yok canım ben ilk haftalarda gebelik belirli değilken şeker şüphesi ile gittim sınırdaydı sonra gebelik oluşunca tahlil istedi doktorum bende şekeri de götürdüm yeni yaptırmıştım baktı gebelik için yüksek dedi ölçüm falan yapmadım çünkü tekrar şekerle ilgili bi kontrol yaptırmadım her kontrolümde doktor soruyor şekeri ne yaptın diye bende geçiştiriyorum çünkü evde bunun konusu gerginlik oluyor. eşim bu konuşu açtığımda bana kızıyor çok fazla takıyorsun sende şeker yok diye (babası şeker hastası insülin iğne kullanıyor onun belirtileri bende yok) ordan kayınvalidem de sende şeker yok sen abartıyorsun diye körüklüyor haliyle eşim her konusu geçtiğinde kızıyor bana bende o kızıyor diye hiçbişey yaptırmadım. ama içim içimi de yiyiyor ya bebeğime bişey olursa diye çünkü benimde canım tatlı istiyor ve yiyorum yediğimde çok kötü oluyorum çalışıyorum oturduğum yerde masa başında bile zor duruyorum gözüm görmüyor bi ağırlık oluyor oldukça sıkıntı veriyor. hani başka bi sağlık problemim olmadığı için bunları şekere bağlıyorum