Gebelik şekeri mi? yardım lütfen

Insallah cikmaz canim ama ciksa bile stres yapma cogu hamilede cikiyor zaten. Diyetini uygulican geçecek oyle düşün.
İnşallah canm sagol:)

Ben şeker yüklemesi yaptırmaya karşıyım.anne ve bebeğe çok zarar veren birşey.yediklerinr dikkat edersen hiçbirsey olmaz canım. Atıyorum sen hamilelik boyunca şekerli gıdaları çok yemişsen sağlıksız beslenip sağlıksız bir şekilde aşırı kilo aldıysan zaten yükleme yapılmasına gerek yok sende şeker çıkar zaten.ve bu birazda genetik bir konu şeker meselesi.sallama bile şu şeker yüklenmesini..
İşte benm sıkıntım orda zaten canm gayet zayıf biriyim kilo alımım sınırlar dahilinde bebegimin gelişimi haftasıyla uyumlu iri fln degl ben paketlenmş gıda yemiyorm tatlıyla hanur işiyle kızartmayla pilav makarnayla gln aram yok gayet ideal bir beslenme seklm varken yuksek ckması beni şaşrttı ve gebelk sekerni onemler hale getrtti bnde yaptrmak istemiyodum bnde ckmaz ki ne alaka diyip ama hiç alakası yokmus:) inşallah ikncide normal ckar da skntımz kalmz

İşte benm sıkıntım orda zaten canm gayet zayıf biriyim kilo alımım sınırlar dahilinde bebegimin gelişimi haftasıyla uyumlu iri fln degl ben paketlenmş gıda yemiyorm tatlıyla hanur işiyle kızartmayla pilav makarnayla gln aram yok gayet ideal bir beslenme seklm varken yuksek ckması beni şaşrttı ve gebelk sekerni onemler hale getrtti bnde yaptrmak istemiyodum bnde ckmaz ki ne alaka diyip ama hiç alakası yokmus:) inşallah ikncide normal ckar da skntımz kalmz
Olur mu öyle şey ya.bu kadar dikkatli bir insansın o kadar şekerli şeyi icirmeleri aç karnına üstelik bebeğe ve sana çok yanlış.sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam.ikinci sonucu sallamam bile.seker konusunda çok iyi bir tecrübe ve bilgi sahibi olduğum için böyle konuşuyorum.basks şey olsa bilemem.alllah güzel sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin canim benim...

Kızlar benim şekerimde yüksek çıkıyo bir ara düşüyo gene çıkıyo diyet yapmayada çalışıyorum ama şaşırdım doğrusu ne yapacağımı

Ne yaptığınızı merak ettim, umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır. Bende sizinle ayni durumda sayılırım. Günlük hayatımda seker, ekmek yememeye çok dikkat eden biri olduğum halde 50 mg şeker yüklemem 175 çıktı. Çok üzüldüm. Doktorum endokrine yönlendirdi. Umarım insülin vermezler. Senin durumun nasıl düzeldi merak ettim.

Ne yaptığınızı merak ettim, umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır. Bende sizinle ayni durumda sayılırım. Günlük hayatımda seker, ekmek yememeye çok dikkat eden biri olduğum halde 50 mg şeker yüklemem 175 çıktı. Çok üzüldüm. Doktorum endokrine yönlendirdi. Umarım insülin vermezler. Senin durumun nasıl düzeldi merak ettim.
İkinci yuklemede sıkıntı cıkmadı. Endokrin doktoru kızmıştı niye 50lik yukleme yaparlar hep derim kadın dogumculara 75lik yükleyin diye demişti 50likte yuksek çıkabiliyormuş. Çok sükür bebegime saglıcakla kavustum canm darısı başına inşallah senin de sıkıntı cıkmaz canm merak etme içini rahat tut

İkinci yuklemede sıkıntı cıkmadı. Endokrin doktoru kızmıştı niye 50lik yukleme yaparlar hep derim kadın dogumculara 75lik yükleyin diye demişti 50likte yuksek çıkabiliyormuş. Çok sükür bebegime saglıcakla kavustum canm darısı başına inşallah senin de sıkıntı cıkmaz canm merak etme içini rahat tut
İlginiz için teşekkür ederim, umarım sizde bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz. Benimde umarım insüline gerek kalmaz.

İlginiz için teşekkür ederim, umarım sizde bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz. Benimde umarım insüline gerek kalmaz.
Kalmaz kalmaz içini ferah tut diger degerlerin her şey normal bebişin normalse sekerin de normaldir 50likte yuksek cıkmış olabilir sadece

Back
X