gebelik sekeri olan mayis anneleri

pambix

KAYRA'm 👪 +👼🤲
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
2.883
3.151
158
merhaba anneler:KK200:.Allah nasip ederse mayista yavrumuzu kucagima almak icin gun sayiyorum:anneadayı:..ama malum gebeligin sikintilarindan birini gebelik sekeriyle karsilastim..benim gibi olan annelerle paylasim yapip, dertlesip.yediklerimizden fikir almak acisindan boyle bir konu acmak istedim...bende hergun yediklerimi ve pesine 1.saat tokluk olcumlerimi bildirecegim.simdiden yazmak zorunda kalacagim yiyecekler icin caniniz cekerse hakkinizi helal edin.:KK52::KK15:

tecrubeli mayis annelerinden de gebelik sekeriyle karsilasan annelerimiz varsa bu sureci nasil gecirdiklerini ve nasil beslendiklerini paylasarak bizlere yardimci olurlarsa cok memnunnn oluruuummm :KK15:

bugunku beslenme ve tokluk sekeri olcumlerim
sabah:1 bardak form light musli+2 bardak sut=1.saat tokluk sekeri 164
ogle:1 buyuk bardak ayran+kasarli tavuk dürüm=1.saat tokluk 107
aksam:1kase cacik+2tabak kiymali makarna =1.saat tokluk 130

sabah aclik 94 :KK57:
kahvalti:2 yumurta,2kucuk domates,1 yesil biber,5 zeytin,kibrit kutusu kadar peynir,2 dilim tam bugday ekmek,1 ceviz =1.saat tokluk 139

Merhaba
Börbirimzle paylaşmak ve takip için böyle bir başlık çok yararlı olmuş bence

Benim sabah açlık 102
Tokluk 147
Biraz yüksek değerlerim korkmaya başladım.

Merhaba
Börbirimzle paylaşmak ve takip için böyle bir başlık çok yararlı olmuş bence

Benim sabah açlık 102
Tokluk 147
Biraz yüksek değerlerim korkmaya başladım.
hosgeldin canim,insallah sag salim atlatiriz .sendede mi gebelik sekeri cikti?sabah aclik evet yuksekmis,toklukta sinirin biraz ustu ama aşilir insallah

bugunku sabah aclik 93
kahvalti: 2 kucuk domates,2 sivribiber,az peynir,5 zeytin.2 dilim tam bugday ekmek,1 yumurta..=1.saat tokluk 132
ogle:tarhana corbasi,ayran=103
aksam:1 tabak bulgur pilavi,3 tane kucuk tavuk but.1 kase yogurt=tokluk 113

hosgeldin canim,insallah sag salim atlatiriz .sendede mi gebelik sekeri cikti?sabah aclik evet yuksekmis,toklukta sinirin biraz ustu ama aşilir insallah
Hoşbuldum.

Yüklemede sınırda çıktı bende. 75 mg lık yükleme yapıldı 180 çıktı. Dr um dikkat et dedi. Şimdi yediklerime dikkat edip ölçüyorum. Açlık biraz yüksek çıkıyor. Diyete başladım. İnşallah önüne geçebilirim bu durumun

Hoşbuldum.

Yüklemede sınırda çıktı bende. 75 mg lık yükleme yapıldı 180 çıktı. Dr um dikkat et dedi. Şimdi yediklerime dikkat edip ölçüyorum. Açlık biraz yüksek çıkıyor. Diyete başladım. İnşallah önüne geçebilirim bu durumun
insallah canim.aksamlari yatmadan yogurt tuket azcikta limon damlat veya azcik tarcin..oyle tuket..sabaha sekerin daha dusuk cikar faydasi oluyor.

gunaydin:anneadayı: sabah aclik 90
kahvalti:2 yumurta ,2 dilim tambugday ekmek,1 sivribiber,6 zeytin,kibrit kutusu kadar peynir,2 kucuk domates ,2ceviz=tokluk 123

Günaydın:)
Sabah açlık ölçmedim
Tokluk 123
2 haşlanmış yumurta, 2 çeri domates, 1 taze soğan, 1 tutam maydanozdan salata yaptım. Limonlu az zeytin yağlı
2 dilim tam buğday ekmeyi, 5 zeytin, 1 kk kadar peynir

Günaydın:)
Sabah açlık ölçmedim
Tokluk 123
2 haşlanmış yumurta, 2 çeri domates, 1 taze soğan, 1 tutam maydanozdan salata yaptım. Limonlu az zeytin yağlı
2 dilim tam buğday ekmeyi, 5 zeytin, 1 kk kadar peynir
masallah cok iyi cikmis canim.hep boyle iyi ciksin.:)

oglen :1 buyuk kase sutlu+form light kuru meyveli musli= 130

Back
X