- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnızca 1 değer mi? açlık, tokluk 1.saat ve tokluk 2.saatin de bakılmış olması gerekmiyor mu? hatta 3.saat de.. ben yükleme esnasında rahatsızlandım yaptıramadım ama tek değerle olmaz.. yaptıranlar daha iyi bilir tabi.. saatlere göre şekerinin düşüp düşmediğine, vücudunun bunu dengeleyip dengelemediğine bakacak ki karar verecek..Kızlar merhaba bugun seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim sonucu geç aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı sonuc kagıdında o sekilde yazıyor benim 166cıktı. Yuksek mi ki yaBundan sonraki süreç ne olur?
O dediğin şekildeki 100gramlık yuklemede. Aclık sekerm 112 cıktı sekerli su içimi sonrası 1. saat sonucum da 166 çıktıyalnızca 1 değer mi? açlık, tokluk 1.saat ve tokluk 2.saatin de bakılmış olması gerekmiyor mu? hatta 3.saat de.. ben yükleme esnasında rahatsızlandım yaptıramadım ama tek değerle olmaz.. yaptıranlar daha iyi bilir tabi.. saatlere göre şekerinin düşüp düşmediğine, vücudunun bunu dengeleyip dengelemediğine bakacak ki karar verecek..
anladım canım.. biraz yüksekler gibi.. bildiğim kadarıyla açlık 90 nın altında olması gerekiyor, 1 saatlik olan da biraz yüksek gibi.. ama diyetle halledebileceğin durumda bence bir süre şeker ölçüm takibi yapmanı isteyecektir..O dediğin şekildeki 100gramlık yuklemede. Aclık sekerm 112 cıktı sekerli su içimi sonrası 1. saat sonucum da 166 çıktı
Ay inşallah sadece diyetle halledilir ya zor kavustugum bi gebelik oldu 4.tüp bebek denememde kavustum bebişime ve düşük tehlikesi yasadm bir ay raporluydm tam düzelmişti her şey bu çknca uzuldum biraz inşallah önemli bişey degildr ve cabuk halledilebilranladım canım.. biraz yüksekler gibi.. bildiğim kadarıyla açlık 90 nın altında olması gerekiyor, 1 saatlik olan da biraz yüksek gibi.. ama diyetle halledebileceğin durumda bence bir süre şeker ölçüm takibi yapmanı isteyecektir..
yok canım diyet yaptığın taktirde düşünmen gereken en son şey gebelik şekeri :) sağlıkla kucağına al inşallah :)Ay inşallah sadece diyetle halledilir ya zor kavustugum bi gebelik oldu 4.tüp bebek denememde kavustum bebişime ve düşük tehlikesi yasadm bir ay raporluydm tam düzelmişti her şey bu çknca uzuldum biraz inşallah önemli bişey degildr ve cabuk halledilebilr
Ya işte endişem acaba tekrar şeker yüklemesi ister mi doktor zatn seker yuklemesi zararlı mı dye endişeleniyordm 50mg yuklendi nette baktıgımda 140'ın üzeri çıkıyorsa 100gr lık bir yukleme yapılıp az once arkadasın yazdıgı seklde aclık 1.saat 2.saat 3.saat seklnde bakılıyo diye yazmışlar inşallah tekrar istemez yükleme ve diyetle atlatırm umarmSıki bir diyet yapacaksin canim .benim ablaminki de senin gibi çikti şeker diyeti yapti hatta zayifladi ama bebeği sağlikli doğdu .
Çok çok teşekkürler canm :) hepimiz saglıcakla kavusalm bebişlerimize inşallah:)yok canım diyet yaptığın taktirde düşünmen gereken en son şey gebelik şekeri :) sağlıkla kucağına al inşallah :)
Bir daha yaptirma zaten hemen diyet listesi versinler sana veya diyetisyene git dikkat ettikten sonra bir şey olmazYa işte endişem acaba tekrar şeker yüklemesi ister mi doktor zatn seker yuklemesi zararlı mı dye endişeleniyordm 50mg yuklendi nette baktıgımda 140'ın üzeri çıkıyorsa 100gr lık bir yukleme yapılıp az once arkadasın yazdıgı seklde aclık 1.saat 2.saat 3.saat seklnde bakılıyo diye yazmışlar inşallah tekrar istemez yükleme ve diyetle atlatırm umarm
İnşallah canm çok sagolun biraz içim rahatladıBir daha yaptirma zaten hemen diyet listesi versinler sana veya diyetisyene git dikkat ettikten sonra bir şey olmaz
Canım sana şeker yüklemesi mi yaptılar? Ve ne kadar yaptılar?Kızlar merhaba bugun seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim sonucu geç aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı sonuc kagıdında o sekilde yazıyor benim 166cıktı. Yuksek mi ki yaBundan sonraki süreç ne olur?
50gr seker yuklemesi yapıldı. Yukleme oncesi 112, yuklemeden bir saat snra 166 cıktı. Dahiliye doktoruna gorundum bugun 75gr yukleme istedi bir hfta sonra ona gore degerlendirecegiz dediCanım sana şeker yüklemesi mi yaptılar? Ve ne kadar yaptılar?
Yüksekmiş hayatım baya. Allah yardımcın olsun. Çok dikkat et kendine stres olma50gr seker yuklemesi yapıldı. Yukleme oncesi 112, yuklemeden bir saat snra 166 cıktı. Dahiliye doktoruna gorundum bugun 75gr yukleme istedi bir hfta sonra ona gore degerlendirecegiz dedi
Yok canm ya elden bişe gelmiyo dikkatli besleniyorum zatn demkki dkkat etmesem kac çkçaktı:) hftaya ne olacak bakalm artk ona gore harekt etcez inşallah normal ckarYüksekmiş hayatım baya. Allah yardımcın olsun. Çok dikkat et kendine stres olma
Evet canm oyle cıktı maalesef bakalm iknci yuklemede ne ckacak inşallah normal ckar ve hiçbi şey yapmaya ihtiyaç kalmazCanim ikiside yuksek gibi. Tokluk sekerin ust siniri 140 diye biliyorum. Doktor diyet verir onla duzenlersin merak etme
Evet canm oyle cıktı maalesef bakalm iknci yuklemede ne ckacak inşallah normal ckar ve hiçbi şey yapmaya ihtiyaç kalmaz
Ben şeker yüklemesi yaptırmaya karşıyım.anne ve bebeğe çok zarar veren birşey.yediklerinr dikkat edersen hiçbirsey olmaz canım. Atıyorum sen hamilelik boyunca şekerli gıdaları çok yemişsen sağlıksız beslenip sağlıksız bir şekilde aşırı kilo aldıysan zaten yükleme yapılmasına gerek yok sende şeker çıkar zaten.ve bu birazda genetik bir konu şeker meselesi.sallama bile şu şeker yüklenmesini..Kızlar merhaba bugun seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim sonucu geç aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı sonuc kagıdında o sekilde yazıyor benim 166cıktı. Yuksek mi ki yaBundan sonraki süreç ne olur?
Ben şeker yüklemesi yaptırmaya karşıyım.anne ve bebeğe çok zarar veren birşey.yediklerinr dikkat edersen hiçbirsey olmaz canım. Atıyorum sen hamilelik boyunca şekerli gıdaları çok yemişsen sağlıksız beslenip sağlıksız bir şekilde aşırı kilo aldıysan zaten yükleme yapılmasına gerek yok sende şeker çıkar zaten.ve bu birazda genetik bir konu şeker meselesi.sallama bile şu şeker yüklenmesini..Kızlar merhaba bugun seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim sonucu geç aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı sonuc kagıdında o sekilde yazıyor benim 166cıktı. Yuksek mi ki yaBundan sonraki süreç ne olur?