- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi Fato_happy
-
Ben de pilavi biraktim gibi bir sey zaten cok sevmiyorum. Bulgur pilavi yiyorum ama arada sirada. Dikkat etmek sart. Yalniz ben yarim kilo vermisim. Insallah bebegin beslenmesi olumsuz etkilenmemistir.Benim de hamurişi yediğimde uykum geliyordu önce, sonra baktım öğünlerden sonra da geliyor. Diyete başlayalı gitti o uyku hali.
Ben de bir kilo verdim, aynı şekilde endişeleniyorum. Bu haftaiçi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.Ben de pilavi biraktim gibi bir sey zaten cok sevmiyorum. Bulgur pilavi yiyorum ama arada sirada. Dikkat etmek sart. Yalniz ben yarim kilo vermisim. Insallah bebegin beslenmesi olumsuz etkilenmemistir.
kızlar agrılar sıklastı ayaklarım yuzum sıstı yarın bakalım ne dıyecekler ama asagıya baskı hısedıyorum ıkı sey yapsam yoruluyorum ne yatabılıyorum nede oturabılıyorum bakalım yarn dr ne dıyeck merakla bklıyorum bıraz korku bıraz heyecanla ıns buda normal dogum yaparmBen de bir kilo verdim, aynı şekilde endişeleniyorum. Bu haftaiçi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Meraba hamişler
Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...benim 5.aydan beri gebelik şekerim var.insülin kullanıyorum...doğuma sayılı gün kaldı.merak ettiğim doğum sonrası sekerden kurtuldunuzmu...ilacmı kullandınız kendiliğinden mi geçti...geçmesi ne kadar sürdü...cevaplarsaniz sevinirim
Cnm diyete duyunca düşüyor merak etme düşer bnm açlık 121den 87 düştü toklukda 140 dı bugün Dr gttm nst normal cktı kiloda II ama ayak yüzde ödem var sancı tutunca acıle gel dedılerMerhaba
Benim açlık kan şekeri 100
1 saat sonra 234
2.saatte 186 çıktı Dr diyet listesi verdi düşermi bilmiyorum mesajları okuyunca ümitsizleştim. En yüksek benimki umarım insüline gerek kalmaz.
Bağcılar devlete gittim devamlı oraya gidiyorum sancılannca direk acile gel dedilerDogum ne zaman?
devamlı heray sekerıne saglık ocagıda takıp edıyor evet heray bakıcklar kılo bnde almadım endeselenme bebek alıyor zaten anneden besını dogum sonrası ılk gebelıgımde yptırdıgımda normale donmustu sekerım yanı gebelık surecnde cıkyor makarna hamur ısınde uzakdur muz yeme karpuz yerıne kavun ye seker oranı daha dusuk korkma bn ne ıkılı ne uclu nede seker yuklemesı yptırmadm ayrıntılı ultrasona gırdım alaha sukur hıc bır sorunumuz yokMerhabalar benim gebelik şekerim sınırda çıktı (açlık 85 - 1.saat 153) doktor gizli şekerin var dikkat etmen gerekiyi dedi ve diyetisyene yolladı. Diyetisyen diyet verdi ama yaptikca kilo veriyorum normalmi bu bide hic şekerli seyler yemeyeceksin dedi. Ayrica bidaha gidip ölçüm yaptirmak gerekiyomu şeker düşmüş mü diye yoksa doğum sonrası mi yaptiriliyo bunun hakkinda bilgilendirmediler beni
Dusuk kılonda seker cıktı ben yaptırmadmBen 62 kiloyla başladım
bnzaten kıloluydum 87 dım uc kılo aldım sonra dıyete baslaynca onuda verdm smdı 85 kılodayım cok sukur bebek alıyor ama vıtamınım ve kansızlıgım var bnmHamılelıgınıze kac kılo ıle başladınız
devamlı heray sekerıne saglık ocagıda takıp edıyor evet heray bakıcklar kılo bnde almadım endeselenme bebek alıyor zaten anneden besını dogum sonrası ılk gebelıgımde yptırdıgımda normale donmustu sekerım yanı gebelık surecnde cıkyor makarna hamur ısınde uzakdur muz yeme karpuz yerıne kavun ye seker oranı daha dusuk korkma bn ne ıkılı ne uclu nede seker yuklemesı yptırmadm ayrıntılı ultrasona gırdım alaha sukur hıc bır sorunumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?