Gebelik sac duzlestirme

Dön çektirip makyaj yapıp Doğuma giden ve güzel güzel fotolar çektiren hamişler var bende onlardan biri olacağım inşallah :)

Kizlar gebelikte duzlestirici ile sac duzlestirmenin bir zarari varmi?fikri olan varmi
bildiğim kadarıyla düzleştiricilerdeki iyonlar zararlıymış o yüzden çok fazla önerilmiyor sık saç düzleştirmek ama tabi bu kadarda dikkat etmeye gerek varmıdır bilmiyorum sonuçta elektronik aletlerdede radyasyon olduğu için hamileyken uzak durun diyorlar ama ne kadar uzak kalabiliyoruzki

Sonuç olarak saçımızı düzleştiriyor muyuz, düzleştirmiyor muyuz? :confused:
Canim dr a sordum bir kac tane uzak durmaya calis dedi icindeki iyondan dolayi yani bizim gozumuze basit gorunsede kimyasal bilgilerimiz olmadigindan altindam zararli birsey cikabiliyor ne kadar uzak kalsak kar demi tamamen olmasada 9 ayda olmeyix

Ne kadar cok abartiyosunuz ya ben ilk hamileligimde doguma kadar her 2 gunde bir duzlestirirdim saclarimi ne oldu bisey oldumu hayir herseyi gectik sacimi taktin kafayi yani kafana takiliyosa yapma okadar basit C cagla353535 canim takma bosver gormemisin bi cocugu olmus elestirilere acik degilsen acmayin konu falan arkadasim

Ne kadar cok abartiyosunuz ya ben ilk hamileligimde doguma kadar her 2 gunde bir duzlestirirdim saclarimi ne oldu bisey oldumu hayir herseyi gectik sacimi taktin kafayi yani kafana takiliyosa yapma okadar basit C cagla353535 canim takma bosver gormemisin bi cocugu olmus elestirilere acik degilsen acmayin konu falan arkadasim
Sen bnm neleri arastrdigimi bliomsn da herseyi gectn diosun arkadasm sen naparsan yap sacina sacma buluyorsan cevap vermezsn .senin sacina bsey olmadi die bnmkinedr bisey olmucak die bi kuralmi var amma saldirdinz ya

Konuyu sacma bulanlar yorum yapmasin arkadas ya ilgisini cekenler yapsn bu kdr basit sirf laf sokmak solemek egonuzu tatmin etmek icin cahil cahil yorumlar yapiyorsunz uzman kesildinz hepiniz(saldiran yorum yapanlara lafim uzerine alinmasi digerleri lutfen )

Sen bnm neleri arastrdigimi bliomsn da herseyi gectn diosun arkadasm sen naparsan yap sacina sacma buluyorsan cevap vermezsn .senin sacina bsey olmadi die bnmkinedr bisey olmucak die bi kuralmi var amma saldirdinz ya
Arkadasim arastirdiysan sen yapmazssin herkesin kendi tercihi cok fazla telefonda kullanmak zararli diyenler var ama herkesib bilecegi sey

Zeka geriliği hakaret değildir.
Hukukçu insanın bunu bilmesi lazım.
Sonuç olarak banlanan kıza yazık olmuş.
Yorumlarda da hiç kötü bir şey yazdığını görmedim.
Insanlar yanlış bulduğu konular üzerine tartisabilirler ki bunu profesörler, siyasetçiler, hukukçular kısaca herkes yapıyor bu site de adalet farklı işliyor sanırım.
Kısaca birşey yazarken 3 mesajdan ileri gitmeyin hatunlar hemen banlanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Konu nereden nerelere gelmiş. Saç düzleştiricinin zararı olduğunu zannetmiyorum. Fön daha fazla radyasyon saçan bir alet ona bakılacak olursa. Düzleştirdim de makyaj da yaptım parfüm de sıktım. Boyatmadım onu da yapmam zaten.
İlk çocuğum değil ikinci bu yine yapıyorum zararı olacaksa telefon televizyon daha zararlı. Bence hamileliğin tadını çıkar bu kadar düşünme ;) stres bebeğe de iyi gelmez. İlk olduğundan panik yapıyorsun ama gerek yok. Boya falan değil sonuçta

geecekten banlanan arkadasa çok uzuldum hıc bısey dememıs ayrıca bukadr sacma bır konu acmıs ve asla baskasının fıkrıne onem vermeyen kişiye nacızane fıkrını soyledıgı halde karısında tamamen agrasif bir tavır sergileyen konu sahıbıyken (madem kımın ne soyledıgı umrunda degıl neden konu acıp soru sorarsın ) banlanan en masum sahıs olmuş uzucu :/

Son düzenleme:
Zeka geriliği hakaret değildir.
Hukukçu insanın bunu bilmesi lazım.
Sonuç olarak banlanan kıza yazık olmuş.
Yorumlarda da hiç kötü bir şey yazdığını görmedim.
Insanlar yanlış bulduğu konular üzerine tartisabilirler ki bunu profesörler, siyasetçiler, hukukçular kısaca herkes yapıyor bu site de adalet farklı işliyor sanırım.
Kısaca birşey yazarken 3 mesajdan ileri gitmeyin hatunlar hemen banlanabilirsiniz.
Sende 4 sene hukuk oku 10 senedir bu meslegn icnde ol hukukcu kavramini o zaman tartisalm olurmu tatlim?

geecekten banlanan arkadasa çok uzuldum hıc bısey dememıs ayrıca bukadr sacma bır konu acmıs ve asla baskasının fıkrıne onem vermeyen kişiye nacızane fıkrını soyledıgı halde karısında tamamen agrasif bir tavır sergileyen konu sahıbıyken (madem kımın ne soyledıgı umrunda degıl neden konu acıp soru sorarsın ) banlanan en masum sahıs olmuş uzucu :/
Bn hakaret ve dalga gecme amaci gudunlere yonelik degil bilgisi olup kibarca cevap verenlere yonelik actm konuyu sen de bugruba grmiyorsn bosuna cevap verke bnce hemsacma konu deyip hem neden israrla cevap veriyorsunz onu anlamadm :))))

Back
X