yazdım buraya
Linç olmak neden ? AnlamadimYapmayın lütfen
Linç olmayada hazır olun
Güvenmediğim biriyle nasıl ilişkiye giresinden başlar şeriate kadar gelir
Sonra gelsin banlar
Nasıl mı oluyor inan bende bilmiyorum
Tesekkur ederimPardon kardesim ama adam daha ne yapsin ?? Iliskiye giriyorsun sevisirken ohhh gayet guzel kafalar rahatlayinca bisi yok falan ama sonra seni hayal kirikligina ugratiyor adam ve sen gebe olabilirimm diyorsun adam evleniriz diyor sen hala hayal kirikligindasin ohh valla kafalar kafalar ne guzel kafalar diyoruminsallah bu kafadaki insanin bebegi yoktur diyorum ve ekliyorum RABBIM anne olmak için yani tutusan insanlari anne yapsin insallah diyorum saygilar diyor ve kahvemi alip izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?